Реклама спонсора

Гречані млинці - це одна з обов'язкових страв, яке готують на Масляну. Вони прекрасно урізноманітнюють святковий стіл і внесуть в нього нові нотки, адже погодьтеся, є цілий тиждень пшеничні млинці нудно і нецікаво, хочеться якогось різноманіття. Тому перед приходом свята обов'язково побалуйте себе такою смакотою.

Всі ми улюбленим млинці. Проте чомусь багато хто з нас кожен раз готують їх по старому класичному давно завченому рецептом. Так, звичайно, виходять вони дуже смачними і ароматними. От тільки навіть саме вишукане і смачне блюдо з часом приїдається. Тому спробуйте приготувати їх по-іншому, адже існує величезна кількість смачних рецептів. Так, наприклад, одним з найбільш популярних є млинці з бананами.

На сьогоднішній день існує величезна кількість найрізноманітніших рецептів, за допомогою яких можна приготувати смачні і ароматні млинці. Тому, якщо ви хочете побалувати своїх рідних чимось оригінальним і незвичайним, відійдіть від класичних рецептів і спробуйте створити справжній кулінарний шедевр.

Корисні і лікувальні властивості меду були відомі багато тисячоліть тому і ними користувалися єгипетські фараони, відомий Авіценна і навіть Катерина II. Зараз мед і інші продукти бджільництва активно використовуються не тільки в рецептах народної медицини, але і у фармакології. Причому завдяки складу і яскраво вираженим властивостям мед навіть іноді називають панацеєю від усіх хвороб.

В організмі людини печінка відіграє надзвичайно важливу роль, так як вона фільтрує кров і очищає її від шкідливих домішок. Але, як і будь-який фільтр, який засмічується і перестає правильно функціонувати, якщо бруду занадто багато, печінка також може "засмітитися". В результаті знижується імунітет людини, з'являються втома, безсоння, апатія, депресія, головні болі. Проблеми з печінкою відбиваються і на зовнішності.

Сом - це елітна риба, яка багата корисними речовинами. Існує величезна кількість способів, завдяки яким її можна приготувати швидко і смачно. Однак найбільш смачно з неї виходить шашлик. Для його приготування вам не доведеться витрачати багато грошей, так як рецепт дуже простий без застосування дорогих інгредієнтів. Отже, давайте ж подивимося, як правильно готувати шашлик з цієї рибки.

Минтай - дуже корисна риба незаслужено нелюбима деякими господинями через прісного смаку. Проте в ній міститься вітаміну A навіть більше, ніж в печінці тріски, а також дуже багато йоду. Тому не варто виключати минтай зі свого раціону, тим більше що з цієї риби можна приготувати найрізноманітніші страви, смак яких сподобається навіть самим вибагливим гурманам.

Люди, що бажають позбутися жирових накопичень і добитися очищення свого організму від шкідливих речовин, можуть скористатися дієтою, яка заснована на молочному грибі. Його закваска широко використовується не тільки в дієтології, але і в медицині, косметології і т.д.

В даний час хлібобулочні вироби в багатьох магазинах представлені в дуже широкому асортименті, але кожна булочка коштує не дешево, а так хочеться побалувати своїх близьких, особливо діточок. Тому єдиний вихід приготувати ароматні булочки будинку. Але проблема в тому, що не всі вміють готувати булочки, до того ж багато хто побоюється займатися дріжджовим тестом, вважаючи його примхливим.

Страви, приготовані з додаванням морепродуктів, завжди відрізнялися оригінальністю зовнішнього вигляду і незвичайним смаком. Приготування рисової локшини з морепродуктами займає небагато часу, а смак страви виходить незрівнянним.

Спазм шлунка - явище в наші дні нерідке. Але потрібно розпізнавати, які симптоми і знати можливі причини цього спазму. Почнемо з розташування шлунка в нашому тілі, щоб не плутати його з іншими органами. Знаходиться він у лівій верхній частині черевної порожнини.

Синдром сухого ока - комплекс захворювань, що характеризується прискоренням процесу висихання поверхневих оболонок ока, що відбувається внаслідок зміни якісного складу, об'єму або прискорення виведення слізної рідини. Ця патологія є своєрідною «хворобою століття», що з'явилася через активне прагнення до комфортних умов життя.

Рогалики з мармеладом - це дуже ароматне і смачне печиво досить швидко і легко може приготувати будь-яка господиня. Найбільше часу доведеться витратити на те, щоб дочекатися охолодження тіста, яке поміщається в морозильну камеру холодильника. Таке солодке блюдо може стати ідеальним доповненням до чаю або кави. Особливо його полюблять діти.

Як багато різних трав росте у нас прямо під ногами! Одні особливої ??цінності не представляють, оскільки це просто бур'яни. Про властивості інших ми начулися з дитинства, наприклад, про ромашку, іван-чай, подорожнику, мати-й-мачухи. Нарешті, є така трава, про яку ми чули, як у тій приказці, тільки дзвін. Навіть назва мало що говорить. А між тим, розширювати кругозір слід, у тому числі і в даній області. Отже, будемо знайомі - базилік!

Багато в нашій країні люблять мармелад. До його шанувальникам відносяться не тільки діти, а й дорослі. Він яскравий, солодкий, може бути з різними смаками, посипаний цукром або пудрою і володіє дивовижним ароматом.

Меню сайту