Реклама спонсора

Сьогодні без зусиль можна купити будь заморський фрукт або ягоду, особливо це стосується жителів великих міст. Винятком не стала і фейхоа - довгаста за своєю формою ягода, що має зелений, трохи червонуватий відтінок. Смак плодів фейхоа порівняно кислуватий, з відтінком солодкого ананаса.

Сире варення - це дуже популярна заготівля на зиму. Вона дозволяє на тривалий час зберегти запах і смак фруктових ягід. При цьому приготувати таку смакоту дуже легко, в результаті чого зробити це зможе кожна господиня, головне - бажання і терпіння.

У мочених яблуках зберігаються всі корисні речовини. Заготовити такі яблука можна в домашніх умовах, і зберігаються вони чудово всю зиму. Рецептів заготовки мочених яблук багато - можуть використовуватися листя, прянощі, інші овочі.

Які тільки консерви і маринади не вигадували господині для того, щоб і взимку насолоджуватися приємним смаком і зводить з розуму ароматом фруктів і овочів. На сьогоднішній день не можна знайти ні одну кухню світу, в якій би не були присутні дюжини подібних рецептів. І цьому є логічне пояснення.

Таку частину обличчя як брови ні в якому разі не можна залишати без уваги, адже саме красиві і доглянуті брови здатні кардинальним чином змінити обличчя, зробити його більш молодим і привабливим, підкреслити виразність очей і глибину погляду. Поряд з дорогою сучасної косметичною продукцією по догляду за бровами існують і перевірені часом, популярні природні засоби, почесне місце серед яких займає касторове масло.

Любителям смачних і оригінальних заготовок напевно припадуть до смаку помідори, мариновані з петрушкою. Рецепт приготування цієї страви дуже простий і не викличе ніяких труднощів. Але, незважаючи на це, заготівля виходить просто приголомшливою на смак! Аромат петрушки, яким будуть просякнуті наші помідори, подарує наїдками річну свіжість, яку так хочеться відчути холодною зимою.

Користь часнику можна переоцінити - всі ми прекрасно знаємо про це. Він є не тільки приємним і ароматним доповненням до багатьох страв з м'яса і птиці, але і прекрасним антибактеріальним і противірусним засобом, адже недарма при застуді або грипі хворому рекомендують вживати страви та приправи, що містять у своєму складі саме часник.

Для сушіння в духовці більше підходять трубчасті гриби - такі, як підберезники, маслюки, опеньки, лисички, підосичники і боровики (білі гриби). Свіжозібране гриби перебираються і отсортировиваются зіпсовані, червиві і перезрілі - вони не підійдуть для сушіння.

Перець, маринований з салатом і масою різних спецій - унікальна закуска, яка ідеально підійде до будь-якої страви. Чудові смакові якості маринованих перчиков, їх непередаваний аромат, простота і легкість приготування роблять цю закуску настільки популярною і затребуваною.

Якщо у вашій місцевості восени великий врожай грибів, не нехтуйте цими лісовими дарами, адже навіть зі звичайних сироїжок можна приготувати відмінні закуски, які стануть справжніми ласощами взимку. Тільки уявіть собі, як узимку приємно буде відкрити баночку і вдихнути аромат осіннього лісу. А для тих, хто постить, гриби є відмінним продуктом, що володіє високою поживною цінністю.

Яблука - це фрукт, заготовки з якого відрізняються різноманітністю. Яблука відрізняються між собою смаком, розміром і кольором, але навіть з одного і того ж сорту можна приготувати оригінальні страви, сильно відрізняються один від одного. Ви можете приготувати варення, джем, компоти і, звичайно, дуже смачне французьке ласощі - конфітюр.

Конфітюр - неймовірно смачні ласощі французької національної кухні, що представляє собою солодкий желеподібний продукт. Приготувати цей приголомшливий десерт можна не тільки з фруктів або ягід, а й з овочів. Найсмачнішими виходять конфітюри, зроблені на основі не одного, а відразу декількох інгредієнтів. Так, сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати конфітюр з яблук і апельсинів. Домочадці, а особливо найменші члени родини будуть у захваті від цієї солодощі!

Конфітюр прийшов до нас із Франції. Це желеобразное варення, тільки дуже густе. Його можна мазати на тости або ж круасани, щоб зовсім як у Франції. За своїм зовнішнім виглядом конфітюр схожий на варення, але, все ж, варення і конфітюр відрізняються і по консистенції, і за смаком, і за густотою. Шматочки ягід і фруктів в густому желе - це і є конфітюр.

Хвою з давніх пір застосовували в медичних цілях, відзначивши її потужні бактерицидні властивості. Особливо вона виявилася ефективна при захворюванні верхніх дихальних шляхів. Недарма багато санаторіїв даної спрямованості будуються в соснових борах, так як навіть хвойний запах сприяє знищенню патогенних бактерій і регенерації тканин дихальних шляхів.

Перші письмові згадки про гарбузах відносяться до часів знайомства дослідників і завойовників з племенами ацтеків. Але історія гарбуза налічує значно більше всього, а може і тисячоліть, так як, наприклад, в Мексиці та Південній Америці ця рослина зустрічається навіть в дикорослому вигляді.

Меню сайту