Реклама спонсора

Ми часто бачимо по телевізору або в інтернеті різну рекламу про найрізноманітніші косметичних засобах. Останнім часом все більше виробники посилаються на натуральність своєї продукції і оголошують в рекламі той чи інший компонент. Часто можна почути про таку складову косметики як масло жожоба.

Сучасну кухню важко уявити без такого технічного пристосування, як витяжка. Прилад вкрай корисний у побуті, адже він швидко поглинає запахи, а також жирові освіти. Але, все б було добре, якби не доводилося від цього самого жиру її очищати. Погодьтеся, подібне заняття складно назвати приємним.

У радянські часи банку тушонки вважалася справжнім делікатесом, який було дуже складно роздобути. Сьогодні багато господинь не уявляють життя без такої «розкоші», оскільки страви з її використанням виходять досить ситними, насиченими і дуже смачними. А оскільки тушонка є поширеним інгредієнтом на кухні будь-якої господині, то і рецептів приготування було придумано чимало.

Багато хто вважає, що для приготування смачної страви потрібно неабияк витратитися, але така думка є хибною. Цілком можна використовувати і недорогі інгредієнти, головне, правильно все приготувати. Одним з недорогих продуктів є мойва, яку можна смачно приготувати кількома способами.

Всі ми знаємо про те, що орхідея - це одне з найкрасивіших і загадкових рослин. Однак якщо ще зовсім недавно вона була дуже рідкісним квіткою, то сьогодні придбати її може кожен бажаючий, адже практично в кожному квітковому магазині є ці красені. При цьому багато квітникарі-аматори намагаються виростити цю рослину у себе вдома. Так, звичайно, це дуже трудомісткий процес, проте воно того варто, так як такі квіти перетворять ваш будинок, наповнять його особливою атмосферою і внесуть нотки шику та вишуканості.

Хавортія - відоме багаторічна рослина, яка славиться своєю своєрідною структурою листя і компактною формою. Росте вона в Південній Африці на посушливих місцях під прикриттям дерев і чагарників. Проте останнім часом багато господинь намагаються вирости ця рослина у себе вдома. І, що найцікавіше, хавортія відмінно пристосувалася під такі умови.

Про користь масла Ши відомо ще з давніх часів. Якщо вірити історії, то цариця Клеопатра використовувала масло африканського сального дерева для того, щоб підтримувати свою молодість. Сьогодні ж багато представниць прекрасної статі купують цей продукт для уповільнення старіння. Проте, як відомо, масло Ши сприятливо впливає не тільки на шкіру, але і на волосся, адже регулярне застосування допомагає відновити їх структуру, перешкоджає перетину, випаданню і прискорює їх ріст.

Кунжутне масло використовувалося з давніх часів. Видобувається цей продукт з насіння кунжуту, які також називають сезам, звідси й друга назва масла - сезамову. Воно має характерним смаком і специфічним запахом. Особливість його полягає в можливості тривалого зберігання, при цьому масло не стає прогірклим і не псується.

Думаєте, смачне лікування солодощами доступно тільки Карлсону з мультфільму? Це зовсім не так! Якщо ваш малюк захворів, вам не доведеться навіть умовляти його прийняти гірку пігулку - на допомогу прийде масло какао.

Волосся потребують регулярного і якісному догляді. Для того щоб забезпечити його, необхідні різні засоби. Допомогти поліпшити стан і відновити волосся може кунжутну олію. Цей продукт добре зволожує волосся. У ньому містяться компоненти, потрібні для гарного зовнішнього вигляду і зростання. Крім того, це масло зменшує або усуває такі проблеми, як випадання, перетин, ламкість, слабке зростання і навіть передчасна сивина.

Для всіх любителів оселедця пропонуємо кілька рецептів по Солко цієї рибки в домашніх умовах, щоб завжди насолоджуватися смаком і улюбленою стравою.

Східне ласощі козинаки люблять не тільки на його батьківщині в Грузії, але і у нас його смак, мабуть, знайомий всім з часів дитинства. Та й по корисним якостям козинаки перевершують цукерки та інші солодощі, а от навчитися готувати їх у домашніх умовах зовсім просто. Відразу варто сказати, що козинаки готують з усіх видів горіхів, зерен соняшнику, кунжуту, фісташок, з родзинками і сухофруктами і навіть з вівсяних пластівців, так що є де розвернутися фантазії і смакових пристрастей.

Білок, що знаходиться в сої прекрасно засвоюється організмом, набагато краще тваринного білка. Для перетравлення сої ми витрачаємо набагато менше енергії, ніж на перетравлення навіть самого пісного м'яса. У цій статті пропонуємо розглянути кілька рецептів з приготування соєвого м'яса.

Буряк дуже корисна для організму і не тільки тому, що чистить кишечник. Вона володіє пристойним набором вітамінів і мікроелементів, що благотворно впливає на печінку. Варто сказати, що корисніше буряк в сирому вигляді, але більш прийнятна для організму у вареному вигляді. З цього продукту роблять різні салати, причому використовують бульби як у вареному, так і в сирому вигляді. Її запікають, обсмажують і додають в рагу, овочеві супи і борщ.

Найпопулярнішим десертом багатьох народів є яблучний пиріг. А точніше назва пиріг прижилося тільки в нашій культурі, а ось англійці і французи називають його яблучний десерт, хоча, звичайно, смакові якості при цьому ніяк не змінюються. Цілком можливо, що назва десерт більш точно передає специфіку цієї страви, яка полягає в тонкому шарі тіста і великій кількості соковитою начинки.

Меню сайту