на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети

Ознаки краснухи у дітей

« попереднянаступна »

Головна » Розвиток дитини » Ознаки краснухи у дітей

Краснуха - це хвороба, яка передається повітряно-крапельним шляхом і потрапляє в людський організм через носоглотку. Саме там вона починає розмножуватися, збільшуватися і фіксуватися ще до періоду висипання на шкірі. При цьому заразитися цим вірусом можуть як діти, так і дорослі. Однак найбільш складно хвороба протікає у вагітних жінок. Також було відмічено, що чим старша людина, тим йому складніше побороти недугу.

Ознаки краснухи

Краснуха, на відміну від багатьох інших хвороб, може виявлятися найрізноманітнішими способами або ж, взагалі, протікати безсимптомно. Тут все залежить від різновиду вірусу, імунітету людини і, звичайно ж, його організму.

Що ж стосується класичного виду краснухи, то інкубаційний період становить близько 10-24 дня. При цьому протягом даного періоду хворий відчуває такі симптоми як:

Зверніть увагу на те, що перераховані вище симптоми з'являються на другий день після того, як людина заразилася. При цьому дуже часто після висипання піднімається температура. Спочатку вона невелика, але потім може піднятися до 39 ° С.

Висип, яка з'являється під час краснухи, як правило, має овальну або округлу форму і блідо-рожевий колір. Що ж стосується розмірів краснушной висипу, то такі прищики мають діаметр близько 3-5 мм. Плями не зливаються один з одним і не підносяться над шкірою. Більш виражені вони на сідницях, верхньої частини спини і поясі.

Слід врахувати і той факт, що дорослі, вболіваючи краснухою, відчувають сильне першіння в горлі, лихоманку, ломоту в суглобах і м'язах, озноб і т.д. Таким чином, дітям набагато легше перенести дана недуга, так як він у них може протікати і без ускладнень.

Лікування

Багато лікарів рекомендують лікувати краснуху у дітей в домашніх умовах. При цьому вони радять дотримуватися спеціальної дієти, постільного режиму, вживання препаратів кальцію і рясного пиття. Що ж стосується дорослих, то тут все залежить від того, як саме протікає у них хвороба. Однак без медикаментів не обійтися. У більшості випадків фахівці призначають антибіотики, сульфаніламіди та анальгетики.

І наостанок запам'ятайте, ускладнення при краснусі зустрічаються дуже рідко і, як правило, у дорослих. А ось вроджена краснуха характеризується різними вадами. Так, наприклад, імунною недостатністю, вадами серця, глухотою, відставанням у фізичному і розумовому розвитку, а також мікроцефалією.

« попередня
наверх
наступна »

Як навчити дитину вимовляти букву Р?
Які щеплення роблять у 2 місяці дитині?
Чому дитина часто прокидається вночі і п ...
Борний спирт при отиті
Як підготувати дитину до дитячого саду?
Зелений стілець у дитини
Ознаки пневмонії у дітей до року
Дитина потіє, коли спить
Скільки повинна спати дитина в 8 місяців?
Кола під очима у дитини
Чи можна купати дитину при коньюктивите?
Засіб від комарів для новонароджених
Як дихає дитина в утробі матері?
Вроджена пневмонія у новонародженого
Скільки повинна спати дитина в 1 рік?
Як лікувати бактеріальний кон'юнктивіт у ре ...
© 2015-2022  wmn.pp.ua