Реклама спонсора

Мариновані яблука - заготівля 2 в 1: для дітвори це відмінний вітамінний десерт, для дорослих така заготовка може стати хорошою закускою до міцних напоїв. Рецептів приготування маринованих яблук багато, але вашій увазі представлені ті рецепти, які були схвалені багатьма господарочками нашої країни.

Багато дачники вирощують на своїй присадибній ділянці квасоля. До серпня місяця вона сильно розростається і при правильному догляді стручки квасолі бувають великими і рівними. Часто урожай буває настільки багатий і, здається, що його нікуди дівати. Деякі знають, як впоратися з великим урожаєм квасолі і навчилися її заготовляти на зиму.

Закуска чудова, незвичайна і дуже приємна на смак. Виходять хрусткі мариновані огірочки в томатному соусі. Помідори у власному соку знає кожен, а от огірки в томатному соусі - це щось нове.

Тісто для пирогів буде смачним, якщо повністю дотримуються правила його приготування. Згідно способам приготування, тісто буває кисле, здобне, листкове, заварне, рубане, а також прісне або пісне. Досить часто при виготовленні пиріжків господині використовують пісне тісто з різних на те причин. Це дотримання релігійного посту, щоб не поправитися, через дотримання дієти при захворюваннях.

Найважливіше в приготуванні піци - замісити правильне тісто. У класичному варіанті використовується пісне тісто на дріжджах.

Виїжджаючи на природу, ми, звичайно ж, дбаємо про те, щоб шашлик, який ми беремо з собою, був смачним, м'яким і в результаті сподобався всім. Шашлик знайомий практично всім, але мало хто знає, що це блюдо відомо ще з V століття. Маринувати шашлик можна кількома способами, але традиційними інгредієнтами для маринаду є, як правило, оцет або майонез. Але ми будемо маринувати свинину для шашлику так, як це прийнято на Сході.

З приходом тепла багато з нас відправляються на пікнік. Це кращий спосіб провести цікаво час на природі разом з дорогими людьми і улюбленими родичами. Проте жоден пікнік у нашій країні не обходиться без шашлику. Існує величезна кількість різних рецептів, дотримуючись яких, можна приготувати найрізноманітніший маринад, на будь-який смак. Але, як би там не було, особливою популярністю користується маринад для шашлику з мінеральною водою.

Ось і настала та довгоочікувана пора, коли ми замислюємося про те, які заготовки зробити на зиму. Багато господинь з нетерпінням цього чекали, адже, погодьтеся, даний процес приносить масу задоволень і, що найголовніше, дозволяє запастися корисними овочами і ягодами. Існує величезна кількість різних рецептів, але якщо ви хочете приготувати щось оригінальне, солодке і смачне, зробіть конфітюр з брусниці. Процес готування не забере у вас багато часу.

Немає в нашій країні жодної людини, яка б не знала смаку помідорів, адже це дуже популярний і в той же час корисний овоч, який проростає практично в кожному дворі. З нього готують найрізноманітніші страви.

Як відомо, найбільш часто гриби вживаються в маринованому вигляді. Вся справа в тому, що завдяки даному способу їх можна зберігати тривалий час без втрати корисних речовин, які входять до їх складу і якості бездоганного смаку. Однак багато господинь прагнуть приготувати щось новеньке - таке, щоб урізноманітнити звичний раціон і приємно здивувати своїх рідних. Ідеальним варіантом у даному випадку є гриби шиітаке.

Багато дачники викидають часникові стрілки. А з них можна зробити різноманітні за смаком приправи і заправки для основних страв.

Дивовижна приправа до м'яса і овочевих страв виходить, якщо з'єднати два, здавалося б, зовсім різних продукти - часник і ягоди агрусу. Здивовані? Чому ж тут дивуватися, адже з агрусу можна приготувати не тільки варення, конфітюр або желе, а й чудові маринади. А часник як такої можна віднести до приправ навіть у тому випадку, якщо вживати його в їжу в «натуральному» вигляді, наприклад, натираючи зубчиком часнику корочку чорного хліба або з'їдаючи «вприкуску» з салом або борщем.

У сезон дозрівання томатів і перцю майже кожна господиня намагається приготувати достатню кількість заготовок на зиму. Особливо популярні домашні соуси, кетчупи, аджики і приправи, до складу яких входять помідори і перець.

Рецепти швидкого тесту дозволяють не тільки заощадити час, але й дуже виручають в певні моменти, коли потрібно терміново нагодувати всіх чимось смачним і ситним. Серед різних варіантів можна окремо згадати рецепти, в інгредієнтах яких є кефір. Тісто на кефірі завжди швидко підходить, а ще воно відмінно поєднується з різними начинками.

Баклажани, приготовані разом з картоплею в мультиварці - страва унікальна і, на перший погляд, абсолютно нічим непримітне. Крім того, воно сприймається жителями СНД з деяким побоюванням. Тим не менш, китайська кухня завжди славилася достатком "неприйнятних" для нас рецептів, але більшість з них заслуговують перші місця в кулінарних вікторинах.

Меню сайту