Реклама спонсора

У зимовий час завжди зручно, коли під рукою є домашній томатний соус. За ним не потрібно йти в магазин, і при цьому можна бути впевненим у тому, що продукт дійсно корисний, а не складається наполовину незрозуміло з чого.

Всім відомо те, що способів консервації білокачанної капусти існує багато. Однак мало хто знає про те, що капусту можна консервувати з додаванням томату! Причому додавання цього інгредієнта абсолютно не ускладнює і не затягує технологію консервування, а ось страва виходить незвичайним, але вигляд і смак має чудовий!

Синя слива - дуже смачний вид сливи, плоди якої володіють м'ясистою м'якоттю і дивовижним смаком. З неї виходить чудовий варення, яке можна запросто будь приготувати в домашніх умовах.

Кожна господиня обов'язково повинна приготувати для своєї сім'ї баклажани у вершковому соусі. Блюдо дуже смачне, при цьому трохи незвичайне і ароматне! Готується досить швидко і зверніть увагу - не вимагає великих фінансових витрат, особливо в літній час, його можна готувати через день!

Квашену капусту люблять усі. Рецепти маринованої капусти не так популярні, але на смак вона нічим не поступається исконно русской закусці. Якщо замаринувати білокачанну капусту з морквою і часником, то взимку ви зможете покуштувати її з картоплею або просто як доповнення до будь-якого основної страви. Крім того, від такої їжі вам буде лише одна користь.

Мариновані помідори - це смачна і корисна закуска до вашого столу. Вона відмінно поєднується з будь-якими гарячими стравами, особливо російська людина любить вживати помідори з смаженою картоплею. Досвідчені господині чудово знають, що маринувати помідори можна кількома способами.

Через специфічного смаку рідко хто вживає червону горобину у свіжому вигляді. А ось джем, приготований з яскравих красивих плодів червоної горобини, виходить просто приголомшливим на смак. Таке ласощі до того ж дуже корисно, адже воно багате величезною кількістю різних вітамінів. Джем із червоної горобини холодною зимою зміцнить імунітет і допоможе протистояти вірусним захворюванням. Про особливості приготування цього лікувального ласощі ми сьогодні і поговоримо.

Красиві і доглянуті брови завжди звертають на себе увагу, підкреслюють виразність очей і мають велике значення в зовнішньому вигляді людини. Деякі люди, в більшості своїй представники азіатських народів, не з чуток знайомі з такою проблемою, як зрощені брови. І якщо багато чоловіків не надають цьому особливого значення, то для жінок густі брови - це справжня трагедія.

Довгі пишні вії для жінки багато значать, і більшість з нас хотіли б володіти такою розкішшю. Тому, якщо вії починають випадати, це відразу стає помітним, і вживаються заходи до їх відновлення. Але щоб знати, як повернути цю красу, потрібно правильно виявити причину їх випадання.

З настанням весни ми з нетерпінням чекаємо, коли ж поспіють свіжі овочі і фрукти до нашого столу. А ось в розпал літа, коли починається сезон заготівель, свіжі овочі приїдаються, і хочеться чогось особливого. Про малосольні огірки знає практично кожен, а от як приготувати мариновані помідори в короткий термін? За добу і навіть за ніч можна приготувати смачні і гострі мариновані помідори. Вони принесуть радість всім домочадцям.

Чатні являють собою традиційне блюдо індійської кухні, яке, як правило, не є самостійним, виступає в ролі соусу-приправи. Існує безліч способів приготування чатні, як на батьківщині страви, так і далеко за його межами. Основним компонентом в більшості випадків виступають фрукти або овочі, а іноді їх асорті. Використовують чатні для прикраси обіднього столу (приправа має досить яскравий і насичений колір) і оттенения або доповнення основного смаку страви.

«Фуа-гра» - дороге вишукане блюдо, яке асоціюється з розкішшю. Готується фуагра з гусячої печінки, але з цього субпродукту можна зробити і звичайний паштет. Він буде не такий жирний, як делікатес для багатих, але його оригінальний смак вам сподобається. Крім того, саме гусяча печінка вважається найкориснішою. Готується цей паштет так само просто, як і з інших видів печінки.

Глива являє собою їстівний гриб з діаметром капелюшка до 10 сантиметрів. Деякі екземпляри досягають більш значних розмірів, але в їжу, як правило, вже стають непридатними, так як їх м'якоть стає досить жорсткою. Виростає, як в дикому вигляді, так і культивується в промислових масштабах.

Багато городників зелені недоспевшіе помідори викидають разом з бадиллям, не знаючи, що із зелених помідор готується велика кількість смачненьких заготовок і закусок. Їх можна маринувати, солити, квасити, варити варення, готувати салати і перекручувати на ікру.

Цвітну капусту на зиму заготовляють різними способами - заморожують, маринують, консервують, але краще робити заготовки суцвіть з овочами, що дозволить отримати не тільки смачне, але і різноманітне за колірною гамою блюдо.

Меню сайту