Реклама спонсора

Батьківщиною біфштекса є Англія, проте він популярний не тільки в туманній країні, а й за її межами. Кожна господиня, готуючи цей смачний шматок свинини, додає щось своє, проте основні принципи приготування все одно залишаються англійськими. Пропонуємо кілька варіантів приготування свинячого біфштекса.

Напевно, ростбіф - це одне з найбільш простих у приготуванні і найсмачніших страв, яке тільки могли придумати англійці. Їх мінімалізм звівся до того, що необхідно просто приготувати шматок м'яса, причому результат дійсно відмінний, адже воно соковите, смачне і підходить для тих, хто воліє просто шматок м'яса. Отже, ось рецепт приготування ростбіфу.

Одним з найбільш ідеальних засобів, призначених для догляду за волоссям, є масло жожоба, яке чудово вбирається і живить волосся. Перевагою цього масла є те, що воно підходить для будь-яких типів волосся. Однак найбільш часто його використовують люди з жирними або пересушеними, ламкими, зіпсованими і ослабленими волоссям.

Горох, як і всі бобові, вимагає досить тривалого часу приготування. Значно скоротити час варіння гороху можна шляхом замочування його у воді на ніч. Для цього можна використовувати і холодну, і гарячу воду. Такий попередньо замочений горох вариться значно швидше. У тому випадку, якщо напередодні забули замочити бобові й згадали про це вже перед самою варінням, то слід замочити горох хоча б на 30 хвилин, так як навіть таке короткочасне замочування сприяє більш швидкій варінні.

Хто з нас не любить солодощі? Вони мають солодкий приємний смак, піднімають настрій і швидко вгамовують голод. На сьогоднішній день придбати їх можна в будь-якому магазині. При цьому сучасні виробники пропонують найрізноманітніші їх різновиди. Однак мало хто знає про те, що приготувати їх можна і в домашніх умовах. Зробити це насправді дуже легко і, що найголовніше, дешево.

Всі ми знаємо про те, що пряжене молоко - це справжнє блюдо нашої російської кухні. Ще зовсім недавно господині готували його виключно в російської печі, сьогодні ж пряжене молоко можна приготувати в духовці, мікрохвильовій печі і навіть на звичайній плиті. При цьому його можна вживати у вигляді ряжанки (шляхом заквашування) або звичайного напою. Кожен з них має свій смак і, безумовно, є дуже корисним для нашого організму.

Багато хто з нас вважають, що чаї бувають 3 видів: зелений, чорний і фруктовий. Однак є ще один вид чаю, який за своїми смаковими якостями і користь не поступається дорогим сортам зеленого. Називається він жовтий чай. На сьогоднішній день є два різновиди даного напою - китайський і єгипетський. Кожен з них користується особливою популярністю не тільки у місцевого населення, але і у туристів.

Шніцель - це обсмажений в розпеченому маслі панірований в сухарях або в борошні тонкий пласт м'яса. Спочатку так називалося тільки найпопулярніша страва віденської кухні «Віденський шніцель», яке готували виключно з телятини. Сьогодні шніцелі готують також із свинини, яловичини та м'яса свійської птиці. Дуже популярні і вегетаріанські шніцелі, наприклад, шніцель з капусти, рецепт якого представлений нижче.

Домашнє вино завжди вважалося краще не тільки за смаковими якостями, але і за складом, адже воно натуральне, без добавок і ароматизаторів, а значить менш згубно для організму. Тому коли хочеться ввечері за вечерею посидіти з келихом вина, побалуйте себе домашньою заготовкою. Робиться вона недовго, а от задоволення можна отримати масу. Ось кілька цікавих рецептів.

При слові шніцель у багатьох починають текти слинки, що цілком природно, якщо уявити смачний соковитий шматок м'яса, обсмажений в паніровці до хрусткої золотисто-помаранчевої скоринки. Готують шніцель зазвичай з телятини, баранини, свинини або курячої грудки. Дуже смачні шніцелі виходять зі свинини.

Слово "антрекот" з французької перекладається як "те, що знаходиться між ребер" і спочатку його використовували для позначення шматка м'яса, зрізаного з волової туші з ділянки між ребрами і хребтом. Сьогодні так найчастіше називають шматок яловичини або телятини товщиною 1,5 см і завбільшки з чоловічу долоню. Існує неймовірна кількість рецептів антрекота, причому деякі дуже оригінальні і незвичайні.

Найціннішим ефірною олією в медицині і косметології вважається олія чайного дерева. Воно може похвалитися своїми антибактеріальними і антисептичними властивостями, а також повною відсутністю будь-яких побічних ефектів. Його склад складний тому, що в нього входить велика кількість різноманітних органічних елементів, які і забезпечують його цілющий ефект.

Чомусь багато хто з нас вважають, що з курячих шлунків неможливо приготувати щось по-справжньому смачне. Насправді ж це глибока помилка! Тому не поспішайте викидати даремно продукти, адже існує величезна кількість вишуканих і ароматних страв, приготувати які можна за допомогою шлуночків. Це, наприклад, салати, супи, заправка до каші і т.д. Плюс до всього самі шлуночки можуть бути смаженими, тушкованими або ж просто вареними. Головне тут - дотримуватися інструкції.

Кожен турист, який відвідав Єгипет, неодмінно спробує Хельба - місцевий жовтий чай. Єгипет не входить в список країн-виробників чаю, однак, шанувальників Хельба серед туристів і місцевих жителів дуже багато. Також улюбленим єгипетським напоєм багатьох людей є червоний чай каркаде (бедуїнський), приготований з пелюсток суданської троянди.

Бефстроганов - це одне з найзнаменитіших м'ясних страв, яке з'явилося на початку ХІХ століття. Спочатку його готували виключно з телятини та яловичини. Сьогодні ж багато кухаря створюють бефстроганов з індички, свинини, курки, морепродуктів і навіть грибів. Яке з них приготувати - вибирати тільки вам. Однак найбільш смачними вважаються наступні рецепти.

Меню сайту