на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Настоянка з лисичок від паразитів

« попереднянаступна »

Головна » Рецепти здоров'я » Настоянка з лисичок від паразитів

Дуже часто ми стикаємося з проблемою виникнення в організмі паразитів, що заважають нормального здорового життя. Вони можуть з'явитися у вашої дитини або навіть у вас, якщо не дотримуватися правил особистої гігієни. Вивести їх не так-то вже й просто, незважаючи на існування численних народних рецептів. Найчастіше всі ці зілля виготовляються з лікарських трав - таких, як пижмо, полин чи м'ята. Вони, звичайно, згубні для паразитів, проте не можуть назавжди вас позбавити від яєць, які ті відкладають в процесі розмноження. В результаті хвороба спершу проходить стадію уявної ремісії, а потім знову набирає обертів.

Тим не менш, існує один прекрасний засіб, що допомагає не тільки вбити всіх глистів, але й очистити організм від їх яєць і навіть токсичних речовин, що виділяються деякими видами паразитів в процесі їх життєдіяльності в організмі людини. Таким незамінним засобом є гриби лисички - ефективні помічники в боротьбі з паразитами.

Корисні властивості лисичок

Так чому ж саме гриби цього сорту є настільки корисними і необхідними людині в боротьбі з глистами? Самі грибники запевняють, що при зборі цих грибів можна знайти ні одну червиву лисичку, оскільки навіть земляні хробаки воліють триматися від них стороною. Що вже й казати про людських!

Крім того, вченими виявлено та сама речовина, що є згубним для всіх типів глистів. Полісахарид хіноманнозу володіє настільки потужною силою, що здатна винищити всіх паразитів в організмі всього за кілька тижнів. Справа в тому, що на відміну від медичних препаратів схожого дії саме хіноманнозу здатний впроваджуватися в слизову черв'яків і викликати скорочення нервових м'язів. А що стосується яєць - речовина їх просто-напросто розчиняє. Варто також відзначити і той факт, що завдяки натуральному змістом полісахарид завдає організму абсолютно ніякої шкоди на відміну від синтетичних препаратів, які можуть сильно похитнути здоров'я і знизити імунітет протягом боротьби з паразитами.

Корисні властивості лисичок присутні в цих грибах не завжди. Полісахарид вкрай нестійкий при взаємодії з високими температурами, тому тушкувати, смажити або навіть варити лисички для їх подальшого вживання не рекомендується. Найчастіше фахівці рекомендують виготовляти настій з сирих або сушених грибів - тоді їх корисні якості повністю залишаються і здатні впливати на паразитів.

Рецепт приготування настоянки з лисичок

Існує два способи приготування цього корисного настою:

  1. Спиртовий (підходить тільки дорослим). Для того щоб приготувати настоянку з спирту, необхідно висушити ретельно очищені гриби на сонці або в сушарці при температурі максимум 40 ° С. Далі сушені лисички подрібнюються і заливаються спиртом у розрахунку 1 чайна ложка порошку на 100 мл горілки. Наполягати засіб необхідно протягом 10-15 днів, після чого вживати по 2 чайних ложки перед сном близько 2-3 місяців регулярно.
  2. Звичайний (рекомендований дітям). Для нього необхідно також очистити, висушити і подрібнити лисички, а потім залити кип'яченою водою (Не окропом!). Настоювати 2 години, після чого вживати по 2 чайних ложки протягом місяця.

Очистивши організм від «непроханих гостей», ви відчуєте полегшення і оздоровлення всього організму, зможете позбутися від шлаків і хворобливих відчуттів, а також придбаєте комфорт і впевненість у житті. Будьте здорові!

« попередня
наверх
наступна »

Як позбутися від сухої мозолі?
Лущаться п'яти
Німіє кінчик язика
Чорніють нігті на руках
Чому сохнуть губи?
Що робити при підвищеному тиску?
Зубний біль під коронкою
Лімфовузли під пахвами: причини і лікування
Цикламен від гаймориту
Коричневі плями на тілі
Пульсуючий біль в голові
Чому сверблять вуха?
Вітаміни групи В
Шишка на великому пальці ноги
Як правильно чистити зуби?
Висип на ліктях
© 2015-2022  wmn.pp.ua