Сучасні кухарі дуже часто експериментують з традиційними стравами. В результаті отримують абсолютно нові рецепти і дуже часто за своїми смаковими якостями кулінарні «винаходу» перевершують своїх попередників. Яскраве підтвердження тому шарлотка з малини.
Неріне - багаторічний цибулинних квітка. Рослина складається з 6 квіток. Неріне буває декількох сортів, які відрізняються між собою колірними відтінками, а також формою пелюстки.
З незапам'ятних часів російську кухню неможливо уявити без різних солінь, а також квашення і мочіння овочів і фруктів. До числа цих смачних закусок, які можуть прикрасити ваш стіл в зимовий період, відносяться і мочені кавуни. Існує безліч способів їх приготування. Зокрема, кавуни можна мочити в бочках або консервувати в банках.
Хионодокса - невелика рослина, яке належить до сімейства лілійних. Інакше квітка прийнято називати «сніжної красунею» або «сніговиком». Такі прізвиська рослина отримала через те, що воно вважається первоцвітом і починає цвісти, як тільки починає сходити сніг.
Сир відмінно поєднується з більшістю фруктів і ягід. Сирні запіканки, ватрушки і пироги - улюблені ласощі ласунів. Пиріг з сиром і малиною роблять з пісочного тіста, але за цим рецептом воно виходить досить м'яким, оскільки сюди не входять білки від яєць, а замість цукрового піску використовується цукрова пудра. Зверніть увагу на ці нюанси, і тоді ваш пиріг вийде просто дивовижним.
Пироги з яблуками присутні в національних кухнях багатьох країн, причому таку випічку готують, як на основі пісочного, так і дріжджового або листкового тіста. Відрізняються вони і за своїм зовнішнім виглядом, так як в деяких варіантах яблука використовуються лише як начинки і сховані під шаром тіста, а в інших їм відводиться ще й роль прикраси.
Лимон - справді унікальний фрукт. Він допомагає боротися з усіма хворобами. А все тому, що вміст у ньому вітаміну С більше, ніж у більшості відомих ягід і фруктів. Лимон - відмінний природний антисептик, він допомагає в боротьбі з бактеріями і вірусами.
Діцентра - універсальний квітка. Його можна висаджувати як у тіньовому саду, так і на сонячних майданчиках. Низькорослі ж сорту відмінно виглядають на альпійських гірках.
Однією з найбільш улюблених і ароматних ягід більшість з нас назве малину. Крім чудових смакових якостей ця ягода може похвалитися вмістом безлічі корисних речовин. У малині є клітковина, пектинові і дубильні речовини, вітаміни В, А і С, ефірні масла, калій, кобальт, магній, залізо, цинк і мідь.
З літнього врожаю ягід малини і смородини можна приготувати смачний, ароматний і вітамінізований компот, який доведеться вельми до речі в зимовий час. У нашій статті ми наведемо кілька різних варіантів з приготування цього напою.
Найпопулярніша випічка, яку можна подати до чаю, це пиріг. На відміну від торта, він простіше і швидше готується і, маючи в розпорядженні кілька рецептів пирогів, ними можна балувати сім'ю хоч кожен вечір. Тертий пиріг з вишнею - один з видів смачної і швидкої випічки, яким ви можете поповнити свою колекцію рецептів.
Деякі господині не бажають готувати пиріг з дріжджового тіста, побоюючись довгої метушні на кухні, але абсолютно марно. Можна випекти смачний повітряний пиріг з малиною, витративши мінімум часу. Все вийде набагато швидше, якщо заздалегідь підготувати всі продукти, щоб вони знаходилися під руками.
Звичайні насіння цибулі (чорнушки) зберігати набагато простіше, ніж маленькі цибулинки севка. Але посадка цибулі-сіянки має свої переваги. Його коренева система розвивається швидше і міцніше, тому легше переносить посуху, а зростання цибулі менше пригнічується бур'янами. Також він раніше починає ріст і швидше визріває.
Морква досить складно зберегти до нового врожаю, оскільки потрібно дотримуватися умов зберігання. Це має бути холодне приміщення (1-2 ° C тепла) з вологістю 90-95% і середньої вентиляцією.
Будь-які овочі, фрукти і бобові потрібно вміти правильно зберігати. З найважливішими хитрощами ми хочемо вас ознайомити далі.
© 2015-2022 wmn.pp.ua