на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Біль у шлунку віддає в спину

« попереднянаступна »

Головна » Рецепти здоров'я » Біль у шлунку віддає в спину

Всі ми знаємо про те, що болі в спині можуть з'являтися не тільки при хворобах м'язів і хребта, але і при хворобах внутрішніх органів. При цьому для того, щоб визначити справжню причину їх виникнення, не обов'язково проходити обстеження і здавати аналізи. Для цього достатньо просто проаналізувати її характер. Вся справа в тому, що наше тіло саме розповідає про виникнення недуги, нам же потрібно просто зрозуміти його мову.

Причини

Як показує практика, дуже часто даний симптом супроводжує хронічне або гостре запалення залози. Даний орган розміщується в лівій частині черевної порожнини. Таким чином, при виникненні каменів у жовчному міхурі відтік шлункового соку стає неможливим. Але врахуйте, при запаленні залози також спостерігається підняття температури і блювота. У цьому випадку потрібно обов'язково викликати швидку, так наслідки можу бути сумними.

Також викликати біль у шлунку, віддає в спину може і виразкова хвороба. Однак при даному симптомі біль відразу ж стихає після кислої блювоти. При цьому болі посилюються ближче до вечора і при фізичній напрузі. Плюс до всього вона віддає не тільки в спину, але і в грудну клітку.

Зверніть також увагу на те, що медицині відомі випадки, коли такий біль виникала при печінковій коліці і холециститі. Такі хвороби викликані неправильним харчуванням, а це, як ми знаємо, притаманне багатьом сучасним людям.

Нерідко біль в животі, що віддає в спину виникає і при звичайній виразці дванадцятипалої кишки. Ось тільки в цьому випадку вона має ниючий характер. Що ж стосується самого живота, то він стає твердим і розслабити його можна лише за відсутності болю.

Як собі допомогти?

Навіть якщо ви на всі 100% впевнені в тому, що у вас є якась хвороба, ні в якому разі не починайте її лікувати самостійно. Пам'ятайте, це негативно може позначитися на вашому здоров'ї. Вся справа в тому, що кожен організм унікальний, в результаті чого підбираючи лікування, лікар повинен спиратися на індивідуальність, загальний стан хворого і, звичайно ж, вік. Тільки так можна швидко і ефективно вилікуватися від недуги і знову радіти життям.

І наостанок запам'ятайте, для того, щоб уникнути надалі виникнення цієї нестерпного болю, намагайтеся вживати тільки якісну їжу, яка легко засвоюється нашим організмом і не містить в своєму складі речовин, що роблять негативний вплив.

« попередня
наверх
наступна »

Як вивести воду з організму?
Ущільнення під пахвою
Чи можна робити інгаляцію при температурі?
Як лікувати шишки на лобі?
Чому пітніють долоні?
Чому болять корені волосся?
Здоровий спосіб життя
Скільки тримається температура при ГРВІ?
Які продукти підвищують тиск?
Стрижнева мозоль: лікування
Лущаться п'яти
Сміх продовжує життя
Як позбутися чірія?
Які продукти розріджують кров?
Здоров'я вен і легкість ніг
Про антибіотиках і фітотерапії
© 2015-2022  wmn.pp.ua