на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Як зробити живіт плоским в домашніх умовах?

« попереднянаступна »

Головна » Секрети краси » Як зробити живіт плоским в домашніх умовах?

Все більша кількість сучасних дівчат і жінок хочуть мати ідеальну фігуру - 90/60/90 незалежно від віку. Прагнення стало не тільки модною тенденцією, а й своєрідним фетишем, через якого багато представниць прекрасної статі вимотують своє тіло всілякими дієтами. Враховуючи той факт, що прикладами для наслідування найчастіше стають моделі і актриси, чиє харчування ретельно опрацьовується фахівцями, дівчата починають цілодобово сидіти на самих жорстких дієтах, які тільки можна собі уявити, заради ідеальних параметрів і на шкоду організму. У результаті замість пружного животика вони домагаються зайвої худорлявості, яка вже навряд чи виглядає естетично або анорексії - захворювання, яке у важких формах може призвести навіть до летального результату.

Чи варто так знущатися над власним організмом, забуваючи про здоров'я і думаючи тільки про позбавлення від ненависного жиру? Таким питанням задавалися багато лікарі-дієтологи, в результаті чого фахівцями були розроблені спеціальні вправи і методики, які допомагають підтягнути живіт без шкоди для здоров'я.

Причини появи жиру на животі

Ви досить молоді, але жирок вже починати проступати і ставати видимим? На те існує кілька фізіологічних причин, які слід знати перед зверненням до методики щодо усунення жиру на животі:

  1. Недавня вагітність. Якщо ви в недалекому минулому виношували малюка, то невелику кількість жиру на животі - це нормально. Подібне явище називається «природного амортизацією» і виникає для запобігання ударів і травм плода всередині матері протягом усього періоду вагітності. Це явище тимчасове, тому при активному способі життя швидко зникає без сліду.
  2. Неправильне харчування. Сучасні фаст-фуди - ще одна причина появи жиру на животі. Велика кількість канцерогенів, смажені в маслі інгредієнти - все це, звичайно, може вгамувати голод, але не вплине на організм сприятливо. Однак крім фаст-фуду неправильним харчуванням вважаються і численні дієти, призначені людиною самостійно. Вони можуть не тільки нашкодити організму, але і спровокувати хронічні захворювання, в результаті яких травна система буде занадто швидко чи повільно справлятися з їжею, додаючи своєму господареві серйозні проблеми в житті.
  3. Пасивний спосіб життя. Це часта причина виникнення жиру у людей, які проводять час біля комп'ютера або на дивані. Відсутність рухів і постійний прийом їжі не дозволяють шлунково-кишковому тракту працювати, як належить, у результаті чого вже через місяць на животі проглядається прошарок жиру.

Позбавляємося від жиру і отримуємо плоский животик!

Якщо вироблення жиру не є результатом хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, то вам допоможуть наступні поради щодо його усунення:

Ну і, звичайно ж, намагайтеся вести активний спосіб життя, уникаючи засіжіваній біля комп'ютера чи телевізора. Пам'ятайте про те, що життя - це рух!

« попередня
наверх
наступна »

Сольові ванни для схуднення
Епіляція цукром в домашніх умовах
Як зробити бант з волосся?
Як нанести шелак в домашніх умовах?
Колір волосся для карих очей
З чим носити парку?
З чим носити джинсову спідницю?
Як зробити шкіру обличчя пружною?
Як подовжити вії в домашніх умовах?
Глазурування волосся в домашніх умовах
Олія чайного дерева від прищів
Як накладати рум'яна?
Яке взуття носити з джинсами жінкам?
Як прибрати вуса у дівчині?
Маска для волосся з чорного хліба
Як праскою накрутити волосся?
© 2015-2022  wmn.pp.ua