Реклама спонсора

Вірменський лаваш - це один з найдавніших видів хліба, який дійшов до наших днів практично в незмінному вигляді. І сьогодні у більшості сільських будинків Вірменії є спеціальне приміщення "Ацатун" (дослівно перекладається як "Дім хліба"), де в круглій земляній печі (тонире) жінки печуть довгасті великі коржі (довжиною близько 1 м, шириною 50-60 см).

Сьомга - це прекрасне джерело білка і багатьох корисних речовин, у тому числі жирних амінокислот. До того ж копчена і слабосолона сьомга володіє чудовим смаком і тому є частим гостем святкових застіль і банкетів.

Овочева ікра - це вид холодних закусок з подрібнених овочів, що пройшли теплову обробку. Існує безліч варіантів овочевої ікри з самих різних інгредієнтів. Оскільки найчастіше овочеву ікру заготовляють на зиму, то її склад залежить від того, які овочі переважають в даному регіоні.

Всі ми знаємо про те, що на вершині модного олімпу впевнено закріпився бежевий піджак. На думку фахівців, це одна з найбільш стильних речей у гардеробі жінки, адже вона робить образ більш модним, вишуканим, надає ділові нотки і, що найголовніше, молодить. Це якийсь символ витонченого смаку і елегантності. Плюс до всього підходить він до лиця практично всім. Однак для того, щоб не виглядати смішною і позбавленою смаку, потрібно знати, з чим його носити. Отже.

Як відомо, далеко не всі жінки купують для себе одяг яскравих кольорів. І справа тут зовсім не в тому, що такий колір їм не подобається, а в тому, що багато представницькі прекрасної статі не знають про те, з якими саме квітами їх поєднувати, адже рожевий - це неоднозначний колір, який нікого не може залишити байдужим. І, що найцікавіше, він знову повернувся в нашу непостійну моду. Тому, якщо ви хочете бути стильними і красивими, віддайте свою перевагу одягу, яка має даний відтінок.

Манна каша відома всім і багатьма улюблена. Манна каша - незмінний атрибут дитячих сніданків не тільки вдома, але і в дитячих садках, школах. Щоб манна каша була по-справжньому смачною, її потрібно правильно зварити, тобто зварити без грудочок. Саме ці грудочки заважають повною мірою насолодитися смачною кашею, тому багато хто так і не змогли оцінити по достоїнству смачне і просте блюдо.

Незважаючи на те, що сьогодні в кожному магазині продуктів можна знайти безліч різного хліба та хлібобулочних виробів, їх смак далеко не завжди влаштовує покупців. І справа зовсім не в тому, що споживач став занадто вимогливим, просто виробники стали зовсім недобросовісними. Саме тому багато стали випікати хліб на дому. Звичайно, це можна зробити і в звичайній духовці, але краще використовувати спеціальну хлібопічку.

Капуста - овоч відомий вже багато століть. Що тільки не роблять з капустою - кладуть сирої в салат, тушкують, запікають, маринують, солять, роблять з капусти голубці. Крім того вживають капустяний сік в різних цілях. Але крім користі капустяний сік може принести і шкоду. Розглянемо нижче корисні та шкідливі властивості капустяного соку.

Незвичайна назва для незвичайного десерту - так можна охарактеризувати королівську ватрушку. У її складі є сир, який після запікання набуває дивно ніжний смак, але не втрачає своїх якостей. Дуже смачне частування, яке порадує своїм незвичайним виглядом і смаком. Подібний рецепт сміливо можна назвати оригінальним і занести в свою кулінарну книгу. Оскільки рецептів приготування ватрушки декілька, спробуйте їх все і вирішите, що вам більше до душі.

Ви ніколи не замислювалися про те, як поєднуються рис і сир? Чудово! Якщо з'єднати ці два продукти, вийде чудовий повітряний десерт з легким ароматом ванілі і присмаком кориці. Не вірите? Ось вам кілька рецептів.

«Що це за диво?» - Повинно бути думали португальські моряки, коли вперше побачили на пальмах ці дивовижні для очей пересічного європейця плоди. Аборигени Індонезії, Індії та Філіппін давно і по гідності оцінили цілющі властивості кокосової пальми і назвали її «деревом життя». Сталося це понад п'ять століть тому і з тих пір кокоси перестали сприйматися як виняткова екзотика.

Плотва відноситься до сімейства коропових. Так називають різну рибу - і воблу, і тарань, і сорогу. Все це підвиди плотви. У їжу плотву вживають у різному вигляді: і в свіжому, і в в'яленому, і в копченому, і в солоному. Нижче розглянемо, як же можна засолити плотву.

Мабуть, найбільш корисним і смачним напоєм є саме сік, тільки не з купленої в супермаркеті пачки, а справжній свіжовичавлений. Про користь соків для нашого організму говорять практично всі - дитячі педіатри, дієтологи і навіть гінекологи, радячи їх особливо в період вагітності. І вельми корисний томатний фреш для майбутніх мам, оскільки він володіє не тільки вітамінним складом, але і, потрапляючи в організм, здатний виробляти серотонін.

М'ята має дивовижні властивості. Її часто застосовують в косметології, народному лікуванні і в кулінарії. І якщо ви думаєте, що зелені листочки можуть бути тільки компонентом спиртного напою або прикрасою салату, то ви помиляєтеся. З м'яти можна готувати не тільки закуски і прохолодні напої, а й чудове за своїми якостями варення. Присвятимо цю статтю приготуванню смачного і корисного десерту.

Багато господинь погодяться, що тефтелі з підливою є, мабуть, самим універсальним блюдом в моменти, коли треба смачно і ситно нагодувати і чоловіка, і маленьких діточок. Та й до того ж воно дуже просте, дивно улюблене і дуже домашнє.

Меню сайту