Реклама спонсора

Хочете приготувати оригінальну овочеву закуску, яка була б незвичною, оригінальною і легкою? Немає нічого простіше. Спробуйте здивувати своїх домашніх пхали. Так називається класична грузинська холодна закуска. Зовні вона дуже нагадує паштет з овочів.

Немає нічого складного в заготівлі рижиків на зиму. Найкращим способом є холодну засолювання без попереднього відварювання. У цьому випадку гриби не гірчать і максимально зберігають свою форму, забарвлення і неповторний аромат. Солять рижики, як правило, в бочках або скляних банках.

Рижики - одні з кращих пластинчастих грибів для засолювання на зиму в домашніх умовах. Залежно від місця збору рижики можуть бути ялиновими або Боровий. Щоб вони не зіпсувалися і зберігали свій смак всю зиму, їх можна засолити гарячим способом. Цей процес хоч і займає трохи більше часу, ніж швидка суха засолка, але гриби виходять смачними, і вони необов'язково повинні бути зовсім свіжими.

Часник - один з найулюбленіших овочів, причому його шанувальники проживають не тільки на території СНД, а по всьому світу. Не дивно, що цей плід досить часто використовують у стравах різних кухонь світу. Поряд зі свіжим часником популярністю користується і маринований овоч, проте все частіше можна почути суперечки щодо користі і шкоди овоча, приготованого таким чином. Спробуємо зважити всі аргументи «за» і «проти».

Знайти взимку у продажу баклажани вкрай складно. А якщо це і вдасться, то заплатити за них доведеться дуже дорого. Саме тому краще запастися улюбленими овочами з літа, наприклад, заготовити баклажани в томаті. Готуються вони максимально просто і швидко. Кращою заливкою для обговорюваних овочів є саме томатна - вона доповнює яскравий смак плодів і робить його ще більш цікавим і насиченим.

Любителям гострих пікантних закусок така подача баклажанів до столу напевно припаде до смаку. Це ще й ідеальний варіант для святкового столу, до якого також подається м'ясо в будь-якому вигляді. При бажанні готові баклажани по-вірменськи можна з'їсти відразу або ж законсервувати на зиму, щоб насолоджуватися їх оригінальним смаком під час холодів.

У холодний зимовий період, коли свіжі овочі дуже дорогі, так приємно відкрити баночку із закритим влітку овочевим салатом. Дуже смачним виходить страва з баклажанів, перців і томатів. Готується такий зимовий салат максимально просто і швидко, а, крім того, виходить економним. Всі інгредієнти можна знайти на власному городі або недорого купити на ринку в літні місяці.

Бабагануш - це дивно смачне і просте східне блюдо. Його варто взяти на замітку кожній господині і особливо тим, хто любить смак цих синьо-фіолетових вабливих глянцевими апетитними боками овочів. Готується бабагануш максимально швидко.

Багато господинь звикли, що до м'яса подаються виключно соуси на основі сметани, майонезу або томатної пасти. Насправді серед сучасних рецептів можна знайти безліч більш цікавих і оригінальних, наприклад, соуси до м'яса з фруктів і ягід. Одним з найсмачніших серед них є малиновий. Скуштувати його варто кожному гурману.

М'ясні страви поєднуються з багатьма продуктами, але особливо здатні підкреслити їх чудові смак і аромат різні соуси. Дуже популярним і незвично смачним вважається соус, приготований з плодів ожини. Такий соус цілком можна приготувати самостійно, причому швидко і легко!

З грибів під милою назвою «лисички» можна приготувати дивно смачний і вельми незвичайний «рудий» соус. Подавати такий соус можна до страв, приготованих з макаронів, також соус з лисичок чудово доповнює овочеві страви і смак відвареного м'яса! За своєю консистенцією «рудий» соус нагадує сметанообразную кашку, володіє спокусливим ароматом і робить вигляд страви набагато оригінальніше і смачніше!

До складу кожного класичного соусу завжди входить болгарський перець, але найчастіше це другорядний компонент, однак можна готувати соус, в якому цей прекрасний овоч буде основним. У соусі з болгарського перцю можуть бути присутніми різні інгредієнти. Так, наприклад, лимон, розмарин і червоний пекучий перець можуть додати соусу гідні нотки.

ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров'я) настійно рекомендує годувати дитину грудьми, підкреслюючи, що тільки грудне молоко є фізіологічно природним харчуванням для малюка до 4-хмесячного віку.

Лазанья - дуже смачне страва національної італійської кухні, перед смаком і ароматом якого просто неможливо встояти. Для того щоб приготувати лазанью, безумовно, доведеться трохи попрацювати, але це того варте! Домочадці і гості вашого будинку неодмінно оцінять ваші кулінарні старання. Сьогодні ми поговоримо про рецепт приготування лазаньї з м'ясним фаршем. Приступимо ?!

Дані млинці можна назвати дуже оригінальними і незвичайними. Далеко не кожна господиня знає про такий рецепті, але при цьому готуються вони максимально просто, а смак виходить приголомшливим. Однаково сподобаються такі рум'яні апетитні млинці всім членам сім'ї, в тому числі і самим маленьким.

Меню сайту