Реклама спонсора

Яблучно-мандаринове варення - відмінне доповнення до свіжого тосту або повітряному круасанів з чаєм або ранковою кавою. Такий десертик можна легко зварити практично в будь-який час року, адже всі складові завжди є у продажу. А мандарини в варення вигідно відтіняють яблучний смак і збагачують його колосальною кількістю вітамінів.

Слива - дуже корисний, а разом з тим невибагливий у вирощуванні фрукт. Зазвичай вона щорічно радує своїм багатим урожаєм смачних і дуже корисних плодів. Слива містить у своєму складі цілий джерело необхідних для організму речовин - кальцій, магній, калій, йод, цинк, хром, фосфор, марганець, мідь, а також масу вітамінів різної групової приналежності.

Лечо - заготівля вітамінна, смачна, красива. У цій закусці компонентами можуть бути самі різні овочі, але в даній статті мова піде саме про лечо з морквою. Така заготовка відрізняється приємним яскраво-оранжевим кольором і солодкуватим смаком, тому кому-кому, а дітворі вона точно припаде до смаку, та й дорослі члени сім'ї із задоволенням будуть ласувати цією стравою і нахвалювати господиня, приготував його. Як виконується лечо з морквою? Дізнаємося це з наступного рецепта.

Думка про те, що варення не можна їсти діабетикам, а також людям, жорстко стежить за власною вагою, невірно, адже існують спеціальні рецепти, в основі яких не шкідливий цукор, а нейтральна фруктоза. Вона є природним углеводом, тому організму практично не потрібно виробляти інсулін для того, щоб її засвоїти. Варити десерт з додаванням цього нейтрального компонента можна практично з будь-яких плодів. Сьогодні ми розповімо, як приготувати таке дієтичне варення з вишні.

Яблука не тільки смачні, але і дуже корисні. Їх вживають у свіжому вигляді, роблять з них компоти, варять варення і желе. Незважаючи на те, що максимальна концентрація корисних речовин міститься саме в яблучній шкірці, багато хто воліє звільняти від неї яблука перед вживанням. Давайте розглянемо, як приготувати варення з яблук без шкірки.

Про користь шовковиці можна довго говорити. З цієї ягоди роблять варення на зиму, повидло, джем, цукати і багато інших заготовок. Для приготування повидла можна використовувати ягоди червоного і фіолетового кольору, а вариться воно близько години. Стерилізації повидло з шовковиці не вимагає.

Солодкі ягідки ірги до смаку не тільки птахам, а й діти частенько їх їдять. Рідко хто робить заготовки з ірги, хоча по корисним властивостям ця ягода не поступається чорниці. Особливість заготовок з ірги в тому, що в ній практично немає кислот, тому при консервуванні обов'язково потрібно додавати кислоту або комбінувати з кислими ягодами, наприклад, зі смородиною, вишнею.

На відміну від звичайних підшкірні прищі можуть привести до деяких ускладнень, та й виглядають набагато більш неприємно. Коли на обличчі з'являються підшкірні прищі, виникає природне запитання: «як позбутися таких утворень?» Самостійно розкривати підшкірні прищі вкрай небезпечно і навіть після відвідування косметологічного кабінету на шкірі можуть залишитися рубці. Щоб стан не погіршувалася, важливо своєчасно звертатися до фахівця за допомогою.

Коли дитина не може повноцінно дихати через ніс, батьків це дуже турбує, але замість того, щоб відвести дитину до лікаря, вони купують в аптеці краплі і закопують малюкові в носик і думають, що вони роблять добру справу. Ні! Перше, що повинні зробити батьки - це відвести дитину в поліклініку. Лікар повинен визначити, чому у дитини з'явилися порушення в роботі носа. Якщо буде правильно поставлений діагноз, то лікування закладеності носа буде значно продуктивніше.

Якщо у вас в запасі залишився кілограм черешні, і ви не знаєте, що з ним робити, тоді зробіть на зиму кілька порцій смачного і корисного, правильніше сказати, вітамінізованого блюда - черешню в цукрі!

Персик - це дуже цінний продукт, у складі якого міститься безліч корисних мікроелементів та вітамінів. М'якоть плоду відрізняється особливим ніжним ароматом, соковитістю і поживністю. Великою перевагою персиків є і те, що вони легко засвоюються нашим організмом. Саме через це його рекомендують вживати не тільки дорослим, але й дітям. Даний плід є незамінним при печії і нахилам до запорів.

Пастила - це улюблені ласощі багатьох дітей, у складі якого міститься безліч корисних речовин. Готують її в домашніх умовах з найрізноманітніших ягід. Також для цієї мети широко застосовують мед. Що ж стосується рихлості, то досягти її можна завдяки тривалому взбиванию.

Фізаліс - це дивовижне рослина, яка прославилося на весь світ більше своїми декоративними, ніж корисними властивостями. Плід цього рослина нагадує декорації, відомий всім китайський ліхтарик, всередині якого знаходиться смачна ягода. Існує кілька різновидів такої рослини, от тільки вживати в їжу можна лише овочевий або ягідний фізаліс.

З стиглої і перестиглою черешні виходить ароматне повидло з ніжним смаком і в міру солодке. Важливо, щоб ягоди були твердими і одночасно стиглими.

Чомусь багато хто думає, що засолити гриби дуже складно. Насправді ж дана процедура не вимагає ніяких кулінарних навичок, головне тут - слідувати покрокової інструкції. Однак велике значення для смаку має і те, які огірки ви оберете. Тому до даного питання слід підходити відповідально, віддаючи перевагу тим овочам, які вирощені в домашніх умовах. При цьому вони повинні бути невеликого розміру, мати гладку шкірку і бути на дотик твердими.

Меню сайту