на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як прибрати навислі верхні повіки?

« попереднянаступна »

Головна » Секрети краси » Як прибрати навислі верхні повіки?

З часом кожній людині доводиться стикатися з таким явищем, як нависають над очима верхні повіки. Вони роблять нас візуально старими і, звичайно ж, псують весь образ, створюючи хворобливий вигляд. На сьогоднішній день існує безліч методик, завдяки яким можна прибрати цей ефект, застосовуючи косметику, адже розставляючи акценти і правильно раструшівая тіні, можна створити справжнє диво. Однак якщо ви не хочете з цим боротися, постарайтеся позбутися від даного дефекту. Повірте, для досягнення даної мети у вас не піде багато часу і грошей. Плюс до всього зробити це можна в домашніх умовах. Тому запасіться терпінням і намагайтеся дотримуватися всі необхідні рекомендації.

Слід врахувати і той факт, що, на думку медиків, дуже часто навислі повіки - результат генетики і спадковості, а не хвороб, як думають багато хто. При цьому чомусь багато хто з нас вважають, що домогтися гарного результату можна тільки застосовуючи хірургічний метод. Насправді ж це глибока помилка. Так, звичайно, він ефективний. Але навіщо ж вдаватися в крайнощі, адже є безліч інших способів. Отже.

Харчування

Для початку ви повинні переглянути свій раціон. Ні в якому разі не можна зловживати копченостями, сіллю, алкоголем і прянощами. Такі продукти затримують в нашому організмі рідину, що накопичується під шкірою і очима. Також ви не повинні вживати багато води.

Косметичні засоби

Як показує практика, багато дівчат наносять крем під очі перед сном. Так робити не можна! Наносьте його за кілька годин до цього. Плюс до всього засіб дійсно має бути хорошим і давати шкірі дихати.

Спеціальні процедури

Намагайтеся тримати шкіру навколо очей в тонусі. Для цього займайтеся пілатесом, зарядкою, йогою або ж якимись іншими вправами, призначеними для обличчя. Не слід забувати і про масаж обличчя. Це допоможе позбутися вам від скопилася рідини. Також сприятливо впливає і ранкове протирання льодом. Завдяки цьому шкіра виділяє колаген, підтягується і виглядає більш молодою.

І наостанок запам'ятайте, навислі верхні повіки можуть вказувати на наявність хвороб. Тому обов'язково відвідайте лікаря, адже якщо причиною є якась хвороба (нирок, печінки, серця і т. Д.), То всі ваші старання не принесуть довгоочікуваного результату.

« попередня
наверх
наступна »

Як фарбувати брови тінями?
Реп'яхову олію від випадіння волосся
Як пофарбувати брови в домашніх умовах?
Тріскаються куточки губ
Чи можна поправитися від меду?
Як зменшити розмір ноги?
Шлях до краси жінки лежить через шлунок
Чи допомагає зелена кава схуднути?
Стрижка драбинка з чубчиком
Молочна сироватка для волосся
Які кольори йдуть блондинкам?
В'яла шкіра на шиї
Як зробити волосся товщі?
Маска для волосся з какао
Як зробити щиколотки тонше?
Сушка тіла для дівчат
© 2015-2022  wmn.pp.ua