Реклама спонсора

Асорті з маринованих фруктів - це відносно новий, але в той же час популярний спосіб заготівлі на зиму. У такій баночці кожен зможе знайти те, що припаде йому до смаку - виноград, яблука, сливи, груші і т. Д. Приготувати таку смакоту в порівнянні з салатами дуже легко, головне тут - не перестаратися з лимонною кислотою або оцтом. В іншому ж випадку така заготовка буде кислою, та й термін зберігання істотно знизиться.

Баклажани - дуже корисні і смачні овочі, рецептів приготування яких існує величезна безліч. Особливою популярністю користуються квашені баклажани, фаршировані овочами. Це чудова закуска, що має приємну кислинку і одночасно з тим нотку гостроти і пікантності, відмінно підійде до м'ясних страв і різних гарнірів. Розглянемо особливості рецепта приготування цієї страви.

Чатні являє собою дуже смачну індійську приправу до м'яса. Кисло-солодкий смак чатні припадає до смаку все більшій кількості людей. Існує кілька видів чатні, але найбільш поширеним вважається рецепт, головним інгредієнтом якого є агрус.

Чатні - традиційний індійський соус, що має приємний кисло-солодкий смак і вабливий аромат. Ця чудова приправа, яка готується з фруктів або овочів з додаванням різних спецій, здатна додати звичним стравам нові й неповторні смакові якості. Сьогодні ми поговоримо про особливості приготування сливового чатні на зиму. Приступимо !?

Спиртні напої, приготовані на цілющих травах і плодах, володіють певними лікувальними властивостями. Мова йде про настоянки. При грамотному їх вживанні, дотримуючись норм, вони можуть благотворно впливати на процес одужання людини. У даній статті мова піде про настоянці родзинок. Цей напій багатий вітамінами і корисними елементами. До їх числа відносяться фруктоза, залізо, мідь, кальцій, магній та інші.

В сучасний час багато людей стали приділяти велику увагу якості вживаних продуктів харчування і це не дивно, адже правильний і збалансований раціон є кращою профілактикою різних захворювань. Так, достеменно відомо про шкоду кави, але що ж робити тим людям, які не мислять сніданку без цього підбадьорливого і ароматного напою? Все дуже просто - можна замінити його кавовим напоєм, основним компонентом якого виступає рідкий цикорій.

Вищим пілотажем серед дачників вважається вирощування якої-небудь екзотичної культури, яка є «немісцевої». Наприклад, арахіс в Сибіру. До того ж він є не просто примхливим рослиною, але і ще дуже теплолюбних. Здавалося б, подібна задумка просто приречена на провал, проте місцеві дачники на практиці доводять зворотне, і крім цього охоче діляться своїм досвідом з іншими.

Фініки - продукт фінікової пальми, продається в торговельній мережі в в'ялена вигляді в якості сухофруктів. Культивується рослина в жарких країнах. До найбільш популярних сортам плодів фініків відносять маджхоль і Деглет нур. Це висококалорійний, смачний, солодкий і корисний продукт.

Вирощуючи в домашніх умовах помідори, більшість дачників намагаються урізноманітнити свій урожай овочами різних сортів. Так ось, наприклад, часто можна зустріти помідори «Чорний принц», багатьом вони здадуться дивними, однак такі помідори стануть просто родзинкою на вашому столі!

Більшість способів маринування помідорів трохи схожі, практично і технологія маринування мало чим відрізняється. В основному відмінність полягає в різноманітності додаткових інгредієнтів. Кожен з таких компонентів істотно впливає не тільки на аромат страви, але і в першу чергу на його смак.

Сьогодні цілком можна не займатися маринуванням помідорів у домашніх умовах. Можна дійти до першого супермаркету і придбати там це смачне і неймовірно корисна страва. Однак основна маса господинь все-таки намагається маринувати помідори в домашніх умовах, періодично дивуючи своїми здібностями не тільки своїх гостей, але і більшою мірою домочадців!

Мексика - це країна, яка здавна славиться великою кількістю гострих страв. Одним з найяскравіших прикладів рецептів гострого мексиканського блюда сміливо можна назвати знаменитий соус «сальса», який у наш час готують у багатьох країнах світу. Сальса - це овочевий соус, в якому знаходиться безліч гострих добавок і спецій, що додають страві пікантності і особливого смаку.

Кабачки можна маринувати різними способами і більшість з них мають на увазі додавання додаткових інгредієнтів, наприклад, цвітної капусти. Додавання цвітної капусти, вірніше її смакові якості зроблять кабачки хрусткими, більш пружними і ніжними. При цьому страва вийде соковитим і неймовірно ароматним!

Мариновані помідори з часником - це прекрасний варіант закуски в студене час, адже вони зберігають в собі всі корисні властивості, смакові якості і колишню свіжість поєднання часнику зі стиглими червоними томатами. Така закуска довго зберігається, швидко готується, прикрашає будь-який стіл, а головне не втрачає вітаміни і мікроелементи, які знаходяться у свіжих овочах і зелені.

Засолка щавлю - це кращий спосіб заготовити корисна рослина на зиму, так як даний спосіб не передбачає довгої термічної обробки, в результаті чого корисні речовини в ньому зберігаються на довгий час. Сьогодні існує безліч найрізноманітніших способів виконати дану процедуру. Однак найбільш популярними і в той же час ефективними є наступні.

Меню сайту