Реклама спонсора

Літо радує нас не тільки прекрасною теплою погодою і яскравим сонечком, але ще і достатком смачних і таких корисних ягід і фруктів. Ми їх можемо їсти в натуральному вигляді, а можемо зробити з них свіжовичавлений сік, зварити компот, приготувати ніжний десерт. Дуже смачним і приємним на смак виходить компот, приготований з груш і слив.

Секрет популярності варення зі слив без кісточок полягає саме в їх відсутності. М'яке і ніжне варення набагато приємніше вживати, коли в ньому не плавають кісточки, хоча так можна сказати про будь-якої подібної солодощі, але в даному прикладі буде розглядатися саме сливове.

Ікра товстолоба - делікатес, доступний кожному. Щоб її засолити, не буде потрібно яких-небудь серйозних кулінарних навичок, яких здібностей. Набір необхідних продуктів також буде мінімальним, а широкий асортимент рецептів дозволить приготувати таку ікру, яка здатна відповідати всім вашим смаковим уподобанням.

Ікра з різних видів риб завжди вважалася делікатесним продуктом. В епоху тотального дефіциту, коли цей продукт був в буквальному сенсі слова «на вагу золота», вмілі господині навчилися готувати її самостійно і часто смак такої ікри значно перевершував заводські аналоги.

Багато економні господині знають, як можна використовувати сметану, яка вже довгий час стоїть у холодильнику. З неї можна спекти смачну випічку, а краще приготувати желе. Приготування желе зі сметани не вимагає особливих навичок або знань, а також не займає багато часу. Блюдо виходить дивовижно смачним і приємним на вигляд. В желе зі сметани можна додавати какао або які-небудь фрукти і ягоди. Додаткові інгредієнти дозволяють урізноманітнити смак і зовнішній вигляд страви.

Про забобони, пов'язаних з годинником, людина дізнається ще в ранньому дитинстві, але не завжди вдається осягнути справжню причину тієї чи іншої прикмети. У кожного народу існує своє розуміння того, чому небажано дарувати близьким людям апарат, що відлічує час. Так чи інакше, мораль усіх оповідань схожа за своїм змістом.

Незважаючи на те, що шашлик бере своє коріння на Кавказі, російський народ готує його нітрохи не гірше. Складно уявити компанію, яка вирушила в ліс на пікнік і не захопила з собою м'ясо, щоб обсмажити його на вугіллі. А, як відомо, скільки людей - стільки й думок, тобто рецептів маринаду придумано в світі безліч і кожен смак неповторний.

Маринований буряк - відмінна закуска для святкового столу або буденного сімейного обіду. Її приготування не вимагає великих витрат і не займе багато часу. Більше того, цей кулінарний рецепт дуже простий, а тому не викличе труднощів у будь-який навіть новоспеченої господині. Отже, якими ж способами можна смачно замаринувати буряк?

Більшість гурманів з усіх видів м'яса віддають перевагу саме свинину. І в цьому немає нічого дивного, адже саме з цього м'яса виходять найсмачніші відбивні, шашлики та інші страви. Поліпшити смак свинини допоможе спеціально підготовлений для неї маринад, варіантів якого існує величезна безліч.

Сьогодні відшукати в супермаркеті добре замариновану сьомгу - завдання далеко не з легких. Як правило, апетитна на вигляд рибка насправді виявляється пересоленої або просто несмачною. Що ж робити у випадку, коли так хочеться поласувати смачним шматочком маринованої червоної рибки? Звичайно ж, замаринувати сьомгу на власній кухні своїми вмілими кулінарними руками.

Ще з дитинства нам розповідали дивовижні казки та легенди, в яких голуб був мало не святим духом. І це не даремно, адже в давні часи люди вірили, що цей птах є слугою між світом божим і нашим. Саме через це багато людей намагалися не ображати цю птицю і іскріння раділи, якщо вона оселялася у них на підвіконні.

Чорниця - це відомий на весь світ чагарник, який належить до групи сімейства брусничних. Ця рослина цвіте у травні, а плодами нас починає радувати в літні місяці. Ягоди чорниці славляться завдяки своєму смаку і складом, адже з їх допомогою можна вилікувати найрізноманітніші хвороби. Сьогодні дуже часто лікарі рекомендують поєднувати медикаментозне лікування з лікуванням чорницею.

Сливове варення, яке є смачним саме по собі, стає ще смачніше, якщо в нього додати невелику «родзинку». В якості родзинки може виступати какао, яке звичайне варення перетворює на шоколадне. Незважаючи на екстравагантність інгредієнта, приготувати його нескладно, тому радимо внести шоколадне варення в список своїх заготовок на зиму - вам сподобається.

Зварити варення зі слив на зиму можна кількома способами, але завжди виходить смачне ласощі, що приємно поставити на стіл до чаю. А начинка з сливового варення для пирогів або бісквітних рулетів просто незрівнянна. Від кількості вкладеного цукру залежить ступінь його солодощі, тому в кожному окремому випадку цукор кладеться за смаком. Для когось треба покласти на кілограм фруктів стільки ж цукру, а для кого-то досить і одного кілограма на 4 кг слив.

На сьогоднішній день 45% людей страждають через прищів. При цьому 35% з них - підлітки, адже під час гормональної перебудови і дорослішання позбутися таких новоутворень дуже складно. На думку вчених, з'являються вони через порушення роботи сальних залоз. Всі прищі умовно можна розділити на два типи: із запаленнями і у вигляді комедонов. До кожної групи потрібен індивідуальний підхід і грамотне негайне лікування.

Меню сайту