Реклама спонсора

Плоди чорної смородини почали цінувати вже в давнину завдяки їх дивовижному смаку і незабутньому аромату. Тоді ж було відзначено, що сама рослина, а саме його плоди, гілочки і листя володіють якимись чудотворними діями на людський організм!

Часто в процесі росту жирових клітин на тілі людини, причому абсолютно в різних областях можуть утворитися так звані «жировики». М'які освіти мають різний розмір, і варіюється він від 1 мм до 1,5 см. Іноді жировики набувають і більш значні розміри.

Продаються орхідеї з розпустилися суцвіттями, і цвітуть вони дуже довго, близько півроку, але що робити, коли в'яне останній квітка? Так як це багаторічна рослина, потрібно зробити все можливе, щоб, переживши період спокою, орхідея знову захоплювала нас прекрасними квітками. Подальший догляд за рослиною буде залежати від того, що відбуватиметься з відцвілою цветоносом.

Використовуючи свіжі плоди черемхи або Черемховий варення і сметану, можна приготувати смачний і ароматний торт! З такою стравою, мабуть, мало що можна порівняти - настільки воно бездоганне і приємне на смак, а який аромат виливає черемховий торт!

Ті, хто дотримується посту, теж можуть в деякі дні себе побалувати солоденьким пиріжком і для цього є прекрасна можливість - це шарлотка, в приготуванні якої не знадобляться два скоромних продукту - кефір і яйця.

Одним з найулюбленіших пирогів більшості ласунів є шарлотка. Традиційно її готують із яблук, проте, згідно національної віденської рецептурою, цю випічку можна готувати практично з будь-якими іншими фруктами і навіть ягодами. Наприклад, досить смачним виходить пиріг з додаванням чорної смородини. Готується така шарлотка так само швидко.

При згадці пирога «шарлотка» неодмінно виникають асоціації з яблуками, оскільки цей фрукт є компонентом здоби, проте шарлотку можна готувати з додаванням не тільки фруктів, але і ягід. Дуже смачною шарлотка виходить з чорницею, особливо якщо подавати її з кульками морозива!

Для приготування шарлотки з вишнею можна брати свіжі ягоди, а в зимовий період підійдуть консервовані або заморожені. Ми розглянемо рецепти приготування зі свіжими і замороженими вишнями.

Шарлотка з геркулес прекрасно підходить для людей, що знаходяться на дієті після операцій або які стежать за своєю фігурою і здоров'ям. Крім того, що шарлотка низькокалорійна, так вона ще смачна і корисна. Геркулес сприяє швидкому обміну речовин, набору м'язової маси, саме тому рекомендується його вживання вранці - поснідавши вівсяними пластівцями вранці, будеш себе почувати ситим протягом цілого дня.

Кожна господиня вже вміє готувати шарлотку на основі яблук і періодично балує своїх домочадців цим божественним ласощами! Однак коли смак звичайної яблучної шарлотки вже злегка набридне, його можна легко урізноманітнити, внісши нотки бананового аромату і смаку!

У часнику утворюються стрілки, які виламуються садівниками для того, щоб утворилася велика головка, проте не потрібно викидати часникові стрілки, оскільки можна з них заготовити приправу на зиму. Це гострий гарнір до м'ясних страв, а також стрілки можна додавати під час готування супів, тушкування.

Запіканка з картоплі і баклажанів - ситне і корисне блюдо. У його приготуванні немає особливих проблем, ця запіканка під силу навіть новатору на кухні. Запіканка з баклажанів і картоплі готується різними способами, можна використовувати сирий і відварну картоплю і навіть підійде картопляне пюре. Який рецепт використовувати, вирішуйте самі.

Огірки та помідори, безсумнівно, є тими овочами, з яких дбайливі господині традиційно роблять заготовки на зиму. Поряд з класичними рецептами консервації щорічно з'являються все нові і нові рецепти. Так, наприклад, дуже апетитними, смачними і хрусткими виходять огірочки, законсервовані на зиму в гірчичною заливанні. Будучи чудовим консервантом, гірчиця додасть огіркам неперевершений аромат. Про те, як приготувати огірки в гірчичною заливанні, ми сьогодні і поговоримо.

Якщо хочеться приготувати грибне блюдо, то варто згадати насамперед про підберезниках. Ці смачні грибочки можна не тільки маринувати і солити на зиму, з ними виходить ароматний грибний суп, їх можна посмажити і посушити, зробити з ними незрівнянний соус. У підберезники тонкий аромат і ніжний смак, який не поступається самим добірним грибам (наприклад, білому). До того ж цей гриб досить поширений, його можна знайти в листяному лісі (найчастіше в березняку).

Просто посмажити курку - цього недостатньо, коли хочеться, щоб страва вийшла з «родзинкою». Курка з печерицями під сметанним соусом готується швидко, а на смак блюдо виходить ніжним і ситним.

Меню сайту