Реклама спонсора

У Франції наші рогалики називають круасани, але від цього вони смачніші не стають. Їх дуже легко готувати і вони завжди сприймаються гостями, які завітали на чашечку чаю.

Пісочне тісто - дуже ніжне і повітряне. Щоб його зробити, компоненти не потрібно довго місити і слід враховувати всі пропорції в інструкції, інакше можна все зіпсувати. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів рогаликів з начинкою.

Важко уявити собі домашню випічку без рогаликів. Рогалики - це випічка своєю формою нагадує роги, від цього і з'явилася така назва. Цю смакоту готують з різних видів тіста листкового, пісочного, заварного, але найбільшою популярністю користується дріжджове тісто.

Важко уявити Різдво без пряників. Фігурними пряниками прикрашають ялинки, каміни, різдвяний стіл. Ними пригощають друзів і рідних. Загалом, пряники - це обов'язковий атрибут Різдва. Але їх не обов'язково купувати, можна спекти пряники самостійно, тим більше що пряникові тісто дуже просте, воно дуже швидко готується і випікається.

Ще сто років тому новорічну ялинку поряд зі скляними кулями і мішурою прикрашали їстівними прикрасами, такими як загорнуті в срібну або золоту фольгу горіхи або пряники, розписані цукровою глазур'ю. І хоча сьогодні немає недоліку в барвистих ялинкових прикрасах, деякі мами, бажаючи влаштувати своїм малюкам незвичайне свято, напередодні Нового року продовжують піч традиційні імбирні пряники, які можна повісити на ялинку або просто подати до столу.

Раніше пряники називали «медовий хліб» і підносили їх дітям у якості подарунка на свято. Сьогодні цей виріб можна побачити в магазинах і на ринках і особливого приводу не потрібно, щоб порадувати малюків. Щоб бути впевненим у натуральності компонентів, пряники можна приготувати самостійно, робиться це просто і досить швидко.

Дуже корисно вживати в їжу пророщені вівсяні зерна. У них міститься багато важливих і необхідних для людського організму вітамінів, антиоксидантів, мікро- і макроелементів, клітковини та інших активних речовин.

Якщо ви вирішили у себе на вікні завести горох, проблем з цим не виникне. Багато хто впевнений, що незвичайне рослина з вусиками як не можна до речі підходить для кухні або для балкона (якщо він, звичайно, утеплений). У цій статті розповімо, що потрібно зробити, щоб виростити горох у себе на підвіконні.

Дуже соковите і ніжне м'ясо стане не тільки окрасою святкового столу, але і відмінним сніданком. Готувати свинячу корейку нескладно, з таким рецептом впорається навіть починаюча господиня. Ось кілька способів приготування свинячої корейки в духовці.

Нежить - це звичайне запалення слизової оболонки носа, яке на перший погляд здається нешкідливим. Однак, незважаючи на те, що це дуже поширене захворювання, багато мам не знають про те, що з ним потрібно боротися. При цьому проводити лікування потрібно правильно. Вся справа в тому, що порожнина носа - це свого роду вхідні ворота через які ми вдихаємо і видихаємо повітря.

Як часто нам доводиться відчувати нездужання і болі в різних областях тіла. При цьому більшість з нас не надають цьому належної уваги, вважаючи, що з часом дані симптоми пройдуть самі собою і не вказують на наявність будь-якої хвороби. Насправді ж це глибока помилка. Так, наприклад, біль в області пупка може проявлятися з різних причин і вказувати на наявність серйозних хвороб, які вимагають негайного лікування.

На Русі здавна до столу подавали квас - хлібний, буряковий, житній і так далі. Рецепт приготування цього напою передавався поколіннями. З часом рецепт квасу змінювали і вносили до нього поправки. Завдяки таким експериментам в кулінарії з'явилася велика кількість різновидів квасу. Зараз багато хто робить самостійно буряковий квас, подаючи його до столу в жаркий день. Основним компонентом цього напою є буряк бордова.

У наш час багато пацієнтів звертаються до терапевтів зі скаргами на високий пульс. І це не дивно, так як сучасний ритм життя, часті стреси, недосипання і перевтома негативно позначаються на нашому здоров'ї. Однак, як показує практика, дуже багато людей не розрізняють поняття частий пульс і високий пульс.

Карамболь називають тропічної зіркою. Буває два різновиди фрукта: кисло-солодкі і солодкі. У тропіках більше цінують карамболь з кислими плодами. Незвичайну солодкість фрукти отримують лише в тому випадку, якщо вони повністю дозріли на дереві, тобто при природному дозріванні.

Фінік відноситься до сімейства пальмових, які вже давно здобули популярність у прихильників кімнатного квітникарства. Пальмові виділяються своєю декоративністю, яка зробила їх поширеним прикрасою житлових приміщень. Періодична пересадка фініка в більш просторі ємності вважається невід'ємною частиною догляду за цією рослиною.

Меню сайту