Реклама спонсора

Щоб підготуватися належним чином до такої діагностичної процедурою, як УЗД, пацієнт зобов'язаний дотримати певні умови. В основному це стосується харчової поведінки, зокрема продуктів, які можна або не можна вживати протягом декількох діб перед УЗ-дослідженням, питного режиму, прийому деяких медикаментозних препаратів. Підготовчий етап необхідний для того, щоб залишки їжі і кишкові гази не утрудняли сканування внутрішніх органів.

Мариновані огірочки - улюблена закуска багатьох. Просочені ароматом зелені і увібрали в себе легку гостроту і пікантність часнику вони виходять надзвичайно смачними. Приготування такої страви не займе багато часу, всі інгредієнти прості і в літню пору їх кожен зможе знайти на своїй грядці. Розглянемо особливості рецепта.

Всілякі приправи і соуси дозволяють поглянути по-новому на давно знайомі повсякденні страви. Без них страви не виходили б такими апетитними, смачними і ароматними. З усього різноманіття соусів, які можна зустріти на прилавках магазинів або приготувати самостійно, особливою популярністю користується домашній соус з хрону з яблуком. Ця приправа, безсумнівно, викличе захват у любителів пікантних страв. Гострота кореня хрону в поєднанні з присмаком солодкого яблучка дають просто непередаваний смак.

Хочеться, щоб наш раціон містив не тільки смачні страви, але ще й корисні. Про користь овочів говорити нікому не потрібно, це загальновідомий факт, так що будь-яка господиня має в своєму запасі безліч цікавих рецептів, що дозволяють приготувати з різними овочами корисні і апетитні страви.

Блюдо під назвою «Човники з кабачків» приваблює не тільки своїми чудовими смаковими якостями, але і легкістю і простотою приготування. Начинка для таких човників може бути самою різною, в цьому питанні господарочкам можна дати волю своїй фантазії. Величезну популярність мають човники з кабачків, заповнені фаршем. Про всі тонкощі приготування цієї страви ми сьогодні і поговоримо.

Щитовидна залоза людини являє собою одну з основних ендокринних залоз, яка активно виробляє гормони з високим вмістом йоду. Дані гормони беруть участь у ключових обмінних процесах в організмі. Іншими словами, при порушенні діяльності щитовидної залози порушується функціонування всієї ендокринної системи, і відбуваються істотні зміни в гормональному фоні. Цікаво, що захворювання даного органу людини має особливості, пов'язані з гендерними відмінностями.

Сечокам'яна хвороба не є рідкістю, схильні до неї люди будь-якого віку, так як камені в нирках можуть утворитися у кого завгодно. З маленької піщинки, що потрапила в нирки або сечовивідні шляхи, з часом утворюється камінь, його розміри зростають. Він може бути будь-якої форми, з гострими або круглими краями. Складається камінь з мікроскопічних кристалів, які можуть бути уратних, фосфатними або кальцій-оксалатними утвореннями.

У наш час багато господинь вважають за краще до улюблених страв готувати різні соуси і це не дивно, так як з їх допомогою можна відмінно урізноманітнити звичне меню, доповнити його смак і, звичайно ж, зробити воістину оригінальним і незабутнім. Найбільшою популярністю соуси користуються в Італії. Однак і в нашій країні вони набирають популярності. Так давай же подивимося, як приготувати соус томатний «Класичний», який підійде до риби, м'яса, спагеті, макаронів і пюре.

Французька випічка відрізняється вишуканістю, тонким смаком і надзвичайним ароматом. Навіть шарлотка, приготована по-французьки, це абсолютно інший рівень випічки!

Шарлотка знайома кожній господині. Ми часто вдаємося до нових рецептами, і в якості начинки в Шарлотці можуть бути яблука, полуниця, смородина та інші ягоди. Інгредієнти для випікання цього десерту завжди є в холодильнику. Для приготування шарлотки не потрібно серйозного походу в магазин. І якщо до вас несподівано нагрянули гості, то вони ніколи не підуть від вас без частування.

Ще зовсім недавно рецепти передавалися з покоління в покоління. Їх переписували на листках паперу, зберігали в зошитах і блокнотах. Сьогодні ж знайти потрібний рецепт не складає ніяких труднощів. Все, що необхідно - так це просто зайти в інтернет і знайти за допомогою пошукової те, що вас цікавить. Однак на кулінарних сайтах, як правило, розміщують нові рецепти, які неможливо порівняти зі старими, перевіреними часом.

Біляші знайомі багатьом. Напевно кожна господиня балувала свою улюблену сім'ю смачними із золотисто-хрусткою скоринкою беляшами. Біляші - це страва родом з татарської кухні. Вони нагадують за формою ватрушку. Їх готують з ніжного повітряного тіста з м'ясною соковитою начинкою, потім зажарюють в олії до появи золотистої хрусткої скоринки.

Вдосталь насолодившись свіжими огірками, можна зробити і малосольні. Існує безліч способів їх приготування - з часником, в пакеті, з хріном. Особливо рекомендуємо вам скористатися останнім рецептом. Завдяки хріну огірочки виходять не тільки дуже смачними, апетитними, а й ще дуже хрусткими. Готувати такі овочі легше простого.

Якщо раніше вважалося, що спочатку в раціон дитини під час прикорму слід вводити соки, то останні дослідження довели, що вони негативно впливають на стан травної системи дитини, а також занадто сильно подразнюють слизову кишечника. Оптимальним продуктом для введення прикорму є овочеве пюре, а саме пюре з кабачка.

Хорошою альтернативою магазинним паштетів є дієтичний корисний Рієті з квасолі з волоськими горіхами. Рієті - французька назва паштету, який має більш грубу структуру і чітко видно деякі інгредієнти. Особливо ця закуска актуальна в пост з підсушеним, підсмаженим хлібом з висівками, який можна подати до перших страв. А також для різноманітності меню ситне і смачне блюдо необхідно включити в раціон вегетаріанцям.

Меню сайту