Реклама спонсора

Осінні заходи щодо догляду за виноградом спрямовані на створення умов для закладки майбутнього врожаю та підготовку лози до зимівлі.

Пиріжки - це чудовий спосіб нагодувати всіх членів сім'ї ситним і смачним вечерею. Ніжне поджарістая тісто у поєднанні з тушкованою капустою припаде до смаку і дорослим, і діткам.

У класичному рецепті використовується тільки капуста, сіль і моркву. Саме так квасили капусту у власному соку на зиму наші бабусі. Вона виходить хрусткою, в міру кислої, дуже смачною.

Солона капуста з медом готується досить швидко і просто, при цьому вона виходить не сильно м'якою. Це самостійна страва, втім, солона капуста може використовуватися як інгредієнт при приготуванні будь-якого іншого блюда, наприклад, вінегрету або борщу.

Процедуру обрізки проводять восени аж до настання заморозків. Старі гілки смородини можна вирізати відразу після плодоношення, проте якщо час згаяно, омолодити кущі можна ранньою весною до того, як почнуть розпускатися бруньки.

Сіль - одна з найбільш затребуваних і незамінних приправ на кухні. Але, як виявляється, це ще й один з найпідступніших інгредієнтів у страві, адже недарма споконвіку існувала народна мудрість: «недосол - на столі, пересіл - на голові». А щоб якось виправдати неприємний казус з пересолити, придумали цікаву прикмету про те, що, якщо людина «пересолив блюдо, то значить закохався». Як би там не було, все має бути в міру.

Дитячий організм проходить період адаптації до зовнішніх умов. Особливо це актуально щодо їжі, яка входить в раціон дитини. Тому часто батьки можуть зіткнутися з таким явищем, як блювота у дитини після їжі. Дана реакція організму може бути обумовлена ??різними факторами, які вимагають прийняття терапевтичних заходів загального або специфічного характеру. Далі будуть наведені основні причини виникнення блювоти після їжі і загальні рекомендації, що дозволяють вирішити дану проблему.

Запаморочення, навіть найлегше, а також слабкість в ногах - це стан, який може зіпсувати весь день і його відчував кожна людина. У той же час причин виникнення даних симптомів досить багато, а тому не завжди можна запобігти їх появі.

Плануючи вагітність, мало хто з майбутніх мам підозрює, що потрібно готувати себе до відповідального періоду не тільки морально, а й фізично, адже в період виношування немовляти організм жінки працює зовсім в іншому режимі. Перебудовуються всі внутрішні системи, збільшується об'єм кровообігу і як наслідок споживання кисню, а також організму потрібно більше поживних речовин.

Отруєння являє собою порушення природних функцій організму людини, яке пов'язане з попаданням в організм того або іншого токсичного або отруйної речовини. Особливо часто дане порушення життєдіяльності зустрічається у дітей, так як їх організм меншою мірою адаптований до навколишнього середовища. Найбільш популярні харчові отруєння, пов'язані з вживанням недоброякісних продуктів харчування або їжі, яка викликає індивідуальну непереносимість.

У дітей іноді трапляється отруєння, яке найчастіше провокує блювоту. Після блювоти дитині не тільки необхідне лікування, але і правильне харчування. В іншому випадку відновлення організму буде проходити тривалий час.

Про режим і раціон харчування під час грудного вигодовування написано чимало, але, все ж, однозначної відповіді на питання, які продукти можна, а які не можна вживати годуючим матусям досі не існує. Напевно, справа в тому, що все це дуже індивідуально. Хтось може спокійно під час вагітності та лактації є будь-які ягоди і фрукти, а у когось роздратування і алергію викликає навіть звичайнісінька гречка.

Грудне вигодовування - найоптимальніший варіант харчування для новонародженого. З молоком матері він отримує все тільки необхідне для повноцінного розвитку, росту і для зміцнення імунітету. І тим не менш, є один недолік - грудне молоко залежить від того, як матуся харчується. Чим раціональніше і правильніше харчування буде, тим малюк більше отримає поживних елементів. Чи можна годуючим матусям морепродукти і червону ікру?

У відсутність червоних томатів неважко приготувати чудову ікру із зелених плодів. Багатьом гурманам таке блюдо за смаком, оскільки володіє приємною кислинкою. Це досягається за рахунок того, що в неспілих помідорах немає тієї цукристості, що присутня в зрілих овочах. Незважаючи на це, зелені томати містять прийнятне кількість корисних речовин. У них зберігаються вітамін В і калій, необхідні для роботи серцевого м'яза.

Печериці є одними з найбагатших у видовому розмаїтті пластинчастих грибів. Однак на сьогоднішній день найбільш поширеним для використання в кулінарії вважається звичний всім печериця двуспорний, який можна повсюдно зустріти на прилавках магазинів і лотках ринків. Це обумовлено тим, що саме даний вид печериць найбільш плідний при розведенні в промислових масштабах.

Меню сайту