Реклама спонсора

Запечена фарширована в духовці гусак - одне з найсмачніших страв з птиці. Традиційно його начиняють яблуками. А ось про інші види начинки геть забувають і абсолютно марно. Так, наприклад, дуже ароматним і апетитним виходить гусак з грибами і гречкою. І крім цього вам не доведеться витрачати додатковий час на приготування гарніру.

З віком особливі свята стають все солідніше і солідніше. Під особливими маються на увазі саме дні народження. Мабуть, апогеєм всіх таких свят є ювілей.

Який святковий новорічний стіл без апетитного запеченого гусака? Звичайно, всі рецепти перелічити неможливо, оскільки цю птицю готують практично в кожній країні. Всі кухні світу мають свій фірмовий рецепт фаршированого гусака, але от про начинку з квашеної капусти знають небагато. Квашена капуста додає гусака цікавий і пікантний смак, ніжність і аромат.

Самий класичний весільний подарунок молодятам - це гроші. Часто такий подарунок підносять в барвистих конвертах з вітальним побажанням, але щоб навіть цей стандартний подарунок запам'ятався молодятам, його треба вміти подати. Існують цінні поради, що дозволяють розібратися, як оригінально подарувати гроші на весілля, якими можна скористатися і не прогадати.

Способів приготування курки придумано безліч. При цьому можна надавати щораз м'ясу новий відтінок смаку, інший аромат. Залежати це буде від того, яким саме чином готується страва, які ще використовуються додаткові інгредієнти і спеції. Одним з найбільш ароматних і цікавих поєднань можна сміливо назвати курку з яблуками і апельсинами. М'ясо птиці просочується яскравим цитрусовим ароматом, у нього з'являється цікавий новий пікантний смак - трошки гостро-солодкий.

Оселедець під шубою - це улюблене блюдо багатьох росіян. Зазвичай цей салат поєднується з такою подією, як Новий рік. У кожного свій рецепт приготування, а от оформлення завжди класичне і стандартне. Щоб урізноманітнити оселедець під шубою і внести родзинку, треба придумати щось оригінальне для оформлення і прикраси святкового столу.

Набридла банальна курка, запечена в духовці? Тоді надайте їй трохи екзотики - нафаршіруйте її мандаринами. Запевняємо, вашим домашнім такий ексклюзив обов'язково припаде до смаку. До речі, це просто відмінна ідея для святкового столу.

Як тільки не готують курку - з грибами, яблуками, сиром, але особливо смачною виходить цей птах з апельсинами. Це одночасно гармонійне поєднання екзотичного і звичного смаку.

Запечена цілком качка - урочисте блюдо. Крім того, що воно виглядає виграшно на будь-якому столі, птиця завжди прикрашає собою стіл, а вже з чим її подати - вирішувати господаркам.

Усі люблять, коли на столі стоїть святкове і смачна страва. Якраз таким блюдом є фарширована качка з рисом і яблуками. Його нескладно приготувати, до того ж одним махом виходить смачне м'ясо з апетитною скоринкою і соковитий ароматний гарнір.

Курку можна фарширувати практично будь-якими продуктами, які є під рукою, однак якщо ви нафаршіруете курочку квашеною капустою, вийде не тільки смачно і оригінально, але ж і дуже корисно! А все тому, що саме квашена капуста відрізняється властивостями, які не тільки збагатять ваш організм поживними і корисними речовинами, але й налагодять роботу травної системи і інших органів.

Качине м'ясо відомо своєю користю і поживністю ще з часів глибокої давнини. Багато воно основними вітамінами, необхідними людині - A, B і E, причому вітамін B міститься в активній добре засвоюваній формі, що дозволяє робити благотворний вплив на печінку, стимулюючи регенерацію її клітин. Високий вміст білка в цьому м'ясі дозволяє повністю задовольнити в ньому добову потребу, з'ївши всього 300 грамів качатини.

Білі шкарпетки - це частина гардероба, що вимагає особливого догляду. Після декількох прань вони безнадійно втрачають свою білосніжність і покриваються сірими і жовтими плямами. Це відбувається тому, що молекули бруду глибоко проникають у волокна тканини і звичайний пральний порошок вже не допомагає. Щоб повернути шкарпеточок білосніжність, необхідно скористатися спеціальними отбеливающими засобами або народними методами.

Колись забута на святкових столах качка сьогодні повертається знову. Цьому сприяють численні фермерські господарства та прагнення людей всіляко урізноманітнити свою гастрономію, але, як і в старі часи, це блюдо рідко є повсякденним і з'являється зазвичай на святкових столах. Даність пов'язана, як з розмірами птиці, яку не завжди легко подужати за раз, так і з певними труднощами засвоєння качиного м'яса.

Біла блузка - це завжди яскраво і святково, але недолік даного предмета одягу, а точніше його кольору в «маркості». Будь-який вплив з боку може залишити на ньому пляма, яка просто неможливо буде не помітити на білому кольорі. Але не потрібно поспішати викидати улюблену річ. Для початку має сенс спробувати її відбілити, щоб повернути первісний вигляд.

Меню сайту