Реклама спонсора

Заготовки на зиму - це широке поле для різних кулінарних експериментів. Комбінуючи різні овочі і фрукти, можна отримати цікаві та оригінальні страви. Наприклад, з солодкого болгарського перцю можна зробити смачну закуску, з'єднавши його в одній баночці з яблучками і затока солодким маринадом.

Жінка хоче бути привабливою в будь-якому віці. Проте з плином часу шкіра тіла втрачає свою еластичність і пружність, особливо помітно це на обличчі. Крім того, екологія, зовнішні фактори і спосіб життя, який веде дівчина, також позначаються на стані шкіри. Тому після тридцяти років багато жінок все рідше радіють своєму відображенню в дзеркалі і замислюються про те, які заходи можна вжити, щоб зупинити старіння шкіри.

Всі ми знаємо про те, що вересень - відмінна пора для приготування останніх заготовок на зиму. Саме в цьому місяці роблять дуже смачні салати та ікру з грибів, яка доповнює найрізноманітніші страви, роблячи їх смак воістину оригінальним і незабутнім. Грибну ікру можна подавати і на святковий стіл у вигляді закусці. Повірте, такі ласощі «зникне» зі столу як найбільш ласий шматочок вже через кілька хвилин.

Сьогодні в магазинах і на ринках достаток зелені, овочів, фруктів, з яких можна приготувати відмінні заготовки на зиму. Одні рецепти вимагають певних кулінарних навичок, великих фінансових витрат і часу, інші ж більш прості у приготуванні і обходяться набагато дешевше. Але, як би там не було, практично кожна господиня намагається зберегти на зиму дари природи.

Грибна ікра - смачна і незвичайна заготівля, яка приємно дивує своїм ароматом і смаковими якостями. При цьому її можна подавати до сімейного трапезі або на святковий стіл. Дуже часто з такої консервації господині готують бутерброди, пиріжки, тарталетки і т. Д.

Кабачок - перший з усіх городніх овочів, які потрапляють до нас на стіл прямо з грядок, але коли приспіють огірки і помідори і асортимент свіжих овочів стане розширюватися, інтерес до кабачків починає спадати. У цей період саме час приготувати малосольні кабачки - вони хороші як закуска і як доповнення до другого блюда. Готується страва дуже швидко. Так, засолити кабачки сьогодні, завтра їх вже можна подавати на стіл.

Не у всіх ягід після приготування варення зберігається їх натуральний запах, а ось що стосується полуниці, то термічна обробка не впливає на насиченість аромату. Відкривши банку з полуничним варенням взимку, здається, що потрапляєш на літню грядку з «королевою» ягід. Але аромат - це не єдине, що можна зберегти в полуничному варення - додана в кінці варіння лимонна кислота допоможе зберегти і природний колір ягід.

Як відомо, в літній час багато з нас намагаються харчуватися овочами не тільки в натуральному вигляді, але і по максимуму заготовити їх на зиму, адже це один з кращих способів наповнити організм вітамінами і мікроелементами в холодний час.

Всі ми пам'ятаємо ще з дитинства солодкий, густий, ароматний сік гарбуза, який нагадував нам про сонце і теплі літні дні. Сьогодні багато доктора рекомендують пити цей напій хоча б два рази на тиждень. Вся справа в тому, що в його складі знаходиться безліч корисних вітамінів і мікроелементів, за допомогою яких можна не тільки запобігти, але й вилікувати певні хвороби, адже корисні властивості гарбуза охоплюють практично весь організм.

Зазвичай ті господині, яким вдається з осені придбати велику кількість овочів, намагаються зробити з них якомога більше заготовок взапас. Завжди і всіма віталися такі заготовки, які не займають багато часу, тобто готуються швидко і без зайвих клопотів! Саме до таких страв можна віднести «Овочевий сік».

У нашому столітті прогрес летить з шаленою швидкістю вперед. Сьогодні вже не потрібно робити багато речей, відмовитися від яких раніше було неможливо. Такі зміни торкнулися не тільки побутового життя, а й догляду за собою, адже сучасна індустрія краси пропонує величезна кількість способів, завдяки яким можна забути про щоденне нанесенні макіяжу. Однією з таких чудо-процедур є татуаж брів.

Огірки - це дуже цінний харчовий продукт, у складі якого міститься багато клітковини, а також необхідних нашому організму мікроелементів і вітамінів. У нашій країні багато хто вирощує цей овоч, і тут немає нічого дивного, так як він чудово поєднується з найрізноманітнішими стравами, володіє чудовим смаком і, що найголовніше, є дієтичним.

Небагато чули про те, що з аличі можна приготувати кетчуп, однак практично всім відомий чудовий кетчуп під назвою «ткемалі», який якраз таки і готують з аличі!

До спагетті можна приготувати різні соуси, але особливо ніжним і смачним виходить томатний соус з грибами. В основі цього соусу використані обсмажені печериці, плавлений сир, а спеції надають соусу пікантності і незвичайного аромату. За консистенцією соус виходить в'язким, а томатно-сирний смак чудово доповнює спагетті.

Томатний соус з часником і цибулею відмінно поєднується з будь-якими стравами! М'ясо, риба, овочева піджарка, каші і макарони, заправлені томатним соусом, придбають нові смакові якості. Існує безліч варіацій приготування цибульний-часникового томатного соусу. Так, він може бути кисло-солодким, гострим або навіть солонуватим. Ми ж розглянемо класичний рецепт приготування томатного соусу з цибулею і часником.

Меню сайту