Реклама спонсора

Подтопольнікі, які відомі в більшості грибних класифікацій, як рядовка тополевая часто використовуються для заготівлі про запас. Це обумовлено приємним ароматом грибів та їх щільною структурою, яка дозволяє зберегти форму гриба при термічній обробці. Найбільш часто подтопольнікі виростають в помірній кліматичній смузі і в більш холодних регіонах.

Хто не любить солоні грибочки! Це просто чудова закуска, без якої неможливо уявити святкового столу. Звичайно, можна придбати цю страву у вже готовому вигляді і заощадити масу часу і не робити ніяких зусиль, але набагато краще і смачніше будуть солоні опеньки, приготовані в домашніх умовах, адже в якості такого продукту сумніватися не доведеться!

Опеньки є одними з найпоширеніших грибів, які застосовують для заготівлі про запас, як у промислових масштабах, так і в побуті. Масово заготовлюються, як правило, опеньки ТОЛСТОНОГОВ (в народі також іменуються «Успенський»), так як вони припускають рясне розростання. Для домашніх цілей також заготовляють осінні опеньки, опеньки літні та деякі інші різновиди. Нижче буде приведений універсальний рецепт заготовки опеньків (незалежно від різновиду) гарячим способом.

Солоні огірочки - це одна з обов'язкових заготовок на зиму, якими забезпечує своє сімейство кожна господиня. Рецептів засолювання досить багато, але є один відмінний старовинний спосіб засолювання огірків з горілкою.

У період вагітності жінці необхідно думати одночасно і про своє здоров'я, і ??про здоров'я дитини. Тому важливо віддавати перевагу корисним або хоча б безпечним продуктам харчування, але, так виходить, що найчастіше організм вагітної жінки грає з нею злий жарт, яка виражається проявом сильного апетиту відносно далеко небезпечних продуктів. Прикладом можуть виступати чіпси, щодо яких більшість дослідників висловлює негативну думку.

Закуску, про яку піде мова в цій статті, любителі гостренького часто характеризують словом "ядреная". Вона відрізняється різким кисло-солоним смаком і бадьорить смакові рецептори ароматом. Солоні зелені помідори з гірчицею ... Про це блюді ми говоримо зараз, а вірніше за рецептами, наведеними нижче, будемо вчитися готувати його в домашніх умовах.

Після того як кущі полуниці віддали весь сезонний врожай, важливо вчасно зайнятися їх підгодівлею та оздоровленням. У цій статті мова піде про те, як і чим потрібно підгодовувати полуницю в осінній період, після того, як закінчується сезон плодоношення.

З настанням весни в саду з'являється багато роботи. В цей час рослини починають оживати після зимових холодів, тому важливо зараз встигнути привести в порядок дерева, чагарники і, звичайно ж, виноград. Весняні місяці дуже важливі для правильного розвитку виноградної лози. Саме від тієї роботи, яку в цей період проведуть з рослиною, залежатиме кількості майбутнього врожаю та його якість.

В давнину всі соління й маринади виготовлялися і зберігалися у великих дерев'яних бочках. Це було досить зручно, практично і надійно, адже можна було приготувати багато помідорів для великої родини і не боятися, що вони зіпсуються за зиму. Сьогодні знайти подібні бочки практично неможливо, живучи у великому місті, та й навіщо засолювати така величезна кількість овочів одній родині? Саме тому бочковий рецепт приготування злегка змінився і «перейшов» у каструльний варіант.

Помідор - це один з овочів, який придатний для консервування в недостиглому вигляді. Уже багато років господині успішно виконують заготовки із зелених томатів - ікру, салати, закуски. Серед інших страв особливою популярністю користується заготівля з цілих зелених плодів помідорів, приготована методом засолювання. Саме в цій страві томати залишаються щільними і целенькая, а все тому, що виконується холодним способом. Всі секрети приготування такої страви розкриваємо в даній статті.

Хто не любить холодною зимою відкрити баночку з смачними солоними помідорами чи огірками? Як відмінно вони поєднуються зі смаженою картоплею! А буває, що одночасно хочеться і солоних огірочків і солоних помідорів, але відкривати відразу дві баночки з соліннями особливого бажання немає. Що ж робити? Виявляється, є один чудовий вихід! Можна просто в одній баночці одночасно засолити і огірки, і помідори! Про те, як це зробити, ми зараз і поговоримо.

Реклама кетчупу нас запевняє, що цей соус готується виключно з стиглих картинно-красивих томатів. А що, якщо приготувати кетчуп із зелених помідор? Чи буде він настільки ж смачний?

Якщо не знаєте що приготувати до м'яса, який соус подати до шашлику або до відбивної, чим заправити відбивні, то спробуйте смородиновий кетчуп. Незвичайне рішення для тих, хто вже запасся смородиновим варенням і не хоче, щоб залишилися ягоди зіпсувалися.

Морква - це коренеплід, який є джерелом каротину, вітамінів, ефірних масел, фосфоліпідів, стеринів, мікроелементів і мінеральних солей. Помаранчевий коренеплід - один з найкорисніших овочів.

Огірок - чудовий овоч, в якому поєднуються зелений свіжий аромат, соковитість, хрусткость і низька калорійність. Овоч складається на 95% з води, з 2,5% сaхаров, 1% білкових речовин, 0,1% жиру і вітамінів А, В, С і Р. Тому огірок можна їсти скільки хочеш, і вага не додасться. Поговоримо сьогодні про те, чим підгодувати огірки в серпні?

Меню сайту