Реклама спонсора

Ікра, приготовлена ??з помідорів - одне з найбільш поширених страв, які готують на зиму. При приготуванні такої ікри можна використовувати не тільки стиглі томати. Багато рецептів в якості основного інгредієнта містять зелені томати, ну і звичайно, інші овочі. Готувати ікру нескладно.

У радянські часи ікра кабачкова повсюдно присутня в меню, як кожної сім'ї, так і закладів громадського харчування. Виготовляли ікру на консервних заводах за технологією з дотриманням всіх параметрів ГОСТу.

Грибна ікра здавна славилася популярністю, оскільки була, по-перше, корисною, і, звичайно ж, досить економічною. Якщо враховувати той факт, що найпершу грибну ікру приготували в Росії, то на неї практично не потрібно було витрачатися - пішов у ліс, зібрав грибів і приготував. Але поступово рецепт став «обростати» всілякими нововведеннями. Спочатку в нього стали додавати цибулю і сметану, оскільки вони вважалися невід'ємною частиною грибного блюда.

Гриби білявки ростуть не скрізь, тільки в березових гаях - на узліссях і в молодняку. Зустрічаються вони в серпні і у вересні. Це смачне і їстівне лісове рослина, але тільки у вигляді засолювання. Цей гриб ще називають вовнянки, грузді осиковий, подгруздок білий.

Сироїжки поряд з маслятами - найвідоміші і поширені гриби. Вони невибагливі, ростуть у багатьох місцях, з них можна готувати варені, смажені страви. Сироїжки чудово підходять для сушіння та маринування. Всі страви з даного виду грибів смачні, але, тим не менш, найсмачніше виходять солоні сироїжки.

Завжди приємно на Новий рік або в березні поласувати свіжим виноградом, вирощеним на своїй ділянці. Для цього потрібно знати, як зберегти виноградні грона протягом зими.

Всім відомо, що свіжа капуста - справжнє джерело корисних мікроелементів та вітамінів. А квашена капуста корисніше в рази, адже в ній крім названих компонентів є ще й органічна кислота, вуглеводи, з'єднання мінералів і, звичайно ж, вітамін С у величезній кількості. Недарма наші предки завжди заготовляли це соленье на зиму.

Традиційно бочкові помідори - це закуска на стіл, будь він святковий або звичайний. Простота заготовки продукту в бочках дозволяє навіть новачкам освоїти ці процеси, найголовніше врахувати з якої породи дерева зроблена ємність, наприклад, якщо бочка з хвойних порід для засолювання томатів вона не підходить, кінцевий продукт буде мати неприємний запах.

Щоб не говорили скептики, без квітів будь презент (яким би дорогим і розкішним він не був), подарунок виглядає, м'яко кажучи, «неповним». Крім того, красивий букет сам по собі вже універсальний подарунок. Йому будуть раді і на день народження, і на весілля, і на професійне свято.

Букет квітів завжди приємно отримувати в якості знака уваги. А композицію, яка упакована ефектно, та ще й власними руками отримувати приємніше удвічі.

Флористи стверджують, що багато людей помиляються в тому, що оригінальність і краса букета прямо залежить тільки від кольорів, що входять в композицію. У цьому питанні не менш важлива упаковка. Якщо вона поєднується з квітами, гармонійна, підкреслює красу і ніжність, то букет буде більш ефектним. Сьогодні дизайнери та флористи володіють великим арсеналом варіантів, щоб оформити оригінальну композицію.

Абсолютно прозорим молоде вино практично не буває, тільки в процесі визрівання воно світлішає, але навіть після «старіння» трапляється так, що домашнє вино залишається темним і каламутним. Добитися освітлення можна своїми силами.

Багато хто віддає перевагу готувати страви з свинячого або курячого м'яса, мотивуючи тим, що яловичина виходить менш смачною і соковитою. Можливо, за деякими рецептурами і так. Якщо ви поділяєте таку думку, обов'язково спробуйте зробити яловичину з овочами. Впевнені, після цього ви обов'язково включіть це блюдо в свій постійний раціон. Смачно, поживно, ситно. Отже, щоб приготувати яловичину таким чином, знадобиться таке.

Страви з грибів улюблені багатьма, їх із задоволенням смажать, варять і гасять, маринують і солять. Коли ж хочеться приготувати щось більш оригінальне і незвичайне, то можна зробити мариновані гливи по-корейськи.

М'ясо нутрії - цінний дієтичний продукт. На жаль, воно менш популярне, ніж тушка кролика, хоча ні за смаковими якостями, ні за складом абсолютно не поступається йому.

Меню сайту