на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Інжир для схуднення

« попереднянаступна »

Головна » Секрети краси » Інжир для схуднення

Люди, які вирішили худнути за допомогою інжиру повинні знати про те, що свіжий плід менш калорійний порівняно з засушеним. Однак не всі мають можливість вживати інжир в свіжому вигляді, і доводиться худнути за допомогою більш доступного варіанту. Калорійність сушеного інжиру становить 214 ккал / 100 грам.

Схуднути за допомогою інжиру можна, головне знати, як це робити правильно. Для того щоб зменшити відчуття голоду, а значить з'їсти під час обіду набагато менше їжі, потрібно вжити пару ягід інжиру. Також можна повністю замінити інжиром вечірній прийом їжі, з'ївши від 4 до 8 ягід. Дієтологи радять влаштовувати час від часу інжирні полуденок розвантажувального характеру. Для цього в їжу потрібно вживати лише плоди інжиру і склянка несолодкого напою на свій вибір.

Для того, щоб розвантажувальні полуденок, що супроводжуються вживанням свіжого інжиру, були регулярними, потрібно вживати його в сезон збору (його тривалість становить один місяць). Така розвантаження не тільки позбавить від зайвої ваги, але і сприятиме відновленню життєвих сил, зміцненню м'язів і підвищенню імунітету.

Схуднення за допомогою інжиру неможливо без відмови від солодкої і жирної їжі, а також від переїдання. Інжир досить солодкий, тому він прекрасно зможе замінити улюблені десерти. В даному випадку його потрібно буде вживати приблизно за 1-1,5 години після прийому їжі окремо від інших страв.

Для того, щоб період схуднення за допомогою плодів інжиру був максимально приємним і різноманітним, потрібно включати його до складу різних страв. Так, наприклад, можна приготувати салат з використанням інжиру і чорносливу. Для цього зазначені інгредієнти потрібно подрібнити і додати до них ту ж кількість горіхів. Салат потрібно буде заправити соком лимона. Страви, що поєднують в собі інжир та інші продукти, допоможуть з легкістю дочекатися обіду, при цьому про переїданні навіть не буде йти мови.

Худнути за допомогою інжиру дозволено не кожному бажаючому. Так, протипоказання до цього плоду стосуються тих людей, які страждають від запальних захворювань ШКТ, панкреатиту, цукрового діабету. Також не варто сідати на таку дієту тим, кому поставлений діагноз «ожиріння». Справа в тому, що мова йде про організм, в якому відбулося порушення обмінних процесів і засвоювати інжир йому буде досить складно. Може статися ще більше накопичення зайвої ваги.

« попередня
наверх
наступна »

Реп'яхову олію від випадіння волосся
Маска для волосся з коньяком і яйцем
Желатин для волосся
Як зменшити розмір ноги?
В'яла шкіра на шиї
Чи можна поправитися від квашеної капусти?
Як зробити волосся пишним?
Як фарбувати брови тінями?
Які кольори йдуть блондинкам?
Як приховати повноту одягом?
Кокосове масло для особи
Як відрізнити хутро норки від хоноріка?
Тріскаються куточки губ
Великі локони в домашніх умовах
Як зробити шкіру обличчя пружною?
З чим носити короткі чоботи без каблука?
© 2015-2022  wmn.pp.ua