на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Які продукти розріджують кров?

« попереднянаступна »

Головна » Рецепти здоров'я » Які продукти розріджують кров?

Кров - це життєва сила людини, від її якості безпосередньо залежить наше самопочуття, здоров'я і, звичайно ж, настрій. Якщо вона нормальна, то і ми відчуваємо себе відповідно, якщо ж починається її закислення, згущення, різко піднімається рівень холестерину в ній, і т. Д., То ми це починаємо відчувати. Порушення функціонування крові по тілу викликає нестача харчування тканин і органів, і як наслідок починається погіршення самопочуття.

Характеристики крові повинні перебувати на оптимальному рівні. Якщо ви раптом починаєте відчувати стомлюваність, сонливість, ваша пам'ять погіршується, то швидше за все у вас загущення крові.

З метою розрідження крові рекомендується вживати в їжу або як ліки: ягоди, інжир, кору верби, часник, лимони, какао, гранати, апельсини, оливкова олія, буряк, каштани, артишок, імбир, насіння соняшника, каланхое, лецитин, шабельник, коріння півонії, Сухе листя кропиви і деякі інші.

Також бажано пити більше рідини, краще змішану з кораловим кальцієм. Слід утриматися від тих продуктів, які підвищують згущеність крові. Це алкоголь, гречка, копченості, картопля, банани, цукор, газовані напої, консервована і жирна білкова їжа. Згустити кров здатні деревій, звіробій, листя кропиви (свіжі), і аронія.

Дуже багато залежить від того, яку саме воду ми частіше п'ємо. Якщо це деструктуріровать, що містить хлор, забруднена або газована вода, то організм змушений її "переробляти" у більш якісну рідину, тим самим витрачаючи зайву енергію і поживні речовини. За статистикою, наша кров складається більш ніж на 90% з води, і відповідно якість води вкрай важливо. Якщо організм змушений постійно витрачати свої запаси на переробку поганої води, то як наслідок, це може привести до кисневого голодування наших тканин і клітин.

Кров також може згуститися в слідстві надлишкової кроверазрушающей функції селезінки. До аналогічного результату може привести недолік рідини в організмі під час великих фізичних навантажень, або під впливом спекотної погоди. Щоб цього уникнути, в обох випадках необхідно побільше пити води.

Трапляється й так, що виною згущення нашій крові є неправильна робота печінки. Печінка виробляє основні вітамінні і поживні елементи, яких потребує наш організм, і якщо вона з якоїсь причини не справляється з цим завданням, то кров починає згущуватися.

Для вирішення цієї проблеми зверніться до лікаря, хоча якщо ви будите дотримуватися правильних рекомендацій і порад, то вирішити цю дилему можна цілком і самостійно!

« попередня
наверх
наступна »

Зубний біль під коронкою
Як лікувати бронхіт в домашніх умовах?
Чарівний подих квітки
Що робити, якщо хрустять коліна?
Шкідлива їжа
Здоров'я вен і легкість ніг
Біль у попереку, що віддає в ногу
Лікування вовчака
Бешиха ноги: лікування
Скільки годин має бути здоровий сон?
Біль у грудній клітці справа
Фурункул на інтимному місці
Німіє великий палець на нозі
Чому сверблять вуха?
Нервовий тик очі: лікування
Жовтий наліт на зубах
© 2015-2022  wmn.pp.ua