Реклама спонсора

Надмірне потовиділення, неправильне харчування, вплив зовнішніх подразників на шкірний покрив - все це може привести до того, що на спині починають з'являтися маленькі прищики, від яких часом досить важко позбутися. Так як же захистити себе від їх появи або, якщо проблеми вже не уникнути, що допоможе в боротьбі з ними?

Серце - це м'яз, орган, який забезпечує регулярний потік крові по судинах організму. Іншими словами це якийсь насос, який працює впродовж тривалого часу і виконує життєво важливу функцію. Завдяки йому енергію і кисень отримує кожна клітинка нашого організму. Даний орган захищений ребрами і грудною кліткою. Таким чином, серце надійно захищене з усіх боків від негативного впливу із зовнішнього боку.

Ікра з баклажанів - корисний і смачний продукт. Її можна придбати в торговій мережі, а можна приготувати самостійно, як з дотриманням всіх правил технології, так і прискореним способом - шматочками.

Серед усіх рецептів приготування кабачкової ікри окремо можна виділити велику групу - це ті, які не передбачають стерилізації банок з ікрою перед її закупорювання. Стерилізація допомагає довше зберігати заготовку, але додаткова термічна обробка руйнує частина вітамінів і мінералів, що містяться в овочах. Кабачкова ікра, приготована без стерилізації, завжди буде корисніше, а смак її буде більш натуральним.

Про походження назви рецепта помідорів по-чеськи судити складно. З'явився він років 15 тому: спочатку в популярній пресі на кулінарні теми, а пізніше - у всесвітній мережі. У початкових рецептах приготування помідор по-чеськи передбачалася наявність томатів, цибулі, часнику, а також спецій. Маринад - з вмістом оцту і додаванням олії, за смаком нагадує помідори «пальчики оближеш» з тією різницею, що в рецепті по-чеськи томати ріжуться на часточки.

Часник має дуже сильним запахом, але, незважаючи на це, широко застосовується в народній медицині і в кулінарії. Багатьом подобається вживати його в їжу, так як він надає їжі пекучу гостроту, робить її смачніше і пікантні. Крім цього часник корисний як лікарський засіб при простудних захворюваннях, але є його прямо в зубчиках не дуже приємно, тому краще приготувати приправу з додаванням часнику, наприклад, морквяний, і потім додавати її в готові перші та другі страви.

Традиційно солоні огірочки подаються як закуска до міцних напоїв, а приготовані у вигляді салату по-селянськи можуть стати пріоритетним блюдом в святковому застіллі. Готується блюдо просто, і його можна зробити за лічені хвилини, коли гості вже на порозі, і немає часу на приготування модерних частувань. Якщо ви зібралися просто повечеряти, солоні огірки по-селянськи можна зробити до картопляного пюре, до відварного картоплі і до будь каші.

Серед ягід брусниця є однією з корисних. У ній безліч вітамінів, ефірних масел, мінералів, органічних кислот. Брусниця дуже корисна для всіх систем людського організму і підвищує імунітет. Свіжі ягоди доступні не круглий рік, тому на зиму брусницю заготовляють різними способами. Найкращий варіант - зробити мочену брусницю. У цьому випадку ягоди збережуть всі свої корисні властивості і будуть схожі на свіжі плоди.

Вітамін С - саме він потрібен нашому організму у великій кількості в холодну пору року, в період вірусних та інфекційних захворювань. Тому обов'язково в наш щоденний раціон повинен входити багатий на цей вітамін фрукт - лимон. Його можна вживати у свіжому вигляді або у консервованому. У даній статті піде мова про те, як найкраще виконати заготівлю взапас лимонів, щоб в них збереглося максимальну кількість корисних речовин.

У сезон перших свіжих овочів на всіх столах з'являються страви з кабачків - кабачкова ікра, оладки, салати і навіть варення і в цей же час у господинь починається сезон консервування. Кабачок - овоч, який добре і довго зберігає свій смак і аромат в заготовках. Одним з варіантів закрутки з цього плоду є закуска з смажених кабачків. Подають її до будь гарнірів і м'ясних страв. Як приготувати смажені кабачки про запас, описано в наступному рецепті.

Якщо варення вариться по грецькому рецептом, то воно обов'язково буде з лимоном. Грецьке варення може бути з різними прянощами, які роблять смак варення незвичайним. При цьому змінюється і аромат десерту. Поєднання яблучного варення з гвоздикою, імбиром, м'ятою і корицею надають варенню середземні нотки. Греки також додають у варення мигдальний горіх, що для Росії зовсім екзотика.

Ніжне смачне желе - творіння вишуканої французької кухні. Цей простий десерт - справжня знахідка для сучасних молодих господинь, так як на його приготування йдуть мінімальні сили і час. Завдяки своїй маленькій калорійності французьким ласощами можуть себе побалувати спортсмени або прекрасні дами, які ведуть правильний спосіб життя. Хорошою альтернативою для дітей замість борошняних виробів є чудове драглисте желе.

Обліпиха - відмінний засіб від багатьох хвороб. Володіє антибактеріальними властивостями, насичує організм вітамінами, благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт. З ягоди роблять масло, її заморожують, але оздоровити організм можна, вживаючи корисне, смачне і ароматне варення з обліпихи, але чи можна його зварити без кісточок?

Жимолость - джерело корисних речовин. Вона багата самими необхідними організму вітамінами і мікроелементами. Шанувальники цієї темно-блакитний сибірської ягоди кажуть, що вона здатна вирівняти тиск, налагодити роботу серця, побороти жар і запалення, а також позитивним чином позначається на травленні. Звичайно, всі ці властивості жимолості особливо актуальні взимку, коли організму потрібна постійна підтримка.

Жимолость - чагарник родом з Сибіру. Відомо велика кількість його різновидів, але найціннішими вважаються їстівні сорти. Ягода насиченого блакитного кольору володіє яскравим смаком, а також містить величезну кількість необхідних для нашого організму речовин. Серед найцінніших властивостей жимолості здатність знижувати тиск, сприятливо позначатися на роботі печінки, серця і шлунку. Ягодами лікують застуду, брак вітаміну С і навіть недокрів'я. Словом, всіх достоїнств жимолості і не перелічити.

Меню сайту