на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як прибрати складки під пахвами?

« попереднянаступна »

Головна » Секрети краси » Як прибрати складки під пахвами?

Складки під пахвами можна зустріти практично у кожної людини. Така особливість не викликає фізичного дискомфорту, але от сприяє розвитку комплексів, особливо у жіночої статі, це вже точно.

Маючи даний недолік, жінки змушені обмежувати себе в нарядах, а саме відриту сексуальний одяг в даному випадку вже не одягнеш. Більше того, жінки намагаються підбирати такі речі, які повністю приховують пахвову зону, що не завжди комфортно і красиво. Чому так відбувається і що робити, ми зараз з'ясуємо.

Причини утворення складок під пахвами:

Знаючи причини появи складок, з ними легше боротися. Для початку зверніть увагу на те, як ви ходите. Якщо при ходьбі ви сильно сутулитеся і нахиляєтеся вперед, то у вас обов'язково буде ефект обвислих пахв. Випряміть спину, намагайтеся ходити рівно.

Майки та топи підбирайте згідно своїм розміром, не варто користуватися речами, які стягують пахвову зону. Це не тільки «видавлює» складки, але й шкідливо для грудних м'язів.

При наявності зайвої ваги прибрати складки під пахвами буде важко, спочатку слід скинути зайві кілограми і схуднути, потім обвислі місця доведеться підтягувати за допомогою спеціальної гімнастики для рук.

Коли люди ведуть пасивний спосіб життя, відбувається відвисання і в'ялість деяких ділянок шкіри, і область під пахвами - не виняток. Єдине, що допоможе прибрати складки в цьому випадку - це фізична активність і зарядка. Більше рухайтеся, частіше перебувайте на свіжому повітрі. Займіться кінної їздою або катанням на лижах. Плавання та біг добре зміцнюють м'язи в області грудей.

При нестачі вільного часу можна скористатися наступним вправою прямо вдома: постеліть на підлогу ковдру і ляжте на нього обличчям вниз, постарайтеся якомога вище підняти тулуб і лежачи на животі, спираючись на ноги, здійснюйте руками плавні рухи, імітуючи жабу, яка пливе. Така вправа не тільки підтягне м'язи під пахвами, але і зміцнить прес, підтягне м'язи живота. Чоловікам можна зайнятися підняттям гантель. Результат буде очевидний через пару днів.

Як бачите, складки під пахвами - це проблема, розв'язувана в найкоротші терміни, головне не лінуватися і частіше звертати увагу на стан свого організму, як внутрішнє, так і зовнішнє.

« попередня
наверх
наступна »

Як пофарбувати вії в домашніх умовах?
5 кроків до ідеального автозагар
Маски для волосся в домашніх умовах
Стрижка драбинка з чубчиком
Красива шкіра після сорока
Як виділити вилиці?
Чи можна поправитися від меду?
З чим носити спідницю-олівець?
Молочна сироватка для волосся
Укладання каре в домашніх умовах
Чи можна поправитися від квашеної капусти?
Маска для волосся з коньяком і яйцем
Як зробити волосся товщі?
Вся правда про целюліт
Трохи про бафах для нігтів
Шлях до краси жінки лежить через шлунок
© 2015-2022  wmn.pp.ua