Реклама спонсора

За допомогою вух ми сприймаємо всі навколишні звуки, але що ж собою являє вушна раковина. Отвір у вусі - це слуховий прохід, під яким мається спеціальна трубка, початком якої служить барабанна перетинка. Сама перетинка являє собою тонку сполучну мембрану, огороджувальну слуховий прохід від порожнини.

Підвищена кислотність в шлунку вкрай неприємна річ. Вона є причиною печії, відрижки і тимчасового нетравлення шлунка. При цьому ви відчуваєте важкість у шлунку, неприємний біль. Але найнеприємніше це те, що може розвинутися гастрит або виразка шлунка.

Сам термін "champignon" в перекладі з французької мови означає просто "гриб". Але, мабуть, це не простий гриб, а найбільш поширений у світі. Він присутній серед інгредієнтів страв самих різних національних кухонь, але, звичайно ж, його батьківщиною є Франція.

Пюре з кабачків дійсно є справжньою знахідкою для молодих мам. Адже в шинку присутні численні корисні мікроелементи і речовини (мідь, натрій, фосфор, аскорбінова кислота). Кабачок це легкозасвоюваний продукт, який має нейтральний смак і володіє унікальним співвідношенням калію і натрію - 100 до 1.

Навіть багато дачники, які щороку вирощують буряк на своїх дачних ділянках, не завжди знають, як саме повинна зберігатися буряк. А адже виростити овоч ще півсправи, його ще потрібно вміти правильно зберегти. Неправильне зберігання може стати причиною ранньої псування буряка, що однаково неприємно як людям, виростили самостійно цю культуру, так і тим, хто купив її на ринку.

Практично всі хто регулярно вживає алкогольні напої навіть не знають про те як довго зберігається присутність алкоголю в організмі, і який вплив на нього він надає.
Алкоголь це отрута, це відкриття не є надбанням сучасної науки.

Якщо ви плануєте зберегти шипшина на зиму, то вам доведеться його висушити. А як це зробити правильно знають небагато, і тут вам допоможе нижченаведена інформація.
Здавалося б, що складного в сушці шипшини, але на ділі не все так просто.

Рецептів приготування різних страв, які підійдуть до чаю, існує велика кількість, але нам потрібні тільки ті рецепти, дотримуючись яких можна швидко приготувати страву. А головне щоб воно було смачним і корисним, щоб ваші близькі змогли повною мірою оцінити ваші старання.

Часто багато жінок у яких є хутряні вироби з норки не знають як почистити її хутро. Але рано чи пізно доводиться зіткнутися з цим питанням всім без винятку.
Хутро з норки вважається одним з найкращих у світі як за якістю і характеристикам хутра, так і за його красивому відтінку.

Лікери не є дітищем двадцятого століття, вони були відомі ще за часів середньовіччя. Перші згадки про лікерах відносяться до 11 століття, а з'явилися вони шляхом змішування настоянок з медом. Робилося це з лікувальною метою, таким шляхом смак настоянок, які рекомендували як ліки, поліпшувався. Така примітивна мікстура була за часів лицарів і дам!

Тих людей, хто хоча б один раз мав справу з "хендгам" (жуйкою для рук) напевно цікавить питання - а з чого вона зроблена і як її зробити самостійно у себе вдома.
За структурою вона пластична і при бажанні їй можна надати будь-яку бажану форму.

Вітряну віспу в народі охрестили просто вітрянкою, так як це захворювання не настільки вже рідкісне. Її прийнято відносити до типових дитячих захворювань, але нею також можуть заразитися і дорослі, що не мають набутого імунітету (виробляється шляхом перенесення хвороби).

Кавун здатний втамувати спрагу спекотного літа, але по справжньому соковитим і смачним він стає тільки по осені. Байдужих людей до його смаку складно знайти, адже ця смугаста ягода за смаком знайома кожному ще з дитячих років. І сьогодні можна часто спостерігати як їдять кавун цілою родиною.

Майже всі ми перехворіли цим захворюванням в дитячі роки, а як відомо вітрянкою хворіють один раз. Але от як бути тим людям, які складають те мале меншість людей, які не перехворіли вітрянкою в дитинстві? Ризик заразитися дуже великий, якщо в цей момент вітрянкою хворіє ваша дитина.

Якщо ви хочете приготувати пишні оладки, то вам необхідно приготувати тісто на кисляку, ряжанка, кефірі або опарі. Обов'язково в тісто додають дріжджі або соду, без них воно не вийде. Коли тісто підійшло, то його вже не примушувати, а просто беруть верхню частину ложкою і кладуть на сковороду. У підсумку виходять пишні і смачні оладки.

Меню сайту