Реклама спонсора

Переважно люди вживають в їжу м'ясо птиці, свинину, яловичину і при цьому абсолютно забувають про субпродуктах, лише зрідка включаючи в свій раціон печінку. Такий підхід абсолютно марний, адже так звані «потрошки» містять безліч корисних компонентів, які життєво необхідні для організму. Особливо цінні курячі сердечка.

Більшість досвідчених господинь дуже часто включають в сімейний раціон харчування субпродукти, наприклад, курячі сердечка. І це дуже вірне рішення. По-перше, цей інгредієнт дуже корисний, тому що в ньому міститься ціла група вітамінів і мікроелементів. А по-друге, вартість курячих сердечок значно нижче, ніж у м'яса свинини або яловичини.

Заливне на Русі відомо ще з глибокої давнини. Готували це блюдо в основному на свята, використовуючи за основу, як правило, свинячу або яловичу голову. На сьогоднішній день можна нарахувати безліч різновидів заливного. Одним з варіантів є рецепт приготування заливного з голів товстолоба, про яке буде розказано нижче. Але спочатку потрібно сказати кілька слів про цю промисловий рибі, адже вона є дійсно унікальною в своєму роді.

У будь-якій країні є любителі-мисливці, які радують своїх близьких дарами лісу. З лосятини можна приготувати багато вишуканих страв, але вважається, що ніжніше всього і смачніше виходить холодець (холодець). Що може бути смачніше в холодний зимовий вечір, ніж холодець з лосятини? Ця страва воліють у всіх сім'ях, де є мисливці на диких звірів.

З настанням холодів, коли ціни на фрукти різко піднімаються, а довіри пакетованим сокам немає, кожна господиня намагається знайти вихід з положення і приготувати напій домашнього приготування, оскільки будь-якому організму вкрай важливо отримувати достатню кількість вітамінів. Сухофрукти прекрасно поповнюють втрачений запас корисних речовин. З сушених фруктів найкраще готувати натуральний компот без підсолоджувача, тобто без цукру.

Ніхто не може передбачити те, як поведе організм вагітної жінки на вживання того чи іншого продукту, особливо якщо цей продукт - смажене насіння. Багато жінок ставляться до своєї вагітності вкрай обережно і перш, ніж ввести в раціон харчування новий продукт або улюблений раніше, вони намагаються дізнатися про нього якомога більше.

Не кожна людина із задоволенням приймає в їжу субпродукти. Хтось ставиться до подібних страв байдуже, а хтось на дух не переносить. Навіть курячі шлунки мають специфічний смак. Щоб приготувати вишукану страву, потрібні не тільки знання, а й технологія приготування.

Про те, що бобові є цінним джерелом білка здавна відомо багатьом народам. І найпоширенішою їжею на всіх континентах були страви з квасолі. З неї варили супи та каші, робили биточки і навіть пекли хліб. Широко застосовувався цей продукт також в косметології - у вигляді масок і добавок в крем і шампунь. Зараз відомо кілька її видів, але найкориснішою вважається червона квасоля. Батьківщиною її є Америка та Індія, але високі поживні якості зробили її популярною у всьому світі.

Чого тільки не готують зі свинячої печінки - ковбаски, паштети, різноманітні начинки для пирогів, вареників і млинців. А останнім часом стали дуже популярні закусочні торти з печінки. Про користь печінки зайве говорити, тому такий торт дуже корисний, прекрасно насичує і на столі виглядає досить незвично і цікаво.

Печінковий торт має не тільки приємний смак, але й понад корисний, адже в печінці міститься багато корисних речовин - мікроелементів, вітамінів, а вживання печінки допомагає боротися з анемією, відновлюючи рівень гемоглобіну в крові. Так як ми готуємо торт з яловичої печінки, то сміливо можемо сказати, що цей делікатес сподобається всім.

Качка на Різдво - це класика, яка не втрачає своєї актуальності. Це гаряча страва стане родзинкою святкового столу. Звичайно, можна запекти будь-яку іншу птицю, але качка вигідно відрізняється своїм вишуканим смаком і соковитістю м'яса. А в поєднанні з яблуками м'ясо набуває просто божественний смак і аромат.

Дикий рис відомий з давніх часів. Це нереально корисний злак. Користь цього виду зерна полягає в багатому біологічному та хімічному складі. Батьківщиною злаку вважається США і Канада, але зараз його культивують також на Близькому Сході й Австралії. Окультурений рис містить невелику кількість корисних властивостей. Купити рис зараз можна в будь-якому супермаркеті. Завдяки великій кількості корисних властивостей він набирає популярність серед дієтологів і кулінарів.

Під час вагітності дівчатам і жінкам хочеться якихось шкідливих і не зовсім порівнянних продуктів. То вони морозиво з м'ясом їдять, то чіпсами запихаються, а то і цибулю з зефіром наминають. Нерідко буває так, що вагітна жінка готова все віддати, щоб випити пару стаканчиків газованого солодкого напою. Одним з таких напоїв виступає всім відома кока-кола. У даній статті, грунтуючись на світових дослідженнях вчених, ми розберемо, як вживання кока-коли може вплинути на здоров'я майбутньої дитини.

Сирні ватрушки знайомі нам з дитинства, так як вони дуже корисні для дитячого організму і містять багато сиру, який багатий кальцієм і білком. Але не тільки дітям, а й дорослим дуже подобається поласувати сладенькой ватрушки. Пропоную вам дуже смачний і корисний рецепт французької сирною ватрушки з ягодами.

Від того, наскільки правильно в період вагітності складений раціон харчування залежить не тільки здоров'я майбутньої мами, але і її новонародженого малюка. Тому жінці необхідно максимально наситити раціон корисними продуктами, багатими різноманітними мінералами, мікроелементами, а також вітамінами. Одним з продуктів, який насичений безліччю цінних складових, є крупа гречки.

Меню сайту