на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Колір волосся для блакитних очей

« попереднянаступна »

Головна » Секрети краси » Колір волосся для блакитних очей

Існує думка, що якщо людину природа наділила блакитними очима, значить, він повинен бути зі світлим волоссям. Звідки така думка? Подібний стереотип з'явився в той час, коли за еталон краси були визнані блондини і блондинки високого зросту з блакитними очима. А адже це чистої води оману!

Якщо ви щасливий власник або власниця блакитних очей, то вам потрібно врахувати кілька нюансів при виборі кольору волосся.

Блакитний колір очей може мати кілька відтінків, Тому це теж потрібно врахувати. Якщо очі мають глибокий блакитний колір, то ідеальним кольором волосся буде попелястий, золотистий, медовий, рудий. Зовнішність буде виграшною, якщо волосся буде кольору червоного дерева. А ось пекучі брюнетки не підходять для блакитних очей.

Власницям світло-блакитних очей фахівці рекомендують вибирати світло русявий колір з попелястим відтінком, але без жовтизни. Не варто псувати красу таких очей викликають і темними відтінками.

Для світло-блакитних очей можна рекомендувати попелястий блонд.

Сіро-блакитні очі вимагають акуратного вибору відтінків для волосся, адже такий колір очей, як хамелеон, змінює відтінок залежно від одягу, який в даний момент одягнена, сонячне світло так само впливає на відтінок, і ви не повірите, але й небо приймає в цьому участь. Поетом безпрограшним варіантом будуть всі світлі тони, натуральний попелястий відтінок, рудий колір, але не сильно яскравий.

При виборі кольору волосся для блакитнооких варто враховувати і на колір шкіри. Для шкіри з м'яким, теплим відтінком варто вибирати точно такі ж відтінки. Для шкіри, що має золотистий і ніжний загар, підійдуть медові або каштанові відтінки. Для шкіри з холодним відтінком варто вибирати і холодні відтінки.

У власниць сіро-блакитних очей відтінок шкіри практично такий же, як і відтінок очей. У цьому випадку перевагу потрібно віддавати тим відтінкам волосся, які мало-мальськи перетинаються з попелястим відтінками або його відблисками. Головне при виборі - вибирати, як можна більш холодні відтінки, це дасть можливість очам бути більш виразними.

Щоб подивитися, як підходить той чи інший відтінок, можна завантажити фотографію в спеціальну програму з підбору зачісок в інтернеті.

Для будь-якого типу людей з блакитними очима підійде мелірування, а в деяких випадках виконується колорирование. Ці методи, як не можна до речі, здатні підкреслити всю красу блакитних очей.

Можна сказати, що блакитноокі блондинки взагалі щасливчики, при великому виборі різних відтінків бальзамів можна бути завжди різною. Головне в пошуку свого ідеального образу не забувати про здоров'я волосся, тому будь-який вплив хімічними препаратами на них, погіршує їх стан!

« попередня
наверх
наступна »

Як схуднути при грудному вигодовуванні?
Як накладати рум'яна?
З чим носити короткі чоботи без каблука?
Як виділити вилиці?
Молочна сироватка для волосся
5 кроків до ідеального автозагар
Маска з перцевою настоянкою
Як позбутися від підшкірних прищів?
З чим носити зелене пальто?
Стрижка драбинка з чубчиком
Красива шкіра після сорока
Вся правда про целюліт
Як зробити щиколотки тонше?
Чи можна поправитися від меду?
Укладання каре в домашніх умовах
Як зробити шкіру обличчя пружною?
© 2015-2022  wmn.pp.ua