на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Яке взуття носити з джинсами жінкам?

« попереднянаступна »

Головна » Секрети краси » Яке взуття носити з джинсами жінкам?

Щоденна суєта, міська сірість і постійний брак часу все частіше призводить до того, що в якості повсякденного одягу багато жінок віддають перевагу звичайні джинси. По-перше, для багатьох цей варіант просто зручний, потрібно сказати, універсальний і цілком доступний у фінансовому плані! Крім того, вдягнути джинси, а вони бувають різного фасону і якості, може навіть повна жінка, яка має проблеми з фігурою, а відчувати себе в них вона буде вільно і легко, частково «ховаючи» за ними свої недоліки.

У джинсах немає нічого поганого, у багатьох громадських місцях не соромно показатися в такому одязі, але у кожної жінки з їх приводу виникає цілком звичайний питання: «а яка взуття підходить до джинсів? Чи не виглядаю я нерозумно, надівши той чи інший варіант туфель або спортивного взуття ?! »Ще складніше розібратися з цим сьогодні, адже фасони і моделі жіночого взуття настільки різноманітні, що часом взагалі складно зрозуміти, з чим її носять!

За якими критеріями вибирається взуття під джинси?

Як не крути, але у світі моди все-таки існує кілька критеріїв, згідно з якими жінки намагаються підібрати до своїх джинсів взуття. Потрібно сказати, що більшість жінок сприймає ці критерії на інтуїтивному рівні, однак все-таки їх дотримуються:

Вибираємо під джинси взуття

Темні джинси прекрасно доповнять яскраві туфлі з високим каблуком або низькі балетки. До них навіть підійдуть світлого тону кросівки з різною посадкою і висотою платформи.

Молодіжний стиль джинсів (яскраві, декоровані), може бути навіть «рвані» варіанти ідеально поєднуються з усім, що практично «непомітно». До них потрібно підбирати взуття, яка абсолютно не привертає увагу. В іншому випадку образ буде просто «кричущим», переповненим і занадто важким погляду.

Джинси будь-якого кольору, зшиті в спортивному Тіле, поєднуються практично з будь спортивним взуттям, але в цьому випадку потрібно візуально розуміти особливості своєї фігури. Під джинси завжди можна підібрати шкіряну, замшеве або текстильну взуття. А от джинси, які більше нагадують старі потерті варіанти, вдало поєднуються з грубої взуттям.

Джинси, які носяться повсякденно, поєднуються з будь-якою зручною взуттям, в основному це балетки, снікерси, навіть кеди. Джинси, що додають ідеальний стиль, підкреслюють красу фігури підійдуть під шпильку і дуже високий каблук.

Класика жанру завжди поєднується з ідеальними пропорціями. Тому, вибираючи взуття для прямих джинсів, враховуйте особливості фігури, адже відкрита низька взуття створює візуально зовсім відмінний ефект від тієї, яка закрита і високий каблук.

Яка взуття не поєднується з джинсами?

Враховуючи нюанси сучасної моди, все-таки можна виділити кілька особливостей тієї взуття, яку носити з джинсами просто не варто. Таке поєднання нічого крім дурного виду не створить. В першу чергу це будь лакова взуття з високим каблуком (туфлі, босоніжки), виключення може складати лише певний образ і чітко підібраний стиль джинсів.

« попередня
наверх
наступна »

Як праскою накрутити волосся?
Макіяж для азіатських очей
З чим носити мокасини?
Як прикрасити дитячу кімнату на Новий рік?
Як відрізнити хутро норки від кролика?
Як надовго випрямити волосся?
Як випрямити волосся назавжди?
Як носити шарф з курткою?
Як освітлити брови перекисом водню?
Як накладати рум'яна?
Як зробити шкіру обличчя гладкою?
Лимонна дієта для схуднення
Чи можна поправитися від яблук?
Олія чайного дерева від прищів
Арганова олія для обличчя
Камфорне масло для особи
© 2015-2022  wmn.pp.ua