Реклама спонсора

Порушення травлення, роботи печінки, підшлункової залози давно перестали бути рідкістю. Такими проблемами може «похвалитися» досить велика кількість людей, адже наше здоров'я стає все слабшою, а факторів, які порушують роботу травлення - все більше.

Ця страва дуже популярно у киргизів і казахів, причому сама назва страви означає і спосіб його вживання - руками, адже дослівно бешмармак перекладається як «п'ятірня». За традицією блюдо готували з конини або яловичини, проте можна використовувати свинину, баранину і навіть птицю. Рецепт приготування бешбармака з качки і опишемо в цій статті.

Вагітність - це дуже важливий і відповідальний період кожної жінки. Здоров'я ще ненародженого малюка безпосередньо залежить від загального стану майбутньої мами. Організм жінки в період вагітності особливо потребує вітамінів і корисних мінералах. Однак навіть корисні продукти харчування не можуть усунути в них потребу. Лікар-гінеколог, що спостерігає вагітну, як правило, прописує додатковий комплекс вітамінів, необхідний для підтримки організму і зниження аномалій розвитку плоду.

Смачне і соковите, ситне і ароматне - все це можна сказати про такий блюді, як люля-кебаб. Воно готується на вогнищі, проте деякі господині можуть запікати його в духовці або смажити на сковороді. Звичайно, смак відрізняється, адже на природі і апетит краще, і все здається дивовижним, однак це не заважає регулярно готувати люля-кебаб будинку на сковорідках.

Самса - це пиріжок з начинкою з рублёного м'яса (баранини, курятини, яловичини). Називаючи самсу пиріжком, ні в якому разі не можна плутати ці вироби, тому що при схожості інгредієнтів вони все-таки дуже мало схожі один на одного. Самса - страва східної кухні, яке має неповторний смак і аромат. Воно дуже популярно в різних країнах Азії, в Середземномор'ї, на Аравійському півострові, а також в Південній і Північній Африці.

Кутя - це символ віри в життя на небесах і у воскресіння. Саме тому кутю традиційно готують на різдво Христове, а також на поминки. Нерідко кутя ставлять на стіл і на Великдень. У цій статті наведемо кілька прикладів приготування цієї страви. До речі, після того як кутя готова, її потрібно освятити. Це роблять в церкві або вдома, використовуючи святу воду.

Сьогодні багато дачники із задоволенням вирощують на своїх ділянках іргу і використовують її для приготування компотів на зиму. Ягоди на смак прісно-солодкі з-за великого вмісту каротину, рибофлавіну та інших активних речовин.

Дуже смачне і ароматне варення, яке порадує холодним осіннім або зимовим вечором. Ірга володіє чудовими властивостями, такими як зміцнення організму, нормалізація сну і навіть зміцнення стінок судин, а тому є його не тільки смачно, але й корисно. Ось кілька рецептів його приготування.

Посіяти траву для газону самостійно зможе будь-який початківець садівник, складного в цьому процесі нічого немає. Після покупки насіння газонної трави в першу чергу потрібно уважно ознайомитися з рекомендаціями виробника, які стосуються посадки і при посіві чітко їх дотримуватися

Напевно, багато молоді мами помічали, що деякі ляльки, пупси, машинки, паровозики і т. Д. Навіть дуже яскраві і дорогі не викликають у їхніх малюків ніякого інтересу. Можливо справа в тому, що такі однотипні іграшки позбавлені індивідуальності. Зовсім інша справа - це ляльки, виготовлені своїми руками, особливо коли процес їх створення відбувається на очах у дитини, і він стає свідком чарівного перетворення гудзиків або намистин в очі, а шматочків дроту - в ручки або ніжки.

Кущі смородини досить невибагливі і рідко доставляють багато неприємностей при вирощуванні та догляді. Однак різні несприятливі ситуації можуть призвести до проблем з рослиною. Найчастіше причиною їх стають шкідники або хвороби. Одна з найпоширеніших неприємностей - це передчасне пожовтіння листя на кущах. У чому ж причина цієї проблеми? Така ознака може зустрічатися у смородини при ураженні її галловой попелиць.

Багато людей люблять лузати смажені насіння соняшнику. Багатьох в дитинстві лякали, що це заняття може призвести до апендициту. Однак це твердження невірно, вживання насіння не викликає цього захворювання. Вони здатні завдати тільки деяку шкоду емалі зубів, якщо чистити їх не руками. Крім того, насіння мають високу калорійність, порядку 520 ккал в 100 р Тому є їх потрібно в розумних кількостях.

Перші згадки про просі або Пшенко ставляться до Китаю. Там ця крупа ставала сировиною для виготовлення пива, квасу, а також борошна, супів і солодощів. Надалі просо поширилося по всій земній кулі, здобувши особливу любов у слов'ян, адже ця невибаглива рослина непогано росло навіть в суворих умовах Росії, де виникали певні проблеми з кукурудзою і рисом.

За твердженням затятих прихильників кави, смак ароматного і підбадьорливого напою особливо гарний тільки лише у свіжоприготованого зернової кави, адже саме зерновий варіант є найкращим для приготування напою з особливо яскраво вираженим смаком і ароматом, в якому крім усього іншого найбільше зберігаються всі корисні речовини. В основному такий варіант представлений лише двома кавовими сортами, а саме робустой і арабікою або ж їх сумішами.

Кожна жінка бажає бути чарівною і шикарною і докладає для досягнення цього безліч зусиль, серед яких актуальні дорога косметика, салонні процедури омолодження і іноді навіть пластична хірургія. Але для того, щоб шкіра обличчя залишалася довше молодий, цілком достатньо щоденного правильного догляду, адже всі косметичні процедури побудовані на трьох китах - очищення, зволоження і живлення.

Меню сайту