Реклама спонсора

Ялтинська цибуля люблять за його соковитість, солодкість, яскраву вишневу лушпиння. Дивно, але такий цибулю можна виростити тільки на ялтинських землях. Посаджений в інших місцях він мало чим відрізнятиметься від звичного нам гіркого ріпчастої цибулі. Справжній ялтинська цибуля часто додають в різні соління, що не дивно, враховуючи його смакові якості. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати на зиму помідори з ялтинським цибулею.

Аджика - гострий овочевий соус, який відмінно поєднується з м'ясними та рибними стравами. У класичному своєму рецепті аджика готується з помідорів і болгарського перцю. Багато господинь, проявляючи свою оригінальність і фантазію, на додаток до зазначених овочам при приготуванні аджики використовують і додаткові інгредієнти, як, наприклад, кабачки, морква, баклажани.

Плоди обліпихи надзвичайно корисні для організму. Вони допомагають зміцнити імунні сили, запобігають розвитку різних інфекцій, сприяють збереженню краси і молодості. У поєднанні з медом обліпиха творить справжні дива, надаючи воістину цілющий вплив на організм і будучи одночасно з тим чудовим десертом! Сьогодні ми поговоримо про приготування обліпихової-медового варення.

При слові «помідор» мимоволі згадується червоний, соковитий, ароматний овоч. А адже насправді стиглі помідори бувають не тільки червоними! Останнім часом все більшої популярності набувають жовті томати і це не дивно, адже вони не викликають алергії і в порівнянні з червоними помідорами мають виражений насиченим солодкуватим смаком, мають набагато більш багатий хімічний склад.

Всім відомо, що малина - не тільки дуже смачна, а й надзвичайно корисна ягідна культура. Холодною зимою вона вбереже від застуди та підвищить імунітет. Сезон дозрівання малини так швидкоплинний, а тому багато господині, піклуючись про здоров'я своїх домочадців, заготовляють цю ягоду взапас. Її заморожують, перетирають із цукром, готують з неї джеми. Одним з найбільш смачних і корисних ласощів з цієї ягоди є сире малинове варення.

Не дивно, що такий овоч, як баклажан в період приготування різних заготовок на зиму користується величезною популярністю у дбайливих господинь, поступаючись хіба що огірків і помідорів. З баклажанів можна приготувати безліч консервацій, як кажуть, на будь-який смак.

Кабачок - одна з найбільш популярних овочевих культур, яка в силу своєї невибагливості вирощується практично повсюдно. Батьківщиною цього різновиду гарбуза є Мексика, де він росте, як в культурному, так і дикому вигляді на протязі вже жодного тисячоліття. А вперше скуштували цей овоч в Європі в Італії в сімнадцятому столітті. Сьогодні накопичилися сотні рецептів з кабачками - від вживання в сирому вигляді в салатах до консервованих.

Варення багато не буває. Це одна з небагатьох заготовок, які можна зберігати протягом кількох років за умови, що в ній немає кісточок з фруктів. Кисло-солодке ароматне варення виходить із слив і груш. Ці плоди гармонійно поєднуються один з одним, в результаті ми отримуємо красиве за зовнішнім виглядом варення з дуже приємним запахом. Як приготувати такі ласощі в домашніх умовах, розповідається в наступних рецептах.

Соте - закуска, яка дуже часто з'являється на нашому столі, особливо в пору, коли більшість овочів дають багатий урожай. Смачна вона і в свіжому, і в консервованому вигляді. Тривале зберігання абсолютно не впливає на смакові особливості страви.

Хочете законсервувати помідори на зиму незвичайним способом? Використовуйте при консервації корінь селери, який додасть всім іншим інгредієнтам особливий смак і неповторний аромат. До того ж корінь селери, у складі якого відзначається величезна кількість вітамінів і мінералів, надзвичайно корисний для організму. Отже, розглянемо, як засолити помідори з селерою на зиму.

Тип округлого особи зустрічається досить часто, і його власницям необхідно враховувати форму при виборі макіяжу, підборі зачіски та головного убору, підібрати оптимальний вигин брів. Природно, охопити всі теми в рамках одного оповідання неможливо. Тому логічніше заглибитися в одному з аспектів - вигині брів для круглого обличчя. Важливо враховувати, що практично всі маніпуляції візажистів і косметологів грунтуються на контрастах, що дозволяють прагнути до ідеального візуальному сприйняттю.

Підбір правильної коректної форми брів - дуже відповідальне завдання. Ви можете, як підкреслити достоїнства, так і зіпсувати свою зовнішність. Підбирають форму брів головним чином в залежності від типу форми обличчя, щоб візуально приховати недоліки і підкреслити виразність очей. Щоб вибрати форму брів, слід точно визначити вашу природну форму обличчя. Прямокутне обличчя візуально більше в довжину, ніж завширшки, а лоб, вилиці візуально однакові по ширині.

Щорічно мільйони господинь відправляються на свої присадибні ділянки, щоб зібрати врожай овочів і фруктів. Серед величезної кількості свіжих продуктів баклажани, звичайно ж, знаходяться не на останньому місці. Готувати страви з баклажана вміють не всі, та й часу це, як правило, займає досить багато. Однак справжні цінителі овоча знайшли спосіб готувати ласощі не тільки в період дозрівання, а й зберегти його смакові і корисні властивості до самих зимових морозів.

Грибна ікра - це найкраща альтернатива закрутки з овочів і фруктів. Її можна використовувати як начинку для пиріжків, млинців, у вигляді доповнення до наших улюблених страв або ж просто намазати на хліб. Всі страви, приготовані з додаванням дарів лісу, виходять напрочуд апетитними, незвичайними і ароматними. Сама ж ікра, як правило, виходить ніжною і володіє тонким запахом лісу. Великим її перевагою є і те, що її можна подавати на стіл відразу після приготування або ж закатати на зиму.

Баклажан - дуже смачний і корисний овоч. Він містить багато калію, який необхідний для роботи серця; має м'яке, але ефективне сечогінну дію, що допомагає виведенню зайвої рідини з організму. Тому його потрібно їсти регулярно. Щоб забезпечити для зимового столу баклажани, потрібно приготувати його про запас.

Меню сайту