Реклама спонсора

Красу будь-якої особи вдало підкреслюють брови. Вони можуть зробити більш виразними очі, більш акуратним ніс, витягнути особа або, навпаки, пом'якшити його форми. Неправильно підібрана форма брів може значно зіпсувати вашу зовнішність. За допомогою можна звернутися до фахівця, косметолог зробить ваші брови ідеальними або можна самостійно вивчити елементарні правила по корекції брів і створити ідеальну форму в домашніх умовах.

Правильно намальовані брови позбавлять вас від недоліків зовнішності, підкреслять достоїнства, зроблять очі максимально виразними. Крім того, вам не доведеться постійно експериментувати, як в макіяжі. Підібравши свою форму, вам просто потрібно буде постійно підтримувати її бездоганність. Але, щоб навчитися правильно фарбувати брови, треба знати такі секрети.

Корекція брів є однією з найбільш частих косметичних процедур в житті кожної жінки. Форма брів допоможе не тільки виграшно підкреслити очі, але і підкреслити достоїнства овалу обличчя в цілому. Природно, оптимально провести дану процедуру у перукаря чи візажиста, який найкращим чином підбере форму брів, що підкреслює імідж дівчини. Але кожен раз відвідувати салон краси накладно і відносно часових і матеріальних витрат.

Для додання бровам акуратного доглянутого вигляду багато жінок роблять собі татуаж. Завдяки йому можна заощадити час на щоденну промальовування брів. Однак ця косметична процедура досить серйозна, після неї іноді бувають і негативні наслідки.

Борщ люблять всі чоловіки і більшість дітей, але приготування борщу у хорошої господині займає мало не півдня. Потрібно почистити і подрібнити всі овочі, поетапно зварити бульйон, згасити овочі і з'єднати все це в каструлі. Набагато простіше приготувати смачну заправку для борщу на зиму з томатною пастою і зробити всю одноманітну і нудну роботу за один раз.

Кожна господиня хоче приготувати на зиму не просто солоні і мариновані помідори в банках, а що-небудь особливе. Наприклад, можна законсервувати нарізані часточками помідори з цибулею і соняшниковою або оливковою олією. Дивовижна закуска! Якщо подати її з вареною картоплею, щедро посипаною кропом, то похвалу гостей ви точно заслужите. Ми представляємо оригінальний рецепт приготування помідорів.

Незважаючи на те, що аджика є приправою до кавказької кухні, вона користується популярністю і в Росії. Самостійно приготувати аджику нескладно, цим напевно займалася хоча б раз у житті кожна господиня. Це досить примхливе блюдо. Приготувати його двічі однаково вам не вдасться, все одно смак хоча б злегка, але буде відрізнятися. Це залежить від багатьох факторів.

Болгарський перець - один з улюблених овочів, вирощуваних на присадибних ділянках в Росії. Його додають у салати, готують з ним рагу і дуже смачні закуски, в тому числі і на зиму. Болгарський перець, маринований з часником, має вишуканий злегка гострим смаком, який обов'язково сподобається вашій родині і гостям.

Кожна господиня має унікальний коронний рецепт маринованих помідорів. Це не тільки смачна закуска, але і корисне ласощі. Серед зими мариновані помідори дозволять згадати про літо і доповнити трапезу своїм оригінальним смаком. Це відмінне доповнення до різних страв російської кухні.

Кавуни - це ягоди, які асоціюються з пізнім літом і ранньою осінню, адже саме тоді вони дозрівають і радують нас своїм вишуканим смаком. У сезон можна їсти кавуни просто так, робити всілякі десерти, пити кавуновий сік. Якщо ж ви бажаєте продовжити смак кавуна до самої зими, візьміть на замітку рецепти консервування цієї величезної ягоди.

Сьогодні можна купити яблучний сік в кожному продуктовому магазині. Однак ми всі розуміємо, що навіть такі продукти харчування не застраховані від того, що виготовляли їх з додаванням шкідливих речовин.

Кизил - південний плід, що володіє незвичайним смаком і корисними властивостями. Ягоди рослини містять до 10% цукру (глюкози і фруктози), до 2-3,5% кислот органічних, а також пектини, ефірна олія. А за вмістом вітаміну С (аскорбінової кислоти) кизил навіть перевищує чорну смородину).

Різані помідори з маслом - відмінна заготовка, яка в холодну зимову пору, коли так не вистачає свіжих овочів, розійдеться просто на «ура». Соковиті і ароматні шматочки томатів, просочені цибулею, маслом і різними спеціями, стануть гарним доповненням до м'ясних страв або гарніру. Приготувати таку страву зовсім нескладно. Втім, зараз ви самі зможете в цьому переконатися.

Яскраві і виразні брови - основа будь-якого макіяжу, але далеко не всім від природи дісталася така розкіш. Більшість дівчат для того, щоб надати насичений тон брів, використовують спеціальні фарби. Тільки іноді ефект виявляється занадто насиченим і виникає єдине бажання при цьому - змити занадто нав'язливий тон.

Помідори, мариновані з хріном - одна з традиційних страв слов'янської кухні, найпопулярніша закуска на будь-якому застілля. Це чудове блюдо дозволяє мати на своєму столі смачні запашні помідори навіть посеред зими.

Меню сайту