Реклама спонсора

Вознесіння Господнє - стародавнє свято, яке святкують усі християни на сороковий день після святкування Пасхи. Корінням свято сягає в далеке минуле і, природно, що з цим днем ??в народі пов'язано багато прикмет.

У дитячому садку дітлахи дуже люблять різні заходи. Восени їм можна влаштувати забавний свято за наступним сценарієм.

Коли потрібно накрити стіл по-особливому, а страви приготувати вишукані, то прекрасно підійде рулет, зроблений зі свинячого мови.

Щороку православні віруючі відзначають велике свято, яке називається «Яблучний Спас». З цим великим днем ??здавна люди пов'язують безліч різноманітних повір'їв і прикмет. Так, наприклад, однією з найточніших завжди вважалася така. Існує звичай освячувати під час літургії, проведеної 19 серпня, плоди яблук. Якщо по дорозі в храм або з нього віруючому не зустрів перехожий, хто просить милостиню - рік буде важким в матеріальному плані. Крім того, очікується, що врожай буде нікчемно малий.

Заливне традиційно вважається святковим блюдом. Його готують з м'ясних продуктів і риби із застосуванням желатиновою заливки. Правильне кулінарний виріб відрізняється ніжним смаком, легко засвоюється і завжди оригінально і нарядно виглядає. Однак не у всіх господинь виходить зробити таке холодець. У нього є свої секрети.

Медовий спас святкується 14 серпня. Це перший з трьох Спасів. Наступні відзначаються 19 і 29 серпня - Яблучний і Горіховий Спас, відповідно.

Щоб правильно приготувати узбецьку шурпу, бажано використовувати відкритий вогонь, проте при наявності великої каструлі з товстим дном це можна зробити і на звичайній плиті. Чому потрібно товсте дно? Тому що перед варінням і томлінням йтиме обсмажування м'яса і овочів, в тонкодонной каструлі це неможливо, продукти просто пригорять і не дійдуть до потрібної кондиції.

Борщ готують в кожній родині. Мабуть, це одне з найулюбленіших перших страв. Вважається, що родоначальником борщу є Україна, однак точне походження цієї страви невідомо. Швидше за все, це українсько-білоруське блюдо ще з часів середньовіччя. Різновидів борщу існує безліч, причому в кожному краї існує свій національний рецепт.

Багато років тому за часів молодості наших батьків для оформлення великодній яєць використовувалися просто виключно натуральні барвники, наприклад, цибулиння, листя берези. Сучасна ж промисловість пропонує таку кількість різноманітних засобів, технологій, пристосувань, що звичайне куряче яйце після його оформлення перетворюється на справжній витвір мистецтва. Наші підказки допоможуть вам у цьому.

Як тільки у дитини з'являються перші зуби, необхідно приступати до дотримання необхідної гігієни порожнини рота. Подібні рекомендації дають як педіатри, так і стоматологи.

Запальні елементи при вітрянці, як правило, супроводжуються сверблячкою. Трохи зняти подібні відчуття можна, якщо дитину викупати.

Хутро, як і інші фактури, має властивість з часом забруднюватися. В силу ряду особливостей особливо схильна цього хутро кролика. Щоб її почистити, зовсім не обов'язково звертатися до професіоналів для проведення необхідних процедур. Практично з будь-яким типом забруднень можна впоратися самостійно, причому обійдеться це практично задарма на відміну від дорогої хімчистки.

Красиве хутро завжди виглядає ефектно, але, на жаль, з часом він втрачає свій первозданний блиск. Поверхня стає тьмяною і невиразною. Як же надати хутрі колишній лиск?

Якщо ви знайшли в своєму холодильнику перестояв кефір, не варто засмучуватися. Замість того щоб його викинути, найкраще зробити з нього дуже прості у приготуванні оладки. Скислий кефір відмінно для цього підійде. Вони вийдуть легкими, повітряними, пишними, дуже смачними і поживними. Такі оладки дуже легко можна приготувати, бо необхідні для цього продукти майже завжди є у вашому холодильнику.

Дуже багато прикмет пов'язано саме з кімнатними рослинами, наприклад, з азалій. Їх передають з вуст у вуста від предків, вважаючи належним передати ці знання своїм нащадкам. Тому, якщо ви бажаєте помістити в своєму будинку це кімнатна рослина, то поставтеся до свого рішення якомога серйозніше.

Меню сайту