Реклама спонсора

З роками грунт під червоною смородиною сильно виснажується і врожайність ягід помітно знижується. Щоб підтримати рослина в період інтенсивного росту, потрібно проводити поживні підживлення.

Люди давно помітили цілющі властивості журавлини. Сік ягоди корисний при зниженому імунітеті. Крім цього, він відмінно допомагає збивати дуже високу температуру, тому багато господинь намагаються заготовити журавлину на зиму. Благо, способів для цього існує безліч. Пропонуємо вашій увазі найбільш зручні та практичні.

Желе - всіма улюблене блюдо. Його можна використовувати і як основний десерт, і як доповнення до тортів, тістечок, морозива. Сучасні кулінари постійно перебувають у стадії експериментів і регулярно винаходять все нові і нові види подібного десерту. Але самим «вигідним» їх винаходом, мабуть, є консервоване желе або, інакше кажучи, желе на зиму. Дуже рекомендуємо приготувати такі ласощі з абрикосів. Робити його нескладно.

Мабуть, немає більш простого з приготування десерту, ніж желе. Крім того, що страва готується дуже швидко, воно має ще одним істотним незаперечною перевагою. Желе можна приготувати практично з будь-яких ягід і фруктів. Якщо у вас є які-небудь плоди і пачка желатину, то ви зможете дуже швидко приготувати десерт і приємно здивувати своїх домочадців смачним ласощами. Наприклад, ви привезли з дачі чорну смородину.

Десерти бувають не тільки дуже смачними, але ще й дуже корисними. Пряме підтвердження тому - різноманітні види желе. Їх можна готувати абсолютно з будь-яких плодів, причому, як свіжих, так і заморожених і перетертих.

Деякі господині уникають готувати желе, тому що найчастіше на його приготування йде чималий певний період часу. Маються на увазі випадки приготування десерту не з «пакету», а зі свіжих натуральних ягід і фруктів, але варіння вимагає далеко не вся рецептура. Існують і такі способи приготування десерту, де дана стадія не застосовується. Завдяки цьому дуже смачне желе можна отримати буквально за годину. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати подібним чином желе з червоної смородини.

Молочні коктейлі - це смачне і корисне блюдо для всієї родини. Вони прекрасно освіжають в спекотний день і дуже поживні. Молоко корисно саме по собі, а якщо в нього додати фрукти, наприклад, банан, таке блюдо може бути повноцінним сніданком, після якого довго не захочеться їсти.

Будь дачні культура час від часу потребує додаткового живлення, але, виробляючи даний вид догляду за рослиною, слід бути гранично обережним, адже користь принесе лише та підживлення, в якій культура дійсно потребує.

Харчування жінки, яка годує новонароджену дитину грудьми, відноситься до розряду спірних питань. Серед фахівців немає єдиної думки, яке стосується списку дозволених для вживання продуктів. Неоднозначне ставлення виникло до такого продукту, як капуста.

У багатьох європейських будинках існує традиція вживати легкий десерт після прийому їжі. Якщо зібрати всі існуючі десерти усього світу, то можна було б скласти цілу енциклопедію, оскільки у кожної нації в залежності від кулінарних традицій свої рецепти його приготування. Однак десертом може виступати не тільки їжа, але і різні напої, в основі яких лежать фрукти або овочі. Приміром, дуже смачний напій смузі, який являє собою густу суміш збитих фруктів, ягід і овочів з льодом.

Морозиво - десерт, який люблять усі без винятку. Багато років тому його можна було придбати виключно в магазині. Сьогодні завдяки величезному асортименту різної побутової техніки ці ласощі можна вчитися робити і в домашніх умовах. Зазвичай господині застосовують такий кухонний гаджет, як блендер.

Всім з часів дитинства пам'ятається аромат і смак яблучного пюре, що продавався в маленьких скляних баночках. В умовах тотального дефіциту для звичайних дітей Радянського Союзу це був чи не найдоступніший десерт.

Коктейль з полуниці - універсальний напій. Він буде доречний і за святковим столом, і в повсякденному вживанні. Крім цього, його смак до душі дітям. Люблять його і дорослі. Існує величезна кількість рецептів коктейлів з полуниці, причому як алкогольних, так і без включення цього компонента. Найчастіше для його приготування використовують такий кухонний гаджет, як блендер. Вашій увазі декілька дуже смачних способів приготування цього десерту.

Варення - це улюблені ласощі кожного, адже воно в деякій мірі нагадує про дитинство, а, відповідно, і про бабусю, яка завжди чекає онуків з запашними пиріжками, молоком і, природно, варенням. Звичайно, для варення використовують безліч ягід і навіть деякі види овочів, але от з варенням з калини, мабуть, нічого зрівнятися не може, адже калина - це воістину джерело вітамінів. Варення з цієї ягоди не тільки володіє незвичайним смаком, але і приносить величезну користь всім - і дітям, і дорослим.

Дуже часто молоді батьки звертаються за допомогою і консультацією до педіатра через появу у немовляти дрібної висипки. Подібне явище може виникнути внаслідок безлічі причин. Деякі види висипу є абсолютно безпечними і ретельного лікування, і спостереження абсолютно не вимагають. Але в той же час зустрічаються і такі різновиди висипу, які вказують на наявність серйозних порушень в організмі.

Меню сайту