Реклама спонсора

Не секрет, що всі найсмачніші страви ми їли в дитинстві, тому зовсім не дивно, що нам знову і знову хочеться спробувати всі ці страви. Одним з таких ласощів є риба по-польськи, яку нам так часто давали в дитячому садку. Готувати її зовсім нескладно, головне слідувати зазначеної рецептурою.

Рогалики - це дуже популярний вид випічки у формі півмісяця, звідти й назва. Для випічки рогаликів використовується різне тісто і різноманітні начинки.

Оладки з сиром - смачне і дуже апетитне ласощі, приготування якого не складає особливих труднощів. Ніжні і повітряні, вони відмінно поєднуються зі згущеним молоком, джемом або медом. Як же зробити це чудове страву? Отже, вашій увазі пропонується рецепт сирних оладок на кефірі.

Рогалик з повидлом - ласощі, улюблене нами з дитинства. Іноді ми з якоїсь ностальгією згадуємо його. При черговому нападі не лінуйтеся, а просто приготуйте їх. Вам будуть потрібні мінімум часу і базовий набір продуктів, який напевно знайдеться у вас на кухні.

Сир - смачний, а разом з тим неймовірно корисний продукт, у складі якого відзначається значний вміст білків, легко засвоюваних людським організмом. Тому сир обов'язково повинен бути присутнім у раціоні харчування кожної людини. Зовсім необов'язково вживати цей продукт в чистому вигляді, з нього можна готувати різні страви. Одним з найсмачніших і улюблених ласощів з сиру є запіканка. Про особливості її приготування ми сьогодні і поговоримо.

Мабуть, немає такої людини, яка б залишався байдужим до оладок. З яких інгредієнтів їх тільки не готують - на кислому молоці, кисляку, дріжджах. Останні виходять особливо смачними. Готувати їх нескладно, а результат перевершить всі ваші очікування.

Гарбуз - це цінний дієтичний і вітамінний продукт. При порівняно невисокій калорійності корисних речовин у ній дуже багато. Наприклад, великий вміст калію робить цей продукт корисним при серцевих захворюваннях. Вживання в їжу гарбуза в будь-якому вигляді відмінно сприяє зняттю набряків, очищенню нирок і висновку шкідливого холестерину.

Всі цінителі рибних страв в один голос стверджують, що самі ідеальні рибні котлетки виходять з щуки. Дійсно, правильно приготовані щучі котлетки - це просто приголомшливе блюдо. Його навіть можна назвати святковим, так як для приготування потрібно виділити досить багато часу. Звичайно, можна скористатися покупним готовим фаршем і не морочитися з його приготуванням, але, все ж, по-справжньому смачні і соковиті щучі котлети вийдуть тільки з фаршу, приготованого з свіжої щуки.

Голубці з м'ясом та рисом - дуже смачне і поживне блюдо. Для приготування цієї страви доведеться неабияк потрудитися на кухні, але це, безсумнівно, того варта! Можна з упевненістю сказати, що домочадці оцінять такий обід по гідності! Отже, розглянемо особливості приготування голубців з м'ясом та рисом.

Тефтелі - смачне, ситне і досить просте у приготуванні м'ясну страву. За його ніжність і соковитість відповідає ароматний соус.

У грузинській кухні є таке блюдо - «лобіо», що в перекладі означає «квасоля». Це просте нехитре пісне блюдо дуже шановане на його батьківщині та за її межами.

Азу є одним з традиційних страв національної татарської кухні. Однак за час своєї історії воно зазнало безліч змін, як підстроївшись під смаки і традиції інших народ, так і в рамках татарської кулінарії. Враховуючи це, в даному оповіданні буде розглянуто одне з найбільш класичних способів приготування даного м'ясної страви. Про це і буде розказано нижче.

Субпродукти є обов'язковою складовою раціону людини і особливо корисна яловича печінка. Користь цього продукту помітили ще наші предки. Вона не така жирна, як, наприклад, свиняча, має більш вишуканий і приємний смак і є дуже цінним продуктом харчування.

Багато в цілях економії часу дуже часто готують на сніданки або навіть обіди яєчню. Блюдо цілком ситне, готується практично миттєво, а смак, треба відзначити, хороший, чому б і ні! Тільки от, як і будь-яку страву, навіть найсмачніша яєчня поступово починає набридати і настає момент, коли їсти її вже зовсім не хочеться.

З дріжджового тіста дуже часто готують печені пиріжки з капустою. Сам процес приготування - «печення» передбачає, теплову обробку в духовці, духовій шафі або навіть в електропечі «Чудо-піч», головне, що ця обробка набагато нешкідливіше звичного обсмажування на сковороді!

Меню сайту