Реклама спонсора

Коли найпопулярніші заготовки вже зроблені, а овочі і фрукти ще залишилися, можна і поекспериментувати. Якщо ви вже подумали про всіх домочадців і заготовили на зиму всі улюблені ними овочі та фрукти, побалуйте себе творчістю в заготовках. Спробуйте зробити закуску, яка не є звичною у вашій родині. Засукайте огірочки за новим рецептом або ж зробіть ікру з незвичних продуктів.

Рецептів Бігус з квашеної капусти при бажанні можна відшукати багато. Кожен з них має якусь унікальність, яка, в принципі, і робить це блюдо особливим, відмінним від інших. Так от багато хто воліє готувати бігус з квашеної капусти з додаванням рису. Крупа робить страву більш насиченим і надає йому масу додаткових поживних властивостей, роблячи бігус ще більш корисним, а значить, і затребуваним, і бажаним!

Квашена капуста з морквою і солодким перцем має соковитий хрусткий смак, який підкорять з першої ложки. Це прекрасне доповнення до різних страв - смаженої картоплі, пюре, гречці і т. Д. Також з неї готують капусняк, пиріжки та інші не менш смачні страви. Саме через це кожна господиня мріє, як можна більше заготовити баночок з даними овочем.

Святкові дні, приїзд гостей завжди супроводжуються розпиванням алкоголю «під настрій». Пиво, шампанське, червоне вино - вірні супутники гучного застілля або маленькою вечірки. У звичайному житті над цим мало хто замислюється, але коли жінка годує дитину грудьми, то само собою виникає питання: "чи не зашкодить алкоголь малюкові?"

Кабачок - це відомий на весь світ дієтичний продукт, який має рекордно низьку калорійність. На сто грамів припадають лише 24 кілокалорії. Що ж до його поживної цінності, то вона наближається до огірків, латук і зеленому салату. Саме в цьому овочі містяться всі необхідні компоненти, які необхідні для правильного харчування.

Після вагітності та пологів молодій матусі дуже хочеться повернути себе в колишню форму, а не виглядати як велика і громіздка хмара. Найоптимальнішим варіантом з відновлення своєї краси є фізичні навантаження, а саме - біг. Але чи можна напружувати тіло після такого складного періоду? Давайте розберемося разом.

Період лактації - це не тільки сентиментальне спілкування мами і немовляти на духовному рівні, а й справжнє випробування, в першу чергу, для самої матусі. Відразу після пологів обов'язково потрібно обмежити себе в їжі. З раціону виключається цілий ряд продуктів, напоїв, так як деякі з них можуть спровокувати коліки у дитини або викликати діатез. Але як бути, якщо хочеться з'їсти солоденького, а терпіти вже несила?

Один з улюблених видів літніх супів - окрошка. Її досить просто готувати, вона ситна, але при цьому некалорійна. А різноманітність рецептур дає можливість вибрати страву на будь-який смак. Тому не дивно, що багатьох майбутніх мам - любительок цього супу цікавить питання: «чи можна їсти його в період вагітності?»

Кожна мама, знаючи про користь грудного молока, намагається якомога довше годувати малюка груддю. При цьому в період лактації раціон харчування жінки має бути продуманий з урахуванням потреб дитини в необхідних для його розвитку вітамінів та інших корисних речовин. Поряд з цим, жінці важливо виключити зі свого меню продукти, які могли б негативно позначитися на стані здоров'я маленького чоловічка.

Інфекційні кишкові захворювання, що вражають різні ділянки шлунково-кишкового тракту, відносяться до групи найбільш поширених захворювань серед немовлят до року і дітей молодшого віку. Причина частих проносів у дітей - слабка імунна система і несформована бактеріальна мікрофлора ШКТ.

Малосольні огірки є настільки популярною і затребуваною закускою, що практично кожна господиня має свій фірмовий рецепт їх приготування. Сьогодні ми розглянемо, як зробити малосольні огірки з базиліком. Насолоджуватися результатами своїх кулінарних старань можна вже буде через добу, а готові огірочки виходять надзвичайно хрусткими і запашними. На відміну від безлічі інших рецептів, дана технологія соління огірків проводиться у відсутності розсолу. Втім, про все по порядку.

Кимчи або віча - це страва корейської кухні. Готується воно з різних продуктів, але найчастіше використовуються огірки. Це гостре блюдо подають як гарнір до вареного рису. Кимчи з огірків готується за різними рецептами, і відрізняються вони складом продуктів.

Помідори можна консервувати не тільки цілими, а й часточками. Більше того, таке блюдо може використовуватися, як салат, і як закуска під аперитив. А додавання в консервацію часнику додасть помідорам пікантний смак і впізнаваний аромат.

Вдосталь насолодившись свіжими огірочками, слід подбати і про зимові заготовках. Існує безліч різноманітних рецептур, що дозволяють задовольнити навіть найвибагливіші вимоги - солоні, хрусткі, гострі, з невеликою кислинкою. Перелік смакової гами цих плодів завдяки консервації може бути просто безмежним.

Гострі мариновані огірочки - просто універсальна закуска. Вона з успіхом доповнить будь гарнір. Особливо смачні такі огірки з різним картоплею - запеченим, смаженим, відварною. Приготувати таку консервацію досить просто.

Меню сайту