на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Різкий біль внизу живота зліва у жінок

« попереднянаступна »

Головна » Рецепти здоров'я » Різкий біль внизу живота зліва у жінок

Біль - це складний певний процес, який викликає неприємні відчуття і в той же час є тривожним сигналом, завдяки якому ми можемо визначити, що деякі органи нашого організму потребують лікування. При цьому для того, щоб обчислити «слабке місце», необов'язково звертатися за допомогою до фахівця. Досить просто визначити характер больового синдрому і, звичайно ж, взяти до уваги місце його виникнення.

Так, наприклад, дуже часто жінки скаржаться на виникнення різкого болю внизу живота зліва. Там розташовуються органи сечостатевої системи, нирка, тонкий кишечник, апендикс, селезінка, товстий кишечник і кістки скелета тазового пояса. Однак, як показує практика, найбільш часто даний синдром викликає позаматкова вагітність або запалення апендикса. Отже, давайте ж розберемося в цьому питанні більш детально.

Причини виникнення різкого болю внизу живота у жінок

Причинами виникнення різкого болю внизу живота у жінок можуть бути:

Про що слід знати

Зверніть увагу на те, що при виникненні болю такого характеру займатися самолікуванням ні в якому разі не можна, так як це може призвести до небажаних, дуже тяжких наслідків, у тому числі можливий і летальний результат. Тому не варто нехтувати допомогою фахівців і довіряти народній медицині. Пам'ятайте, чим раніше ви звернетеся в поліклініку, тим швидше лікар визначить справжню причину виникнення даного відчуття і, звичайно ж, зробить все можливе, щоб вилікувати вас. Однак звертайтеся тільки в кращі клініки, де працюють досвідчені фахівці, адже, як відомо, економити на здоров'ї не можна!

« попередня
наверх
наступна »

Кукурудзяна дієта
Як зупинити кров з пальця?
Лікування п'явками
Бородавки на пальцях рук
Ліпома на шиї
Бульбашки на повіках
Скільки годин має бути здоровий сон?
Передінсультний стан: симптоми
Як позбутися від сухої мозолі?
Чому пітніють долоні?
Перша медична допомога
Гіркота в роті після їжі
Якщо болить голова
Здоров'я вен і легкість ніг
Шкідлива їжа
Нервовий тик очі: лікування
© 2015-2022  wmn.pp.ua