Печиво "Сирні трояндочки"

Реклама
» Кулінарні рецепти

Печиво "Сирні трояндочки"

Випічка з сиром виходить завжди ніжною і дуже смачною, а сирне печиво у формі трояндочок підкорює ще і красивим зовнішнім виглядом. Такий десерт можна сміливо подавати на святковий стіл, він гідно його прикрасить і різноманітить. Приготувати подібне ласощі не складе труднощів навіть новачкам в кондитерській справі, якщо орієнтуватися на рецепти, представлені в статті.

Печиво "Сирні трояндочки": класичний рецепт

Список продуктів, що використовуються для виконання печива:

  • кисломолочний свіжий сир будь-якої жирності - 400 г;
  • жовтки курячих яєць - 4 шт .;
  • масло вершкове м'яке - 150 г;
  • сода - 1/2 частина чайної ложки;
  • оцет столовий для тушкування соди - 1 столова ложка;
  • борошно просіяне - до 2-х великих склянок;
  • цукор - 3 столових ложки.

Приготування:

Сир подрібнюємо руками або пропускаємо через м'ясорубку. У нього додаємо жовтки, масло і цукор, перемішуємо всі продукти. Соду гасимо в оцті і вводимо в заготовку, можна використовувати для цих цілей 2 ч. Л. розпушувача. Маленькими порціями насипаємо борошно і замішуємо тісто. Готове тісто не повинно прилипати до рук.

Тісто розгортаємо качалкою в тонкий пласт, посипаємо його цукром. Звертаємо коржик в рулет. Ріжемо його на шматочки, приблизно 4-5 см. Деко змащуємо маслом. Ставимо на нього всі маленькі рулетики зрізом вниз. Печемо печиво при режимі духової шафи 180 ° С 35 хвилин.

Печиво "Сирні булочки": рецепт з яблуками

Список продуктів, які використовуємо для приготування печива:

  • кисломолочний сир будь-якої жирності - 300 г;
  • масло вершкове розм'якшене - 150 г;
  • курячі яйця сирі - 4 шт .;
  • цукор - 3 столових ложки;
  • сода харчова - 1/2 частини чайної ложки;
  • оцет 9% -ний для тушкування соди - 1 столова ложка;
  • яблука - 3 шт .;
  • борошно просіяне - до 2-х великих склянок;
  • рослинне масло для змащування форми;
  • цукрова пудра для присипки випічки.

Приготування:

Сир пропускаємо через м'ясорубку, зливаємо з нього рідину. Відокремлюємо жовтки від яєць і перемішуємо їх з сиром. Вводимо в заготовку цукор, і м'яке вершкове масло. Оцтом гасимо соду, виливаємо в тісто. Висипаємо борошно по одній ложці і перемішуємо. Залишаємо тісто на чверть години настоюватися.

З яблук знімаємо шкірку, вирізаємо серцевину, ріжемо їх часточками. З цукру (3 ст. Л.) І води (2 ст. Л.) Варимо сироп. У нього занурюємо часточки яблук на 3 хвилини, а після виймаємо на сито.

Сирне тісто тонко розгойдуємо і ріжемо смужками шириною до 4-х мм. Посипаємо тісто цукром, зверху кладемо яблука. Акуратно загортаємо заготовку в рулетик. Можна в кожну фігурку вставити дерев'яну шпажку, вийдуть трояндочки на стеблинці.

Викладаємо рулети на деко, змащене олією. Налаштовуємо духовку на 180 ° С. Печемо печиво 20 хвилин, при цьому 10 хвилин - на одній стороні і 10 хвилин - на іншій. Готові "трояндочки" посипаємо цукровою пудрою.


Як приготувати зефір?
Страви з болгарського перцю
З чого і як роблять цукати?
Як солити капусту в банку?
Як варити яловичу печінку?
Як приготувати сметанне желе?
Як посмажити минтай на сковороді?
Як приготувати солянку з капусти?
Чим замінити сир Філадельфія?
Російська кухня
Страви з сушених грибів
Як зварити холодець?
Як смажити яловичу печінку?
Як варити кисіль з варення?
Як приготувати манти без мантоварки?
Як прикрасити торт ягодами?
Меню сайту