на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Чим корисні курячі шлунки?

« попереднянаступна »

Головна » Рецепти здоров'я » Чим корисні курячі шлунки?

Не кожна людина із задоволенням приймає в їжу субпродукти. Хтось ставиться до подібних страв байдуже, а хтось на дух не переносить. Навіть курячі шлунки мають специфічний смак. Щоб приготувати вишукану страву, потрібні не тільки знання, а й технологія приготування.

Що треба зробити, щоб шлунки стали смачними?

Якщо курячі шлунки добре обробити і піддати тривалій термічній обробці, то в результаті вийде смачне і ніжне м'ясне блюдо. З курячих шлунків можна приготувати не тільки буденне частування, а й вишукане святкове блюдо.

Багатьом гурманам відомі такі страви, як суп-локшина з курячими потрохами, млинці з начинкою з курячих шлуночків, салати, закуски, гуляші і так далі. Поряд з кулінарними шедеврами багатьох людей, все ж, цікавить те, чим цей субпродукт так корисний? А адже курячі шлунки насправді заслуговують окремої уваги, оскільки це цінний продукт.

Користь курячих шлунків

Обробляючи курячі шлунки, кожна господиня знімає жовту плівку і викидає її. Робиться це марно, оскільки в ній багато травного ферменту, що так необхідно для відновлення ШКТ при певних захворюваннях. Ця жовта плівка допомагає при запаленої підшлунковій залозі. Її дуже часто використовують для лікування в народній медицині.

Курячі шлунки мають багатий склад. Вони містять фолієву кислоту, білок, залізо, вітаміни, мінерали та інші необхідні ферменти для людського організму. Курячі шлунки прекрасно підвищують апетит, покращують стан шкіри, нігтів і волосся. Регулярно вживаючи цей субпродукт, можна підвищити опірність до різних захворювань, тобто імунну систему.

У них є вітамін В9. Як відомо, фолієва кислота стимулює поділ клітин організму, посилює ріст тканин і розвиток органів. Така характеристика говорить про одне - курячі шлунки вкрай необхідно ввести в раціон харчування малюкам і вагітним жінкам.

Саму велику користь курячі шлунки надають органам травлення. Це поліпшення травлення, стимулювання процесу травлення, допомога шлунково-кишковому тракту самоочищатися, розвиток здорової мікрофлори.

У кулінарії використовуються тільки курячі шлунки, але, як відомо, найбільшу користь для організму приносять жовті плівки. Їх використовують цілителі з давніх часів. Спочатку їх знімають, потім добре миють і висушують в природних умовах. Після того, як вони добре підсохнуть, їх перетирають в порошок. Сухі жовті плівки - це найефективніший засіб в боротьбі з діареєю кривавого проносу. Якщо людина отримала розлад шлунку, то, прийнявши чайну ложку порошку, його стан значно полегшиться.

Порошок з плівки курячих шлунків застосовують для лікування дисбактеріозу, для відновлення мікрофлори кишечника, при запаленні підшлункової залози, гастритах, при болях в шлунково-кишковому тракті та інших внутрішніх захворюваннях.

« попередня
наверх
наступна »

Як почати загартовуватися?
Фурункул на інтимному місці
Як лікувати забій грудної клітки?
Болить зуб після пломбування
Користь і шкода квасолі
Як позбутися від нічних кошмарів?
Біль у попереку, що віддає в ногу
Як зміцнити ясна?
Розчинна кава - шкода чи користь?
У яких продуктах багато білка?
Виразки в порожнині рота
Що робити, якщо шаруються нігті?
Перша медична допомога
Худнемо всього за 13 днів
Чому болять корені волосся?
Нігті на ногах чорніють
© 2015-2022  wmn.pp.ua