Реклама спонсора

Люди з аутизмом зустрічаються в суспільстві набагато частіше, ніж багато хто з нас думають. Це приблизно кожен сотий чоловік, причому хвороба ця не розрізняє людей за національною ознакою, культурі та соціальному статусу. Єдине те, що аутизм у чоловіків зустрічається частіше, ніж у жінок. Хвороба ця невиліковна і людина живе з нею все своє життя.

Квашені помідори - це відмінне доповнення, як до смаженої картоплі, так і до пюре. Рецепт їх приготування дуже простий і не вимагає великих фінансових витрат. При цьому смак у них виходить незвичайний. Вони мають приємний солодкуватий смак, який відмінно доповнює різні страви.

Прийшов цей рецепт з Болгарії - невідомо, але ця смачна заготівля з кабачків готується досить швидко і взимку дозволить урізноманітнити раціон. Рецептів кабачків по-болгарськи багато, і відрізняються вони складом маринаду.

Смак помідорів знайомий всім без винятку. Цей овоч має бездоганний смак, ніжний аромат і відмінно поєднується з усіма стравами. Існує величезна кількість рецептів, дотримуючись яких, можна приготувати різні страви. Проте особливою популярністю користуються заготовки з помідорів на зиму. Складно уявити свята і будні без консервованих помідорів з часником і цибулею. Це частий гість на наших столах.

Хто з нас не знає смаку варення? Ще з дитинства ми любили цю корисну ласощі. Згадайте, як часто бігали по вулиці з великим шматком хліба, намазаним фруктової кашкою. Однак час пролітає дуже швидко і ось тепер доводиться вже нам готувати його для своїх дітей та онуків.

Борову ягоду в народі давно вже прозвали брусницею. Головна відмінність такої «борівської» ягоди в її виростанні - виростаючи в екологічно чистому місці - соснових і лісових пагорбах, брусниця несе в собі масу корисних властивостей, які відбиваються на здоров'ї людини тільки позитивно! Саме тому постійне її вживання призводить до бадьорості, підняття настрою і поліпшення роботи багатьох органів, підвищується імунітет.

Опеньки - це найсмачніші гриби, які радують нас своїм неповторним смаком і ароматом на початку-середині осені. Саме тоді ми вирушаємо в ліс з надією зібрати якомога більше цих дарів природи. Однак, принісши додому велику корзину, хочеться не тільки їх посмажити або відварити, але і зробити корисні заготовки на зиму.

Багато господинь, намагаючись заготовити білі гриби на зиму, їх маринують. Процес маринування зазвичай має на увазі під собою стерилізацію, проте дана технологія займає масу часу, що часом не завжди зручно і швидко. Ми пропонуємо вам скоротити час і сили і приготувати мариновані білі гриби без їх додаткової стерилізації (пастеризації).

Баклажани - це дуже корисний, смачний і універсальний овоч, який відмінно поєднується з найрізноманітнішими інгредієнтами. Саме через це сучасні господині широко його використовують в кулінарії. Баклажани смажать, гасять, маринують, консервують, додають в каші, лечо, рагу, начинки для пирогів і навіть у перші страви. Що ж стосується заготовок на зиму, то тут особливої ??уваги заслуговує рецепт, дотримуючись покрокову інструкцію якого, можна приготувати баклажани по-монастирськи.

З настанням літа у кожної господині починається в прямому і переносному сенсі гаряча пора. Приходить час робити заготовки на зиму, сушити, солити, маринувати.

З усіх видів грибів гливи? найлегші і поживні. До того ж вони дуже прості у приготуванні. Щоб їх підсмажити або згасити, немає необхідності попередньо відварювати, як це робиться з іншими лісовими грибами. А сам процес приготування триває не більше 15 хвилин.

З появою хлібопічок багато господинь, чесно кажучи, щиро зраділи, адже завдяки цій чудовій техніці процес приготування домашнього варення з полуниці значно спростився! До того ж сам смак полуничного варення став більш вираженим і насиченим, що піднімає цінність такого варення в рази!

У 90-і роки XX століття в нашій країні особливу популярність набрала варіння варення без цукру. Люди навчилися готувати таке варення абсолютно з будь-яких ягід і фруктів, тому природно, що і яблука не стали в цьому плані винятком.

Багато в це навіть не повірять, але, додаючи в яблучне пюре звичайні молочні вершки, можна приготувати чудове блюдо, яке збережеться протягом тривалого зимового періоду. Також замість вершків деякі вміло використовують згущене молоко, що теж виходить непогано, і дуже навіть незвично!

У магазинах представлений багатий асортимент м'ясних виробів, але багато господинь раніше займаються домашніми заготовками. Вони впевнені в якості свого продукту і знають, що рідні оцінять смак, наприклад, солонини зі свинини - шикарного страви, власноруч приготованого мамою чи бабусею.

Меню сайту