Реклама спонсора

Малосольні помідори, приготовані швидким способом - це популярна і дуже смачна закуска. Швидкі рецепти солінь користуються популярністю у багатьох завдяки простоті і неймовірного смаку готового продукту.

Маринування огірків в Росії увійшло в моду ще за часів Івана Грозного. З цього періоду було створено велику кількість рецептур і технологій маринування цих овочів. Один з найбільш традиційних рецептів буде наведено нижче. Це мариновані огірки з часником і кропом. Використання невеликої кількості інгредієнтів дозволяє отримати досить чистий смак і аромат кінцевого блюда.

Баклажани активно використовуються в національних кухнях багатьох країн у всьому світі. Наприклад, їх часто вживають на батьківщині виростання, де їх можна зустріти не тільки в культурному, а й дикому вигляді в Індії. Культурне обробіток даного овоча почалося приблизно 15 століть тому на Сході.

Влітку ми повною мірою можемо насолодитися смаком свіжих ягід і поповнити свій організм вітамінами в достатній кількості. Проте літо в Росії коротке і в зимовий період ми можемо пити компоти, які ми заготовляємо на зиму. Безумовно, компоти можна купити в магазинах, але, приготувавши їх самостійно, на свій смак. Компоти будуть сприйматися як божественний напій, який приготовлений з великою любов'ю.

Ківі - один з найбільш корисних екзотичних фруктів. У ньому досить високий вміст вітаміну C - досить з'їдати два фрукта середнього розміру на добу, щоб задовольнити денну потребу організму людини в цьому вітаміні. Крім цього він містить велику кількість калію, що благотворно впливає на серцево-судинну систему людини і, зокрема, сприяє нормалізації артеріального тиску при помірній гіпертонії.

Апельсин - плід смачний і ароматний і, звичайно ж, заготовки з нього виходять такими ж. У даній статті мова піде про такий ласощах, як варення з апельсинів, причому в десерті, приготованому за наведеним рецептом, використовується не тільки м'якоть цитрусових, але і його цедра. Таке варення багате на вітаміни, має дуже приємний аромат і гарний насичений помаранчевий колір.

Малосольні овочеві закуски є невід'ємною частиною будь-якого застілля. До них належать і помідори. Вони можуть подаватися у вигляді асорті, салатів, консервації, солінь.

Пектин являє собою згорнулися полісахариди, які добувають з фруктів і деяких інших рослин. Містять велику кількість корисної для організму людини галактуроновой кислоти. Пектин широко застосовується в кулінарії для підвищення густоти страв (зокрема, при кондитерському виробництві), а також в медичній практиці.

За радянських часів в магазинах дуже популярним і затребуваним був угорський продукт - салат «Балатон». Його смак дуже подобається нашим людям, крім того, кількість імпортних продуктів тоді було вкрай обмежене. Якщо ви хочете поностальгувати і знову відчути забутий смак салату Балатон, спробуйте приготувати його самостійно.

Сезон кабачків дає повну свободу фантазії для любителів кулінарії. Цей овоч хороший і в маринадах, і у вигляді ікри, і в рагу, і навіть у соках. А справжньою окрасою святкового столу можуть стати кабачки, фаршировані овочами, фаршем, сиром. Кабачки в цій страві мають форму човників, вони розрізані на половинки уздовж. Як приготувати таку закуску, описано в рецепті далі.

Яблучна шарлотка - дуже смачний і простий у приготуванні десерт, який користується особливим попитом у домашніх господинь. Існує маса рецептів приготування цієї випічки, кожен з яких гарний по-своєму. Сьогодні ми розглянемо, як зробити шарлотку з яблуком на кексовую тесті. Варто відзначити, що готовий пиріг виходить досить важким, але в той же час пухким, а також ситним і смачним! Що ж, приступимо !?

Огірки - це один з найпопулярніших овочів в нашій країні, який широко використовується в кулінарії. З нього готують найрізноманітніші салати, додають в рулети, соуси, окрошку. Великим його перевагою є те, що на сто грамів продукту припадає лише п'ятнадцять кілокалорій, в результаті чого його рекомендують вживати людям, які дотримуються дієти. Не варто забувати і про вітаміни, а також корисних речовини, які містяться в огірках.

Маринад для помідорів буває різним. Більшість з нас вважає за краще мариновані помідори солодкуватого смаку, негострі. Однак є любителі гостренького, які віддають перевагу томати пекучі, кислі, з додаванням великої кількості червоного гострого перцю, часнику, оцту, хрону, які надають їм гострий смак.

Запор - часте явище, з яким потрібно боротися. Характеризується відсутністю спорожнення протягом декількох діб. Існує безліч способів позбавлення від закрепів, одним з яких є вживання касторової олії.

Сьогодні антибіотики - це одні з найбільш використовуваних способів лікування від величезної кількості захворювань. Антибіотики призначають зараз як дорослим, так і дітям, починаючи з грудничкового віку. Але вживати безсистемно і самовільно антибіотики ні в якому разі не можна! Обов'язково має бути отримано призначення фахівця, адже неправильно вибране ліки, його дозування та спосіб вживання можуть завдати більше шкоди здоров'ю, ніж користі.

Меню сайту