на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Крутиться голова при нахилі вниз

« попереднянаступна »

Головна » Рецепти здоров'я » Крутиться голова при нахилі вниз

Однією з найбільш частих скарг пацієнтів при зверненні до лікаря є запаморочення. Воно може виникати в різних положеннях, в тому числі при нахилах вниз. Причин цього стану може бути багато, але з'ясовувати їх повинен невропатолог.

Після постановки точного діагнозу буде призначено лікування. Як правило, воно полягатиме в прийомі спеціальних ліків від запаморочення, виконанні комплексу спеціальних вправ, які дозволять тренувати вестибулярний апарат. Іноді може знадобитися проведення хірургічної операції.

Самою нешкідливою причиною запаморочення при нахилі вниз вважається вагітність. В даному стані (особливо в 1 триместрі) жінки часто страждають від нудоти і запаморочень. Всі інші причини запаморочень більш серйозні і вимагають консультації лікаря.

Отже, до причин запаморочень, що виникають при нахилах вниз, відносять наявність слабкого вестибулярного апарату. Після перенесених хвилювань, переживань і сильних стресів також може виникнути подібне явище. Справа в тому, що стрес провокує викид адреналіну в кров, погіршує кровообіг, в результаті виникає кисневе голодування мозку і як наслідок запаморочення.

Через хронічної втоми і недосипання також може виникати відчуття запаморочення при нахилі вниз. Тривале перебування організму людини в стані інтенсивної роботи призводить до постійного запаморочення, яке виникає не тільки в період виконання фізичної роботи або вправ.

Тим, хто сидить на жорстких дієтах і одночасно займається спортом, також слід бути готовими до того, що незабаром можуть початися запаморочення і навіть непритомність. Фізичне навантаження вимагає великих витрат калорій, організм втрачає багато води, в результаті виникає запаморочення як при нахилі, так і при інших вправах.

Причини цього явища можуть критися в наявності захворювань шийного відділу хребта, вегето-судинної дистонії і підвищеному тиску.

При виникненні запаморочення не варто продовжувати виконувати фізичні вправи, бажано сісти і дати своєму організму прийти в норму. Якщо голова закрутилася різко, то не рекомендується розслаблятися і закривати очі, оскільки це може призвести до непритомності. У будь-якому випадку при виникненні запаморочення при нахилах вниз відразу ж потрібно звернутися до лікаря, для того щоб попередити розвиток серйозного захворювання.

« попередня
наверх
наступна »

Болить кінчик язика
Лікувальний масаж
Які продукти розріджують кров?
Ущільнення під пахвою
Підвищена соя в крові
Про вареної моркви
Як зміцнити ясна?
Стрижнева мозоль: лікування
Скільки тримається температура при ГРВІ?
Бешиха ноги: лікування
Болить зуб після пломбування
Чим корисний гематоген?
Сміх продовжує життя
Що робити, якщо шаруються нігті?
Як лікувати шишки на лобі?
Чому пітніють долоні?
© 2015-2022  wmn.pp.ua