на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як носити палантин з пальто?

« попереднянаступна »

Головна » Секрети краси » Як носити палантин з пальто?

Сьогодні палантин користується у жінок особливою популярністю. Моду на цей виріб ввела королева Вікторія. За цей час палантин перетворився в один з найбільш незамінних предметів, який надягають жінки різного віку. І це не дивно, адже він відмінно поєднується з різною одягом, доповнюючи її і надаючи особливі нотки, що роблять образ більш стильним, вишуканим і модним.

Слід врахувати і той факт, що палантин буває різний. Тому, вибираючи його, потрібно обов'язково продумати, з якою саме одягом ви будете його носити. Так, наприклад, яскраві вироби будуть приковувати до себе погляди, розшиті бісером відмінно прикрасять верхній одяг, а шовкові - зроблять образ зворушливим і чарівним. Не слід забувати і про те, що палантин можна зав'язати на голові, шиї і плечах.

Після покупки цього аксесуара багато дівчат замислюються про те, як правильно зав'язати палантин. Однак тут немає ніяких правил, в результаті чого кожна з них може зав'язати її в повній відповідності зі своїми уявленнями про те, як її краще зав'язувати. Якщо ж ви хочете виглядати ідеально, скористайтеся одним з наведених нижче способів. Отже.

Палантин на голові

Для початку накиньте хустку на голову. Але врахуйте, лівий кінець повинен бути довшим, ніж правий. При цьому короткий кінець потрібно скріпити шпилькою, а ось довгим - обернути голову. Потім все добре закріпіть. От тільки робити це вже потрібно на потилиці. Тепер шарф закиньте на плече.

Палантин на верхньому одязі

Також відмінно виглядає палантин, зав'язаний на верхньому одязі. Це може бути куртка, довге пальто і т. Д. Але врахуйте, в даному випадку потрібно підбирати палантин, який зшитий з грубої тканини. Найкраще в цьому випадку накинути виріб на плечі і скріпити великим вузлом. Деякі дівчата обертають його навколо шиї так, щоб один кінець вільно звисав. Дуже ефективно буде виглядати, якщо пов'язати його як шаль.

І наостанок запам'ятайте, на нашому ринку представлений широкий вибір найрізноманітніших виробів. Таким чином, ви легко знайдете те, що ідеально вам підійде, доповнить образ і зробить його дійсно незабутнім. Плюс до всього є вироби, які містять гудзики або кнопки. Завдяки їм вам не потрібно буде замислюватися про те, як носити палантин з пальто, так як в даному випадку кнопки самі підкажуть, як красиво і правильно його зав'язати.

« попередня
наверх
наступна »

Чи можна поправитися від яблук?
Як відрізнити хутро норки від хоноріка?
Як накладати рум'яна?
Молочна сироватка для волосся
Як праскою накрутити волосся?
Як приховати повноту одягом?
З чим носити лофери на підборах?
Як вивести татуаж брів?
Як освітлити брови перекисом водню?
Як надовго випрямити волосся?
Як зробити волосся густіше?
Завивка плойкою
Масло Ши для волосся
Як носити шарф з курткою?
З чим носити взуття маранти?
Олія чайного дерева від прищів
© 2015-2022  wmn.pp.ua