Реклама спонсора

Панкреатит - важке захворювання і при його розвитку в першу чергу потрібно взяти для себе за правило правильно харчуватися. Мова йде не тільки про те, щоб вживані продукти були корисними і абсолютно свіжими, а й про те, що ви їсте! Так ось, наприклад, важко, не знаючи про те, як впливає на організм вживання макаронних виробів зрозуміти, чи можна даний вид продуктів є при панкреатиті?

Блюдо, приготоване за такими рецептами, припаде до душі всім, хто любить аромат і смак болгарського перцю. Ікра з цього овоча володіє пікантним смаком і дуже приємним ароматом. А колір овочевої маси не може бути негарним - поєднання жовтого, червоного і оранжевого робить страву яскравим і дуже апетитним. Ікра з болгарського перцю, приготована про запас, зберігається в підвалі дуже добре, свою поживну цінність вона не втрачає протягом усього року.

Пиво і панкреатит - дві речі несумісні. З запаленням підшлункової залози, на жаль, людям доводиться стикатися досить часто. Гострий панкреатит чекає на дорозі любителів смачної, жирної їжі та алкогольних напоїв, а також прихильників непомірного лікування традиційними методами, тобто таблетками. Лише в гострій стадії будь хвора людина ретельно дотримується рекомендацій лікаря, дотримується режиму лікування і найжорстокішу дієту.

Одне з найпоширеніших захворювань сечостатевої системи - цистит. Серед народних методів його лікування особливою популярністю користується метод впливу на сечовий міхур теплом. Дійсно, зігріваючі процедури полегшують стан хворого циститом, але робити їх потрібно певним чином і не завжди. Багато хто думає, що чим більше тепла дати на запалену сечовий міхур, тим швидше піде процес одужання.

Вітамінна заготівля на зиму з ріпчастої цибулі у вигляді ікри стане і смачною закускою, і приправою до супів, і відмінним засобом профілактики простудних захворювань, адже цибуля дуже багатий на вітамін С і аскорбінову кислоту. Запрошуємо вас ознайомитися з рецептом приготування класичної ікри з лука.

Такий вид холодної закуски, як овочева ікра користується популярністю не тільки влітку, а й взимку. Найчастіше господині готують її з кабачків, баклажанів, буряка, досить часто використовують і кілька овочів одночасно. У процесі приготування ікри немає нічого складного, головне слідувати рецептурою, а також чітко дотримуватися наведені пропорції інгредієнтів і тоді у вас вийде смачна і апетитна закуска на зиму.

Останнім часом все частіше можна почути про шкоду алкоголю. Він робить негативний вплив на нервову систему і в цілому згубно впливає на людський організм. Говорячи про це, фахівці мають на увазі здоровий організм, а тим, хто страждає, наприклад, гастритом рекомендують зовсім не вживати алкоголь. Так чи принципово потрібно ставитися до цього?

Баклажани на зиму готують різними способами. У всіх заготовках вони однаково смачні і приємні. Найпоширенішим стравою з баклажанів є ікра, яку можна зробити до обіду або закупорити в банки і використовувати як закуску.

Ох вже це сало! Важко відмовитися від вживання такого продукту, особливо в період вагітності, коли не знаєш, чого тобі захочеться на цей раз! Тому для себе потрібно чітко визначити, чи можна включати в свій раціон сало? Якщо так, то яке, і в якому вигляді, а головне по скільки?

Вікторія, іменована в більшості ботанічних класифікаторів, як «суниця садова», є однією з найпопулярніших ягід садово-городніх ділянок. На думку багатьох гурманів, це одна з найбільш смачних ягід помірній кліматичній смуги, проте вирощування вікторії вимагає особливого підходу, щоб уникнути виродження і здрібніння плодів. У першу чергу мова йде про необхідність пересадки суниці ананасної, яку необхідно проводити мінімум один раз на три роки.

Не багатьом відомо, що у слов'ян мережу свій прототип гострої грузинської закуски - аджики. Називається наш прототип просто - «вогник». Думаємо пояснювати, чому блюдо отримало таку назву, буде зайвим.

Є страви, смак яких зберігається в пам'яті на довгі роки. Саме таким є лечо болгарської фірми «Глобус», що вперше з'явилися на ринку в радянські часи. У той час консервовані продукти були рідкістю, купити їх можна було тільки по святах, простоявши величезні черги в магазині, але таке лечо можна заготовити і в домашніх умовах.

Консервація здорово виручає, коли необхідно урізноманітнити повсякденне або навіть святкове меню в холодну пору року. Звичні огірки, помідори, кабачки і баклажани з банки навряд чи здивують не тільки гостей, але і домочадців. А ось незвична, але дуже апетитна цвітна капуста в томаті напевно стане вишуканою закускою або гармонійним доповненням до гарніру.

Апетитне назву «Пальчики оближеш» найкраще характеризує смак цих консервованих помідорів. Готуються вони дуже просто, але результат перевершує всі очікування! Цілі томати в ароматному маринаді стануть відмінною прикрасою домашнього застілля.

Кабачкова ікра - найпопулярніша і улюблена домашня заготовка. Існує безліч рецептів приготування цієї овочевої закуски, однак сама ніжна ікра виходить лише при використанні м'ясорубки. Крім того, подрібнення овочів за допомогою м'ясорубки дозволяє істотно скоротити час приготування кабачкової ласощів. Запам'ятовуйте простий рецепт!

Меню сайту