Реклама спонсора

Щоб часник зберігся протягом всієї зими, його потрібно правильно і своєчасно викопати - це головна умова збереження продукту! Зазвичай, залежно від сорту часнику, його починають викопувати, починаючи з середини червня до пізньої осені, поки видно «стебла».

Гарбуз можна вважати одним з сучасних засобів народної медицини. Цей продукт містить велику кількість мікроелементів, різних корисних речовин і вітамінів. Щоб гарбуз було приємно вживати, з неї готують різні страви, найбільш популярним вважається повидло з гарбуза. Повидло з гарбуза рекомендується вживати в дієтичних цілях, для збереження молодості організму, для зняття напруженості і втоми, для підняття настрою.

Компот, приготований з червоної смородини на зиму, не тільки дуже смачний напій, він ще й корисний! Ягоди червоної смородини відрізняються великим вмістом вітамінів і корисних речовин.

Дотримуватися режиму харчування вкрай важливо, особливо годуючим мамам, адже його порушення може спричинити за собою ускладнення зі здоров'ям не тільки жінки, але і малюка.

Без сумніву, складно знайти напої домашнього виробництва смачніше, корисніше і різноманітніше, ніж компоти. До того ж готувати їх дуже просто. Одним з найпопулярніших видів компотів вважається вишневий. Існує величезна кількість способів його приготування, як морочливих, так і не дуже.

Кали - це дуже красиве і незвичайне рослина, яка викликає захоплення. Однак воно, як правило, вирощується на зрізання. При цьому ростуть ці красені в більшості випадків в зимових садах або в кімнатах. Але мало хто знає про те, що кали прекрасно себе почувають у відкритому грунті. Тому для того, щоб вони радували вас своїм прекрасним зовнішнім виглядом і прикрашали двір, забезпечте рослині правильний догляд.

Цвітна капуста - це дуже корисний і, мабуть, самий ошатний овоч, адже, погодьтеся, таке кучеряве суцвіття відмінно прикрашає будь-яку страву, зраджуючи йому особливі нотки, роблячи більш красивим і смачним. Що ж стосується користі, то цвітна капуста містить в собі безліч корисних мікроелементів та вітамінів. Саме через це багато господинь хочуть зберегти корисний урожай на зиму, так як тільки в такому випадку можна бути впевненим у тому, що ви вживаєте дійсно натуральний продукт.

Існує безліч смачних рецептів для десертних страв: легкі або неймовірно складні в приготуванні, з простих або екзотичних продуктів. Завжди хочеться приготувати смачну страву з простих інгредієнтів і витратити на це не надто багато часу. Одне з таких блюд - бісквітний пиріг з вишнею.

Відомо, що термін зберігання моркви в погребі залежить насамперед від правильно підібраного сорту моркви. Не варто закуповувати морква, яка відноситься до сорту скоростиглої, найбільш підходящими сортами для тривалого зберігання моркви в погребі є «Шантане», а також «Нантська» і «Вітамінна».

Незважаючи на те, що кулінарні відділи супермаркетів буквально завалені різними десертами, багато господинь вважають за краще балувати свою родину випічкою власного приготування, і ми їх розуміємо. Що може бути смачніше домашнього торта? Наприклад, з вишнею та сметаною.

Відомо, що балкон є ідеальним місцем для зберігання картоплі, оскільки є прохолодним, темним і сухим приміщенням у квартирі. Основний спосіб зберігання картоплі - спеціальні ящики, наповнені сухою землею або піском. У такі ящики занурюють картопля, поверх якого викладають кілька шарів соломи або тирси.

Якщо хочете зробити на зиму універсальну заготовку, яку можна подати до чаю, до оладок або використовувати, як начинку для пирогів, зваріть повидло зі слив. Приготувати його нескладно, а його приємний смак з кислинкою сподобається і дорослим, і дітям.

Ожину іноді називають чорною малиною, але це неправильне твердження. Насправді ожина - самостійну рослину і тільки зовні її ягоди нагадують малину. Хоча за змістом органічних кислот і цукрів ці ягоди схожі між собою, але ожина перевершує малину по кількості входять до її складу вітамінів.

Далеко не всім подобається айва у свіжому вигляді, адже вона жорстка і терпка на смак. Але її корисні властивості не залишають господинь байдужими, оскільки вона багата вітамінами C, E і PP, групою вітамінів B, провітамін A, пектинами, фруктозою та глюкозою. Тому заготовивши її у вигляді варення, желе, джемів і компотів, більшість із задоволенням насолоджуються нею в зимовий період.

Червона смородина володіє цілим списком корисних властивостей: покращує роботу травної системи, допомагає у виведенні солей, діє як жовчогінний, кровоспинний і протизапальний засіб. У ягодах червоної смородини високий вміст пектинів, тому вона добре очищає кишечник, а вітаміни A, C і E перетворюють її у відмінний стимулятор для імунної системи людини.

Меню сайту