на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Жовтіє листя у розсади огірків

« попереднянаступна »

Головна » Магія рослин » Жовтіє листя у розсади огірків

Багато дачники і садівники-любителі прагнуть до того, щоб навчитися самостійно вирощувати розсаду багатьох овочевих культур. У кожного звичайного і звичного для нас овоча є свої секрети вирощування та догляду, дотримуючись яких можна гарантовано отримувати багатий і красивий урожай.

Як правильно приступити до розсаджування?

Перш, ніж приступити до розсадження насіння огірків, необхідно усвідомити для себе кілька простих правил і в правильному порядку виконувати необхідні дії:

Після всіх виконаних маніпуляцій можна сміливо приступати до підготовки розсади. Варто відзначити, що може трапитися і така неприємність, що у розсади огірків пожовтіють листя. Однією з основних причин того, що у молодої розсади жовтіє листя, може стати нестача елементів живлення. При нестачі азоту, фосфору, магнію і калію можуть постраждати в розсаді старі нижні листки. А якщо розсаді не вистачає марганцю, заліза, бору і цинку, то страждають молоді верхні листки.

На пожовтіння листя розсади огірків може також вплинути і брак місця. Якщо коріння проростає розсади тісно, ??вони перестають отримувати повноцінне харчування. В цьому випадку допоможе пересадка розсади в більш просторі ємності.

Якщо жовтіє листя, можливо розсаді не вистачає живлення або розсада була передержана в маленькій тарі. Тому дуже важливо не пропустити момент пересаджування на постійне місце зростання.

Недостатня освітленість може також призвести до пожовтіння молодих листків. При цьому потрібно переставити розсаду огірків в більш освітлене місце.

« попередня
наверх
наступна »

Як пересаджувати замиокулькас?
Білий наліт на листі гербери
Чому скручуються листя у фіалки?
Безвременник: посадка і догляд
Білий наліт на листі орхідеї
Як правильно обрізати виноград навесні?
Чому у полуниці скручуються листя?
Чорніє листя у шефлери
Зелена редька: корисні властивості
Догляд за квасолею. Хвороби та шкідники квасолі ...
Чим підгодувати яблуні навесні?
Молочай: догляд в домашніх умовах
Фуксія: догляд в домашніх умовах
Як виростити каштан з горіха?
Як виростити вишню з кісточки?
Як пересаджувати орхідею?
© 2015-2022  wmn.pp.ua