на головну |
|
« попередня | наступна » |
Головна » Рецепти здоров'я » Які продукти розріджують кров?
Кров - це життєва сила людини, від її якості безпосередньо залежить наше самопочуття, здоров'я і, звичайно ж, настрій. Якщо вона нормальна, то і ми відчуваємо себе відповідно, якщо ж починається її закислення, згущення, різко піднімається рівень холестерину в ній, і т. Д., То ми це починаємо відчувати. Порушення функціонування крові по тілу викликає нестача харчування тканин і органів, і як наслідок починається погіршення самопочуття.
Характеристики крові повинні перебувати на оптимальному рівні. Якщо ви раптом починаєте відчувати стомлюваність, сонливість, ваша пам'ять погіршується, то швидше за все у вас загущення крові.
З метою розрідження крові рекомендується вживати в їжу або як ліки: ягоди, інжир, кору верби, часник, лимони, какао, гранати, апельсини, оливкова олія, буряк, каштани, артишок, імбир, насіння соняшника, каланхое, лецитин, шабельник, коріння півонії, Сухе листя кропиви і деякі інші.
Також бажано пити більше рідини, краще змішану з кораловим кальцієм. Слід утриматися від тих продуктів, які підвищують згущеність крові. Це алкоголь, гречка, копченості, картопля, банани, цукор, газовані напої, консервована і жирна білкова їжа. Згустити кров здатні деревій, звіробій, листя кропиви (свіжі), і аронія.
Дуже багато залежить від того, яку саме воду ми частіше п'ємо. Якщо це деструктуріровать, що містить хлор, забруднена або газована вода, то організм змушений її "переробляти" у більш якісну рідину, тим самим витрачаючи зайву енергію і поживні речовини. За статистикою, наша кров складається більш ніж на 90% з води, і відповідно якість води вкрай важливо. Якщо організм змушений постійно витрачати свої запаси на переробку поганої води, то як наслідок, це може привести до кисневого голодування наших тканин і клітин.
Кров також може згуститися в слідстві надлишкової кроверазрушающей функції селезінки. До аналогічного результату може привести недолік рідини в організмі під час великих фізичних навантажень, або під впливом спекотної погоди. Щоб цього уникнути, в обох випадках необхідно побільше пити води.
Трапляється й так, що виною згущення нашій крові є неправильна робота печінки. Печінка виробляє основні вітамінні і поживні елементи, яких потребує наш організм, і якщо вона з якоїсь причини не справляється з цим завданням, то кров починає згущуватися.
Для вирішення цієї проблеми зверніться до лікаря, хоча якщо ви будите дотримуватися правильних рекомендацій і порад, то вирішити цю дилему можна цілком і самостійно!
« попередня | наступна » |